Tealive ada collaborate dengan Famous Amous juga.

I recommend korang untuk try yang Famous Vanilla cuma its too sweet so you should ask for less sweet tau when order.

And next fav is Famous Coco. Sedap sebab rasa dia memang balance dah.

Go get em at the store starting 8/12

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 35 replies and 150 quotes found
In reply to @najihahshahrel
not showing what the drink looks like from the side is a criminal offense 😲
 
 
 
Semoga colleagues saya tak lupa janji nak beli ni sama sama esok
 
GUA NAK TRY SEKARANG JUGAK!!!
 
 
In reply to @najihahshahrel
 
 
 
In reply to @KhairulBacik
@KhairulBacik kedai ada ni tak? Kalau ada roger2 🤭
 
 
Tolong ada sampai saya habis pantang ya :’))
 
AAAAAAA I AM SOOOOO DRAGGING MY HUSBAND TO TEALIVE TOMORROW
 
In reply to @najihahshahrel
dapat sekali dengan kotak tu ke ? 😭
 
 
Agak2 kat sungkai ada ke eh?? @Miss_Dylala
 
 
*forward to papa kat whatsapp*
 
 
Aaaaaaaaaaa 😍😭
 
 
 
Awwww masuk Sabah ka juga ni ya 😌
 
 
 
Aaaaa dua dua fav bergabung meletop 🤤❤
 
 
In reply to @najihahshahrel
moshi moshi i nak tealive pls @Knizamkay
 
 
 
 
 
 
baru lepas makan abc tadi uhhh mungkin next week shshshs
 
Nape esok, bday hrini :(
 
 
Brb nak gi beli HAHAHAHA
 
 
Sabajap sabajap
 
 
 
 
 
 
Okay gonna try the Famous coco sbb Jie kata memang balance😖😖
 
Esok boleh pi mydin
 
Woww excited nak rasa
 
 
maleh aque pi je nanti habis stock 🤧
 
 
I baru je berazam takmau beli tealive sampai tahun depan 🥲🥲🥲
 
 
 
Harap dapat rasa bila balik nanti😭
 
wait i psstt my cousin 🤣
 
 
Dah few days tak minum manis ni hanjjjj
 
 
Harap tealive depan rumah ni ada eskkkkkkk !!!
 
ah shit I usually stick to one (sig milk tea + pudding all the way) but since its famous amos adu kena try la ni
 
 
In reply to @missaazizan
@missaazizan manja. I want this please !
 
 
Nakk hshshss 😭 tpi tpiiii hm
 
 
I'm so getting it tomorrow
 
Rasa nak cari sekarang tapi masa ni balik mesti dh lewat.
 
 
Tak boleh caya aku ni, sampai counter order strawberry pudding cam biasa ahh
 
 
 
saya sedang berpuasa drpd minum manis tapi air manis mcm ni boleh buat senyuman jadi lebih manis kan kan kan 😍
 
 
 
Wahhhhh kea try nie . Macam tau tau jer kedai bukak dekat area rumah . Hahaha
 
 
Okay esok cuba! 😍
 
I want to try this with you but yeahh, i try alone nampaknya
 
 
In reply to @Ayomonis1
@Ayomonis1 let's go !! Esok mau? Atau lusa? i have regained my energy and not sick² dah ngeheheheee
( ꈍᴗꈍ)
 
In reply to @najihahshahrel
Ingatkan ade boba dalam biskut famous amos tu, hmmm kecewa
 
 
 
oemjiiii dedua feveret oii ! 😭😭
 
 
.uncle @liowtionglai, you sudah like apa kata you belanja I famous coco.
 
nyaman eh dah ada kat sarawak tokka 🥲
 
Kenapa lepas dah beli baru nmpk this tweet •́ ‿ ,•̀
 
Ok esok pagi terus add to cart bcs I had a very long and rough week
 
Harap esok yang dekat" ada 😩
 
Jangan cepat sangat habis. Harap hujung tahun ni abis pantang masih wujud lagi.
 
 
 
ARE YOU FOR REALLLLLL HWUAHDHEHHR OK ESOK NK AJAK UMI GI TEALIVE
 
In reply to @najihahshahrel
semua outlet ke ada ? 🥺
 
 
Pls i want it 😭
 
 
 
 
Over 85 replies and quotes not shown

Retweeters

4,446 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.