@aemieruls_ | followers
Memang semua ayah macamni ke ? ? https://t.co/0Za60s31RS

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 15 replies and 100 quotes found
@aemieruls_ Tak kenal sangat peribadi ayah macam mana. Tapi arwah atok selalu macam ni. Dia cuma tahu tekan siaran astro arab sbb 111 & rtm 1, 2 dan tv3?. Bila tutup terus buka mata katanya nak tengok berita. Sedekahkan utk arwah atok saya ya. Rindu dia sangat?鉂o笍
 
padahal dia pejam tau kuasa apa la dia pakai ? https://t.co/7Wy1xJRJOL
 
HAHAHAHHAA YESSS. Their third eye is always open!! https://t.co/4dajh1uByJ
 
No but my mom, she is. https://t.co/Jfuy7Xe56z
 
Kredit : @/apayangviralmy
 
Ni arwah nenek aku. Tido berdengkur depan tv tgk gerak khas. Aku tukar dia ckp 鈥淧o ditukar tibi tu,tgh nengok org nembak ni a鈥 ??? kezutt itteww ingtkan tido@ https://t.co/tXFZX7eCXD
 
betul ??? rindunya kat ayah. alfatihah 鉂わ笍 https://t.co/ynX4VESVaa
 
Hmmm tak pernah merasa macam ni? https://t.co/IaCrmW8Xhs
 
arwah abah dengan channel animal planet dia https://t.co/gnAgYVrxRv
 
Me and my dad鈥 https://t.co/plFFF5Y037
 
 
Dari dulu sampai sekarang, kalau anak dia yg pegang remote. Ayah takkan bersuara ? https://t.co/CjzxYSqWn1
 
Wth, korang semua berani eh tukar siaran, aku x berani https://t.co/DeH3hsRuCW
 
HAAHAHAHAHA 101% true ! ??? https://t.co/kIsOjD48r9
 
hahahabaha https://t.co/j48q1PdvD5
 
Arwah Nyang & tokwan saya begini yaaaa. Merajuk ku di suduttttt ituuuuu mengenangkan nasibku? allahu. Rindu weh https://t.co/CIRSJREwR3
 
Ye memang macam tu pon ? https://t.co/kHasWHiFN7
 
Accurate ??? https://t.co/j32o5XuZP7
 
rindu... https://t.co/OUDHN4E8LU
 
Sebijik ??? https://t.co/Oa0MZKmx1w
 
Ayah aku... Tngok channel Animal Planet dgn History Channel huwaaa astu gini lah jadinya hahahhahahaha tachood https://t.co/hI5Rl95RGs
 
Nenek aku mcmni, rindunya nak duduk depan tv berebut siaran tv dgn family masa raya? https://t.co/gOOSfuy5W5
 
Ya dulu haahahaahah
 
bapak aku weh ? https://t.co/UYnhhrPOKn
 
arwah atuk bha begini ??鈥嶁檧锔? https://t.co/jqaCaBKE03
 
Nasib rumah aku dah 3tahun takde tv. Kalau ada, hari hari aku sakit hati hahahahahahahah https://t.co/izgvMxwBJX
 
Ayah xd cmni mg jnis xtgk tv. Arwah mak ye gini? da xd rindu plk https://t.co/zOgSJxDu5z
 
Anak buah dulu masa kecik mcm ni gak. Dia main lari sana sini but bila tukar channel jer dia kata dia tengok. That time zaman vcd player ? https://t.co/XYdfLT8uOl
 
Yupz.. Arwah ayah saya mcm nie dulu..
Nape tukar siaran? Ayah tgh tengok tv kan.. https://t.co/4pQHaofJva
 
Hahahaha. Teringat arwah ayah aku. Mcm ni lah ?? https://t.co/HLzrJrfI8U
 
Siap ingat weh scene tu ??? https://t.co/UT4aGqC6GD
 
I thought it was my appa only who's like that lmaoo??? https://t.co/JwNqgEerRd
 
bapak aku suka tidur bukak tv do https://t.co/xJj2jt4par
 
?????? https://t.co/1sQPfNV6mF
 
Its the ceramah on yt for me?. Dah macam white noise ayah dah ceramah tu. Tutup dimarahnya kita hahahaha https://t.co/xeZtFJtH3Q
 
Tahun 80an bapak aku sengaja masuk wayang semata nak tido. Terbawa bawa sampai sekarang ni. Macam ni la dia depan tv. ? https://t.co/hf8A62H5q2
 
 
me : ? https://t.co/ekvi3lG2kj
 
 
 
Ini mak aku https://t.co/m6B4eZfOhH
 
mak mak pun sama? https://t.co/eRCt93zCuH
 
Advance observer haki ni https://t.co/mrQlI9mA1F
 
Bila abah tgk badminton and ada iklan jap auto terlelap ? https://t.co/QJE6UuK68q
 
ayah, mama, nenek, tiga tiga mcm ni https://t.co/4WYbLZ4iyY
 
Ibu yg mcmni ? https://t.co/J1b575gDdQ
 
Betul la..?? https://t.co/Unt2y2ohZT
 
Standard bapak bapak seh ini ? https://t.co/wXZHMWsfZN
 
bapak ku selalu pitok 'bukak un cerita yen kakak,agei pegui tew' erk agei pegui tapi tutup mata adoii ? https://t.co/Q8h2OE6eyP
 
??? https://t.co/c7Hsv4vfRY
 
Sebijik my father..last2 ckp 鈥渁bah tengok tv or tv yg tgk abah鈥 ? https://t.co/MwB4MRhpKz
 
Hahahahahaha ye weyh!!!

Tutup tv sebab ayah dah berdengkur. 鈥淓h Papa nak tengok Nightline la.鈥 ? https://t.co/YzpG2dtiSb
 
bapak aku???? https://t.co/AxvMfg68Xm
 
emak. ? https://t.co/0Er0F1k0ou
 
Hani maren bila farina nk tukar tv ?? https://t.co/buItDCGGcg
 
semenjak ada cucu, ayahku tidak lagi begini??? https://t.co/N2uczsJNq7
 
?? https://t.co/3IVFCaeUZj
 
My abah鈥gk dia tertido..tukar siaran pastu tetiba kaki bergoyang..pastu cakap awat tukaq abah dok tgk..padahal dah siap dengkur ?? https://t.co/jXWIPZW4Nw
 
Aku ada pakcik camni. Dia bukak channel bola pastu dia tido. Kitorg anakbuah ni tukar channel lain ttbe dia cakap "kenapa tukar? Kan pakcik tengah tengok bola tadi." Astaga https://t.co/t577cw4L5I
 
Bukan ayah je , mak sekali https://t.co/fEp1kbClHh
 
Haha sama lah. Ayah tgk hbo dlm tido, bila tukar channel korea terus sedar balik ? https://t.co/z8442mzPeQ
 
SEBIJIK ABAH AKU ????????? https://t.co/UpisDDIpos
 
Ni kenangan dengan arwah Mama...kdg2 gaduh isu remote ngan channel tv je... Al fatihah buat arwah Mama https://t.co/APewzcq4aX
 
please this is so abah https://t.co/fGDyXV6eoo
 
Arwah atok aku mcm ni.. hahahaha https://t.co/ike4UswQEV
 
@aemieruls_ Maybe dia memang nk tngok, tapi penat kerja siang hari jd dia terlelap masa tngok tv.. i know what it feels like..
 
Nasib baik la ayah saya tak macam ni. Bila tukar siaran, dia diam je sebab dia tengah fokus main fon ? https://t.co/xJek4OE3Ij
 
@aemieruls_ my dad tak tgk tv sorry TT
 
Mak aku setiap kali tengok cerita gerak khas undercover hahhahaahhaa
 
Ye wehhh https://t.co/BBv3XoW3X9
 
Sebab tu ayah aku tengah tidur pun aku tanya dulu hahah https://t.co/ILvezxSQ55
 
Kalau kat rumah ni mak yg macam tu. Bapak tukang tutup tv. https://t.co/Azvhut3Ucj
 
bila bukak content korea kat tv lepas habis berita???? https://t.co/QewhYDnazy
 
hahahaha betul lepastu tv yang tgk dia sampai subuh ?? https://t.co/JucT4IIFFH
 
Can relate https://t.co/JrF57ITeGr
 
Teringat atok. Dia pasang tenis tapi tidur. Kalau tukar nak tgk drama ke ape dia akan ckp dia tgh tgk, tapi kalau ckp "tok ada bola ni lawan ni", terus atok pass remote sambil tanya "dah start ke?" Hahahaha bola gak menang? https://t.co/a3AhA0CFmy
 
 
Mak pun ? https://t.co/OmYuxtSikg
 
Hahahaa betul la tu cani la abah ku ? https://t.co/LKHc90l7O7
 
Atok aku pun sama, bila dye tertido tengok WWE masa aq kecik, baru niat dan dah pegang remote Tv. Tahu虏 dye terjaga sambil berkata "Best wuu Match Tadi", auto letak remote luuu https://t.co/0pbQIP8QyP
 
@aemieruls_ Tula padahal mulut dh ternganga ngn kepala ke belakang.. Nak jugak tgok TV lg..xkasi kita tukar channel... Haiihh...
 
arwah ayah pon mcm ni, tau jee aku tukar channel korea https://t.co/7WIDxaNjEA
 
 
 
Not my dad?. Because my dad baring depan TV sebab ada anak-anak dekat situ. Beliau nak sembang je sebenarnya, bukan nak tengok TV sangat punn??. Sesejak anak-anak dah besar dan tak selalu ada dekat rumah, luang masa bersama sangat berharga?. https://t.co/nyxJ16MZKx
 
No. It's my mom. And usually bila kita panggil dia, dia akan terjaga dan lagak konon2 tak tido. Padahal dah lebih 10 minit dia tido ? https://t.co/CscDeoYoSb
 
its the same bila mak suruh urut. kita urut dia tidur, bila kita berhenti "kenapa berhenti?" ? https://t.co/SGK76AYyWq
 
Entah. Tak ada ayah https://t.co/PH4jeF8QNt
 
Tak. Mak saya yang macam niiii https://t.co/Cd5AuUxF6o
 
Tak. ? My mother cikgu ecah mcm ni? https://t.co/sfy2MgDqwN
 
BETUL ? https://t.co/pe4ziLL9j0
 
?? https://t.co/HTgkbJvkkK
 
My dad macam ni lah, dia pasang channel national geographic tu tengok documentaries pasal alam sekitar, pastu I try to change the channel, tiba tiba dia celik and tanya 鈥渄ah habis ke cerita tadi?鈥 https://t.co/BcVBNyU23b
 
rindu abah ;" https://t.co/7eiDykKv3X
 
hshshshshshshs siap sorok remote yeeeee https://t.co/IZFEh83mL4
 
not my dad but my mom tho ??? https://t.co/RYNlBIxI5G
 
Opah sllu tak bagi tukar tv, padahal opah lelap鉁 https://t.co/sHTLCCYfsW
 
selalu mak mcm ni https://t.co/ZCgxoQToz6
 
Betul la tui AHAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHA tib脿虏 " ish asal tukar, ayah tngoklah" padahal dia dh berdengkur tu?? https://t.co/CO4VAr68YT
 
Masa kecik abah pernah buka lagu Metallica, perasan abah macam dah tidoq, lepas tu bagi slow volume sebab tak cukup metal lagi masa tu, elak ja pulas volume, abah terus jegey mata macam Undertaker https://t.co/x8OMhfaete
 
Over 15 replies and quotes not shown

Retweeters

For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.