@NPORadio1 | 101,431 followers
.@PVDA-Kamerlid @HabtamudeHoop en @Groenlinks-Kamerlid @Kauthar_ dienen een motie in die discriminatie tegen mbo-studenten moet tegengaan. 'We willen in de algemene wet gelijke behandeling opnemen dat discriminatie op opleidingsniveau ook niet mag' zegt De Hoop in @denieuwsbv

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 4 replies and 1 quotes found
In reply to @NPORadio1
Sodemieter toch op man met je discriminatie! Maak van MBOers geen mietjes daar zijn er in het HBO al genoeg van! #mietjes
 
In reply to @NPORadio1
En LBO-studenten? Die hebben ook rechten, weet je.
 
Het zijn m.n. die MBO-ers die de straatcultuur dreigen mee te nemen in een bedrijf die niet gelijk een stage plek vinden. Typisch PvdA en GL om niet de echte problemen aan te pakken; de opvoeding en het gebrek aan discipline op scholen, maar de bedrijven.
 
 
 

Retweeters

No retweeters found
23 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.