Aku pernah tnya soalan ni kat few men “if wife you takleh pregnant, will you kahwin lain”

Man:if betul nk ank maybe i kahwin lain

Me:but if you yg tk boleh bg zuriat sbb mandul/whatsoever, will you let go of your wife to let her marry other guy sbb dia pun nk ank?

Diam mat…..
Basic sains kot kemandulan boleh berlalu pada lelaki atau perempuan. Kalau tak dapat anak, kena cek la lelaki ke perempuan yang mandul. Takkan 2022 ada orang masih lagi ingat perempuan je boleh mandul. Basic knowledge kot.

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Retweeters

No retweeters found
32,098 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.