@Iqtodabal | 38,100 followers
Ni je la modal dia.

Memperkudakan agama. Memperalatkan Islam.

Moga dipermudahkan ke balasan akhirat.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 17 replies and 41 quotes found
In reply to @Iqtodabal
Buat salah which is his own choice then kata ujian. Elok mati je lah
 
 
 
In reply to @Iqtodabal
I see it's 'that' tahfiz school. Only NST carried this particular story when all the attention was on the court case involving the arsonists. nst.com.my/news/nation/20鈥
 
 
In reply to @Iqtodabal
Dgn riak dan tanpa ragu2....Si Jib bon pic.twitter.com/GnGgC3XF3I
 
Esok nak kena hukum, harini baru ingat tuhan. 馃槀
 
In reply to @Iqtodabal
pundek tunjuk solat kerja ahli parlimen tak jalan pun 馃挆
 
In reply to @Iqtodabal
Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin 馃げ馃徎馃げ馃徎馃げ馃徎
 
Aku pernah dulu masa sekolah rendah punya malas nak pegi solat jumaat. bukak tv1 dengar khutbah pastu solat jemaah depan TV. Kahkahkah
 
Weh FAKOF la Najib!!!! Disgusting, genuinely disgusted bodoh dengan this act! Wtf?!
 
geli sia org dok tunjuk alim ni tapi korup level syaiton pun malu nak mengaku geng
 
jangan risau yananajib, kami semua memang mengharapkan keputusan mahkamah memberikan keadilan kepadanya.

if jail, jail it is.
 
 
In reply to @Iqtodabal
Sembang taik kucing je jibby ni. Kat mahkamah takut nak hadir. Mcm2 alasan dia bagi.
 
Unfortunately, these kind of things work.
 
In reply to @Iqtodabal
Manusia bila dah tersepit baru ingat Allah swt. Masa buat jenayah lupa. Perogol pun bila masuk mahkamah pakai kopiah/songkok. Buat rakaman tgh solat dan viralkan seolah olah warak. Tunjuk pergi umrah tiap tahun konon warak. Duit haram rasuah tetap kaut. Agama terus ditunggang!
 
 
Bukan ke solat berjemaah wajib dalam satu majlis (ruang yang sama)? Ke ada fatwa lain yang membolehkan solat jemaah virtual ni? Takat apa yang aku baca, tak boleh.
 
Meskipun byk solat dan amal kebaikan.. masih tak mampu nak kembalikan semula janji2 & wang2 rakyat yg dipertaruhkan. Jawab dgn Allah sahajalah.
 
Solat jemaah online guys 馃ぃ bolehla ni jd lauk modal idea Munafik 3, sdr @SyamsulYusof84
 
In reply to @Iqtodabal
Practice-practice. Mana tahu esok di rumah baru ada jiran-jiran baru tolak bossku ke depan jadi imam.
 
In reply to @Iqtodabal
tak jatuh ke pakai songkok tak fit macam tu masa rukuk? 馃
 
 
The hyporcites will be burned in the lowest of the pits of Hellfire.
 
 
 
 
Dan diperludahkan segala urusan didunia.
 
Sedangkan tu bare minimum 馃ぁ
 
Time ambik duit x ingt allah x ingt akhirat
 
In reply to @Iqtodabal
"Sumpah Laknat" jgn dibuat main.... kelak dibalas dengan "cash-n-carry"
 
Mintak masjid live stream solat jumaat lepas ni. Boleh join jemaah online
 
dah boleh solat online? line mcm celaka, imam dah bagi salam ko baru rukuk nnti
 
 
In reply to @Iqtodabal
Duk practice gimam penjara
 
dkt fb je la pakcik makcik percaya
 
Solat jemaah pon bole online eh?馃槳馃槳馃槳
 
Aku harap ko terima hajat u turn masuk penjara dan bayar balik apa yang ko curi.
 
Bila terdesak terus menunggang
 
What the hell is that? Solat jemaah virtual?
 
Dia ingat menteri lain tak semayang ka 馃槀馃槀
 
Sorry but not sorry. Kalau yg bwh2 pon rakyat bole nmpk corruption happen. Yg atas tkde sapa pulak tu check and balance mmg senang ja songlap.
 
Nate najib pakai modal ni je
 
 
In reply to @Iqtodabal
Anak dia dok doa, sama macam orang lain doa walau pun salah.
 
Over 12 replies and quotes not shown

Retweeters

1,985 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.