@ZackAvaricious | 14,599 followers
Himpunan janji kerajaan PH LESSGO.

Ini adalah 馃У馃:

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 52 replies and 261 quotes found
 
 
 
In reply to @ZackAvaricious
鈥渕anifesto bukan kitab suci鈥
 
In reply to @ZackAvaricious
Apa2 pun, perlu beri masa lah, jangan nak perubahan serta merta..sikit2, negara nak membangun semula..banyak sektor terjejas hasil tinggalan lepas..
 
In reply to @ZackAvaricious
benda pertama aku nak tgk berlaku.. lessgo pic.twitter.com/718J00TAsm
 
Also, they have 5 years to do this, please dont start to gelabah after 22 months huhu
 
 
In reply to @ZackAvaricious
Gst da takde. Sst dah 4 tahun. Ha sambung lah plan kawalan harga. Apa lagi turunkan semua harga barang tiada yg berkecuali, jangan bagi alasan lagi. Dulu kata gst bebankan rakyat. Skrg tnjuk sst kau yg dah 4 tahun xbeban rakyat
 
In reply to @ZackAvaricious
Firstly we must understand it can鈥檛 be done overnight. But if its progress towards positive at least better than the previous gov, Im more than grateful.
 
Anwar/PH is the better choice for now. But that doesn't mean they're excused from their manifesto promises. Let the check and balance begin. Report card will be issued 5 years or 1825 days from now :)
 
THIS IS ABSOLUTELY FUCKIN BULLSHIT, BRO MALAYSIA TOTALLY GOT HUTANG. WITHOUT TOL HOW CAN THE GOVERNMENT ADA DUIT? WTF DONT TELL ME HAPUSKAN TOLL .
 
In reply to @ZackAvaricious
alang2, Tol Pantai Timur sekali. nak balik KL tetiap minggu ni.
 
 
In reply to @ZackAvaricious
Mari rakyat malaysia! kita jadi semak & imbang, tuntut segala yg dijanjikan.
 
In reply to @ZackAvaricious
Korang jangan tak claim Anwar dah jadi PM sekarang.anwar kata dia tak akan ambil gaji sebagai PM,akan potong gaji2 menteri2.macam2 lagi la jangan lupa claim tau.
 
Kalau tak jalan, saya akan kritik juga. Saya bukan macai
 
 
Bookmarked!

I am one of the millions of Rakyat who vote you in, and the Rakyat has the power to vote you out too.

Tunaikanlah janji anda @anwaribrahim .
 
There鈥檚 difference between Kerajaan Perpaduan & Kerajaan PH
 
Okay tunaikan janji 馃ぃ jangan awal-awal dah kari
 
In reply to @ZackAvaricious
Nanti bagilah alasan, kami tak menang majoriti mudah, jadi macam mana nak buat semua ni sbb tak dapat cukup sokongan?
 
To Add.

PH and BN mesti announce publicly apa agreement mereka.

So that rakyat knows siapa mungkir janji siapa, siapa khianat siapa if that were to happen.
 
Let鈥檚 go! Tapi kau jangan expect 12 bulan dia dah boleh buat semua. Banyak nak kena clean nii 馃ぃ
 
In reply to @ZackAvaricious
yedok muuuu ni? edit date bawah headline, tapi lupa edit lain satu lagi?
 
Haih lemah semangat tengok guan eng punya janji.
 
In reply to @ZackAvaricious
Refer manifesto parti dalam kerajaan tu. Bukan PH jer. BN pun sama juga. Ada manifesto memasing
 
Mcm biasa, siap2 pun naik kita akan 馃憖.
Kalau xokay next time kita tukar lagi.
 
Its time to bring this up
 
Janji janji jugak. Jangan ingat harini angkat sumpah, esok dah dapat. Good things, take time.
 
Ini sebagai penyokong PH, aku sendiri tak setuju dengan manifesto ni.. sebab kena ingat, hasil kutipan tol adalah dana perbaiki keadaan jalan. Cadangan aku, boleh kurangkan toll & perbaiki cara bayaran toll, simple
 
 
In reply to @ZackAvaricious
kalau lelaki bagi janji jgn caye
 
Time to hold em accountable on these too
 
Bookmark this tweet for future reference now
 
Saveddd for future reference
 
 
Tiada tol tak boleh berlaku. Kalau berlaku jalan jadi jalan JKR. 馃槄
 
Bookmark for future references.
 
In reply to @ZackAvaricious
The responsibility to fulfil their manifesto falls on all parties. Sebab tiga - tiga parti ada dalam kerajaan kali ni
 
In reply to @mryusfauzi
@mryusfauzi kita tukar la TT naik City鈥 minyak murah鈥 tol free鈥 TAKDIR!!!!!
 
 
 
 
Percaya, yakin, bagi masa utk Anwar
 
 
Ayuh tuntut鈥硷笍
 
rela ada tol dri lalu jalan berlubang
 
Satu je masalah janji ni. Tol. Shhshshsshshhs dia cam entah tak tau lah
 
 
Punyalah banyak janji ni, aku cuma nak janji yg kata dapat public holiday je
 
Sekarang semua menang, kita tak boleh pakai janji janji itu lagi
 
hmm yg ni mcm susah ja ... tol kat penang ni pun duk ada . bertambah ada
 
Kena simpan elok-elok, tak tunai janji, kita tukar kerajaan. Tapi kerajaan dulu pun tak tunai janji 馃槶馃ゲ Apa-apalah
 
 
johor-perlis every weekend
 
 
Janji 10 interesting...
 
 
 
 
 
done bookmark 鉁
 
Semoga dapat ditunaikan semua馃げ馃徎
 
I wait ya this one
 
 
 
OKAY SIMPAN SINI. DORANG TK BUAT AKU NGAMUKKKK!!!
 
 
jgn lupa like siap2 gais blh buat rujukan馃槀
 
 
 
 
Moga moga janji ditepati
 
Walk the talk you have 5 years and your time starts now
 
Marilah kita sama sama bersabar untuk tengok berjaya dilaksanakan atau tak untuk 5 tahun ni
 
tak kisah la yg penting masukkan zahid dalam jail please
 
 
In reply to @ZackAvaricious
so maksudnya boleh combine janji PH n BN ke ni?
 
jangan lepaskan kes2 mahkamah
 
Manifesto bukan kitab suci. Kehkeh馃ぃ
 
BOOKMARK FOR FUTURE REFERENCE 鉁婐煆
 
Aku simpan sini dlu. Hehehe.
 
Tunaikan janji yea HANAT Harapan National 鈥 jangan dicapati yea janji #kamituntut #manifestoPRU15
 
Malang sekali ini bkn kerajaan PH ye anak2, ini unity gov namanya, HAHAHAHAHAHAHAA
 
Hah mampoih.. sabaq sat 馃槄
 
Mansuh tol ni, semua parti ade buat jnji, kepale butoh la 馃槳
 
Adjust cepat buat ghoso - ghaso
 
 
Lalala tak nampak lalala
 
Kita tuntut semua!
 
In reply to @ZackAvaricious
 
HAHAHAHAHA. JANJI HARUS DITEPATI!!! Ayuhhhhh馃ぃ
 
We鈥檙e watching u!!!!!!!
 
 
 
 
Over 216 replies and quotes not shown

Retweeters

28,215 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.