In reply to @VilleNiinisto
Putin on paljastanut sen mitä hän on niin että kaikki sen näkevät: nekin jotka hölmöinä sanoivat energian olevan vain energiaa ja kaupan sitovan Venäjää. Suomi ja Eurooppa teki valtavia virheitä. Mutta nyt on silti pidettävä yhtä, katsottava eteenpäin. Rakentaa, ei hajottaa.
@VilleNiinisto | 112,064 followers
Replying to @VilleNiinisto
Edessämme vaikeat, tärkeät ajat. Suomen oltava valpas turvallisuudessaan sabotaaseilta ja kyberiskuilta. EU:n ja Naton yhtenäisyyttä on vaalittava. Ukrainaa on tuettava karkottamaan miehittäjä. Sotarikolliset tilille. Venäjän epävakaus syvenee. Siihen varauduttava. Yhdessä.

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 1 replies and 0 quotes found
In reply to @VilleNiinisto
Ville Niinistö kannattaa aseapua Ukrainaan, jossa yli 50% aseista päätyy mustaan pörssiin ja Ukrainan mafialle, kuten Washington P. kirjoitti elokuun alussa.
 

Retweeters

No retweeters found
14 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.