@kuasasiswa | 182,706 followers

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 38 replies and 37 quotes found
In reply to @kuasasiswa
Siapa yang buat report, dia la yang terasa 馃槀
 
In reply to @kuasasiswa
Bina bangunan kat bandar sesak nak buat apa? Konon nak turunkan kadar pengangguran? Why tak maju kan benda penting dulu mcm rakyat luar bandar, jalan lobang2, touch n go tak upgrade2, masalah air?? SIBUK NAK BUAT PENCAKAR LANGIT kat bandar sesak. pic.twitter.com/MhBtW58JY9
 
LMAO.... 馃槀馃槀馃槀馃槀馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
In reply to @kuasasiswa
kami kat sini panggil peliaq..
 
In reply to @kuasasiswa
HAHAHA. Nak RT pun serba salah.
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Ni jela level2 kau, pemusnah rasa hormat orang kpd monumen negara. Simpan sikit ketidakbijakkan itu dalam poket. Lama dah perhatikan dia ni.
 
In reply to @kuasasiswa
Satu lagi projek Gajah Putih bn... setiap sorang pm musti nak bikin satu....
 
Malaysian leaders- 鈥淜onekkukecewa鈥
 
Hahahah. Power poster ni. Ada vibes Cip Lando. #KitaJageKote
 
NOO 馃槶馃槶
 
 
He deserves a Tun-ship 鈥 our Fahmi.
 
Ramainya terasa, bung, ku nan, tajudin, muyidin. Eh ramai lagi lah
 
In reply to @kuasasiswa
kote kebanggaan
 
In reply to @kuasasiswa
Kerajaan sekarang ada pemimpin PAS, tapi bebal bodoh bangsat!! Menteri Agama dari PAS @ustaz_idris senyap tak tegur. Apa sial la ko ni Lebai Mabuk Pangkat dan Gaji. Tegurlah Mael @IsmailSabri60 tu keras sikit, bingai. pic.twitter.com/ollKl5UYWK
 
 
In reply to @kuasasiswa
thoughts? 馃憖馃檭
 
 
In reply to @kuasasiswa
Apoo hahahaahhh
 
Lambang kebodohan pemimpin
 
 
more like a middle finger to the working class people below them
 
 
Hahahhahahahhahahahahahhaa
 
 
Ekonomi tengah nazak. Hutang negara kiri kanan. Rakyat menghadapi keperitan akibat pandemik. Tetapi ada yg mase nak pelirkan rakyat.
 
In reply to @kuasasiswa
 
takut nak visit negara sendiri lari jom
 
Menara pucuk ubi kayu..
 
Taking the word 鈥淥vercompensating鈥 to a whole new level.
 
 
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Maaf tumpg馃ズ 馃槏casing lawa2 n limited and rare design here! Nak tgk full price Bole ke ig lovelystuffs.coco! 鉂わ笍 IPhone and android available 馃槝 semua lawa2 and quality 100% baik! Bole ws utk order! wasap.my/601139021002/ Rt la utk rezeki kita sempena Covid ni pic.twitter.com/VbZmzeJksK
 
 
 
 
Make it worldwide pls 馃ぃ
 
In reply to @kuasasiswa
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Fahmi minat benda虏 mcm ni
 
Ape erti kemajuan dan pencakar langit kalo maseh ade merempat menyembah bumi dek kerakusan ???

Disebalik pencakar langit, masa ade yang tidur di kaki lima ???
 
Apa yg nak dibanggakan dgn bangunan tertinggi di dunia?
Kan lebih baik bajet menara ni digunakan untuk baiki semua sekolah di kampung dan pedalaman. Menara ni bikin tanah dan rumah mahal, rakyat tak mampu beli, gaji masih rendah.
Pemimpin masih lagi tak nampak!!!
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Anuar ek? Hegehe
 
 
In reply to @kuasasiswa
Pelir takpa ... Jgn pelik sudah
 
 
 
鈥淜ote kebanggaan kita鈥 I鈥 馃槶馃槶馃槶馃槶
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Hahaha bodo la siakk馃槀馃槀馃槀
 
In reply to @kuasasiswa
 
 
oh no....you didnt..... 馃槷
 
 
In reply to @kuasasiswa
 
 
 
Kahkahkah cilaka punk tua
 
Rabak siak, 馃ぃ馃ぃ馃ぃ!
 
 
 
Over 6 replies and quotes not shown

Retweeters

1,850 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.