@annieloof | 161,828 followers
Så otroligt fint tal av David Lagercrantz idag. Tack för de väldigt fina orden.🙏🏻dn.se/kultur/david-l…

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 11 replies and 0 quotes found
In reply to @annieloof
Oerhört fint tal! Jag må inte hålla med dig om allt i din politik @annieloof men du kommer för alltid ha min respekt, och många andras, för din anständighet och fasta gräns mot det moras som sd innebär. Tack ❤️
 
In reply to @annieloof
Invertering av verkligheten på hög nivå. Kan det vara så att man bör förvänta sig en motreaktion om man representerar en politisk åskådning som använder ord som omtanke och jämlikhet som slagträ i en debatt för att odemokratiskt omdana samhället till ett kontrollsystem?
 
In reply to @annieloof
Han glömde lättnaden man känner när tonåringen kommer hem utan att ha blivit förnedringsrånad, lättnaden den muslimska flickan känner när hennes föräldrar inte gifter bort henne med en kusin och lättnaden när dottern kommer hem sent på natten utan att ha blivit våldtagen.
 
In reply to @annieloof
Ni klagar på flisor i andras ögon, men ser inte bjälkarna i hela era ögonhålor. Polariseringen i samhället beror i stort på osund ideologisering av debatt, lagstiftning & politisk justering av jämlikhet av utfall istället för av möjligheter. Välforskat & publicerat i Science.
 
In reply to @annieloof
Jag har väldigt svårt för att se dig bry sig om någon annan än dig själv och din makt. Nä, jag tycker du är fin som person men egoismen tar tyvärr lite udden av det.
 
In reply to @annieloof
Du har stadigt stått upp mot fascismen, det ska du ha all tänkbar cred för! Hatten av.
 
In reply to @annieloof
Analysen av varför ett parti som SD nu är det näst största saknad fullständigt. Om eftervärlden nu behöver vet vad vi gjorde bör denna analys bli objektiv och rigorös. Känsloyttringar och ensidigt tjat om nazism och fascism spär enbart på hatet. Men, varför ska jag förvänta annat
 
In reply to @annieloof
Vi som vet bäst och är Sveriges intelektuella 🙄🥳 kultureliten 🤥 skådiseliten 🤥 plus övriga självutnämnda eliter 😂 har intagit placering i moderna söders vänster soppa! Fast! Medmänsklighet har vi alla! Förhoppningsvis! Från V till SD 🇸🇪💙
 
In reply to @annieloof
Jag bugar också. Tack för att du stått upp och stått ut. Du förtjänar all respekt.
 
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

No retweeters found
41 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.