@khairulaming | 1,245,917 followers
Ni resepi perap ayam bakar yang aku selalu guna untuk picnic:

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 57 replies and 127 quotes found
Kucing pun nak masuk video aming🤣🤣 pic.twitter.com/t6do4zRoxj
 
In reply to @khairulaming
“Aku lah yang perap, aku lah yang kena bakar” 😂 hahahahahaha
 
In reply to @khairulaming
Bang resipi cicah tu bang pleaseee
 
 
In reply to @khairulaming
Hi, i am sorry for the comment but klau siapa2 yg berminat untuk membeli scrunchies, socks or more cute item , free to visit my small shop. All readystock ❤ Link shopee: shp.ee/rupg65b Klu sesiapa ada kelapangan , minta jasa baik utk tlg RT 🌻 pic.twitter.com/DwOhBjWDjE
 
In reply to @khairulaming
Maaf, sy tumpang rezeki @khairulaming 🥰 السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ ( RESTOCK 5DEC) PARU CRISPY KRAP KRUP KRAP Memang puas hati, memang terbaik !! Dah rasa pasti nak lagi dan lagi 😍 PARU CRISPY 3++gram - RM35 2++gram - RM25 shopee.com.my/product/492993… pic.twitter.com/yQg3nRbZG2
 
 
Next barbeque kat kulai geng
 
 
Perapan kita sama, jintan tak pernah tinggal nanti perapan ayam rasa ala2 satay 😋
 
"aku lah yang perap pastu aku jugak kena bakar"

Betul lah tu. Nak harap member lain membakar, ayam jadi arang terus.
 
In reply to @khairulaming
sodapnyaaa🤤 Tumpang rezeki ✨ Nak cantikkan kuku dengan inai? meh try inai sahara memang berbaloi 🥰🥰❤️ dm/ws wasap.my/+601139440517/… Jangan segan segan tau 😉 RM 15 sebotol (23 ml)✨✨✨ pic.twitter.com/QNjQHXUsYp
 
In reply to @khairulaming
Resepi sos Thai plak khai
 
 
 
Macam biasa la, quote je dulu. Buatnya entah tahun bila taktau.
 
ya allah tak sangka resepi kita lebih kurang je :')
 
In reply to @khairulaming
Saya ketinggalan bang resepi sos thai tu
 
 
Pehh nk resepi sos thai
 
Fuhhh I nak buat la nanti 🤤
 
In reply to @khairulaming
Sempat menganjing member. 😂😂😂😂🤣
 
In reply to @khairulaming
Dah lama saya tertanya-tanya resepi ni sebab selalu tengok Aming bakar ayam kat live
 
In reply to @khairulaming
Maaf tumpg🥺 😍casing lawa2 n limited and rare design here! Nak tgk full price Bole ke ig lovelystuffs.coco! ❤️ IPhone and android available 😘 semua lawa2 and quality 100% baik! Bole ws utk order! wasap.my/601139021002/ Rt la utk rezeki kita sempena Covid ni pic.twitter.com/DA2R5RKLUc
 
Jomlaa picnic nanti 🙆🏻‍♀️
 
In reply to @khairulaming
Tumpang rezeki ✨ Hi saya ada jual giftbox tudung for those yang taktahu nak bagi apa sempena raya or birthday orang tersayang sebagai tanda penghargaan giftbox ni sangat sesuai nak bagi harga super murah & FREE POSTAGE‼️ pic.twitter.com/rw81aJrMCm
 
Rindu pula masa puasa 🙂
 
Macam saya selalu, saya yang perap saya yang bakar🤣 tapi gak papa gue enjoy
 
 
Pip rindu ku ayam bakar mahabumi @PuddinNoh
 
wanna try with ma homies
 
 
Auto rasa nk pegi bbq
 
 
 
 
rasa tak lengkap tak ada video reaction time makan
 
In reply to @Aku_Pelam
 
 
In reply to @khairulaming
Jom la kita kawan aming, kau perap aku bakar.
 
In reply to @khairulaming
Aku dengar sos thai tu Terus Terliur
 
 
 
 
boleh tanding ayam bbq @hzqzhr tak
 
 
first step sepatutnya cari kawan untuk picnic bersama 🥲
 
fuckin overrat, angah yey > khairul aming
 
In reply to @khairulaming
cm sedap je.. ajak dia buat bbq skali bleh x 🥴
 
 
 
In reply to @intanhairii
@intanhairii boleh bljr ni. Hr ni msuk timeline..mcm taw²
 
 
 
aku suka guna mahsuri tu..mmng sedappp
 
taking note for my next camping trip
 
 
I just wanna know, khemah macam tu senang tak nak setup eh?
 
 
Teringat dulu masa muda mudi ada picnic dgn uaz kat pd sambil bakar ayam 🥲🥲🥲
 
 
 
 
Ni buat bbq kat rumah baru Prima mantappp.. to @ilzaron
 
 
In reply to @khairulaming
rajin tgk tpi tk rajin nak buat😭
 
 
 
 
 
In reply to @khairulaming
Wow looks tempting 😋
 
Abg baju hitam yang duduk tu bangun dulu before kerolaming muncul. Kena retake balik tu @khairulaming
 
 
Sedap gilaaaaa, terliur mat
 
 
 
 
@jauhjjaah lambat dia post. kalau tak dh merasa haha
 
 
Ok weekend project 💪🏻💪🏻💪🏻
 
Lama dah you tak perap ayam @fadgo_jez .
 
 
In reply to @khairulaming
Yes Hello! Wah nampak sangat melazatkan 😍. Kalau nak bakar atas gas Hob pun boleh ni! Jom dapatkan gas hob untuk rumah anda! Boleh masak dengan cepat dan dibersihkan dengan mudah. Untuk lebih banyak pilihan, kunjungi senheng.com.my
 
In reply to @khairulaming
nah. Bole guna masa camping
 
In reply to @khairulaming
 
It’s about time to do bbq for New Year’s Eve 🥺🌚
 
 
In reply to @khairulaming
Nak resepi cicah tu pleasee 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
 
In reply to @khairulaming
Assalamualaikum, minta izin tumpang iklan, kalau tak boleh nanti saya padam balik😊 KEBARUNG MINI RM99 Sahaja😍 2XL add RM5 Banyak warna lain wasap.my/60174310242/Ke… Marilah follow instagram saya😍 instagram.com/baju.factory/ FULL CATALOGUE (updated) t.me/KlasikOutfits pic.twitter.com/xsb72VcLIt
 
In reply to @khairulaming
khemah tu beli mana.? macam besar je
 
 
 
 
 
In reply to @khairulaming
Wahh. Mcm nak kene plan pegi camping lagi nih. 😆
 
In reply to @khairulaming
Kena tunggu ayam turun harga, sbb ayam mahal skrg 😭😭
 
Allahu, hujan2 tengok makanan 🤤
 
 
In reply to @khairulaming
 
 
Over 84 replies and quotes not shown

Retweeters

13,070 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.