@FiqhTabayyun | 18,695 followers
Komen tuh.... memang padu!

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 5 replies and 20 quotes found
In reply to @FiqhTabayyun
Semua org mempunyai pandangan tersendiri dlm isu nak lapor Polis jika jiran langgar SOP nih. Apa pun, saling hormatlah pandangan tersebut pic.twitter.com/3araalsEPa
 
Snitches get stiches mate
 
In reply to @FiqhTabayyun
tapi tula , kalau kena covid nnti, suruh la jiran2 n family yg settle semua 馃槀 jgn susahkan KKM
 
In reply to @FiqhTabayyun
Btl sgt tu. Polis dok di balai bukan lepa mai korek kubur pon
 
 
Tapi kalau mati sbb covid, bukan jiran yang gali kubur.... 馃槄
 
Ramai marah arahan KP Perlis ni. Tapi benda termaktub dalam undang虏 & SOP PKP, kenapa tak boleh nak follow?
Personal choice, kalau jadi dlm kejiranan aku, aku takkan support tapi takkan jugak call polis. Pepandai lah cover kasut虏 & kereta.
 
Sampah lahh pdrm, takde masa nak report jiran raya. Barua anjing.
 
 
 
 
 
 
tah bodo you do you sudahhh
 
Kita maklum jiran kalau polis buat rondaan....
 
 
but he鈥檚 not wrong tho 馃ぃ
 
Ada juga yg komen, eh tu keje ko. Ko buat la keje ko. X nak aku tolong
 
Maybe its look right. But at the same time klau andai kata sbb ziarah langgar SOP tu positif. Goodluck jela utk smua ye.
 
Kalau langgar sop tapi tak kena covid nak kena maklum ke ?
 
Amboiiii nak suruh kawasan kejiranan bermusuhan ke apa
 
In reply to @FiqhTabayyun
馃槄馃槄馃槄馃槄
 
Over 3 replies and quotes not shown

Retweeters

6,413 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.