@chrisklomp | 70,424 followers
Nieuw verhaal. chrisklomp.nl/knvb-bond-zond… Over de ongekend laffe houding van de KNVB op het WK in Qatar. Een voetbalbond zonder ballen.
KNVB: bond zonder ballen - Chris Klomp
chrisklomp.nl

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 10 replies and 1 quotes found
 
In reply to @chrisklomp
👍 Een land waar mensen worden vermoord en gediscrimineerd is geen 'andere cultuur'. Dat is een regime van moordenaars. @KNVB
 
In reply to @chrisklomp
 
In reply to @chrisklomp
Niet alleen KNVB..., ook het kabinet. Een kabinet dat beoordeelt, oordeelt en veroordeelt als het om mensenrechten gaat bij toelating tot de EU, maar uitzonderingen maakt voor landen waar iets te halen valt.
 
 
In reply to @chrisklomp
‘Je kunt er van alles van vinden, maar een protest is een protest. Je laat zien waar je voor staat. Dat mag best een beetje schuren.’ ....I totally agree! 😉
 
In reply to @chrisklomp
Heet u zich indertijd ook zo druk gemaakt over het WK atletiek?
 
In reply to @chrisklomp
Het zou mij niets verbazen als dit een een-tweetje was tussen KNVB en FIFA. Net zo iets als Putin een uitweg bieden zonder gezichtsverlies. KNVB kon maandenlang mooi principieel wezen, wetende dat de FIFA met de gele kaart dreiging hun een aftocht zonder gezichtsverlies belooft.
 
In reply to @chrisklomp
Goed stuk. Vooral dit zit raakt de kern: 'Je eigen initiatief voor inclusie en tegen discriminatie een onnodig statement noemen, je moet het maar uit je strot durven te krijgen.' de lafheid is grenzeloos
 
In reply to @chrisklomp
Dat uitheemsen onze tradities, normen/waarden hier aan de kant schoppen, gefaciliteerd door deugmoralisten, betekent niet dat elk land maar moet dansen naar onze ‘verlichte en verheven’ normen. Respect voor Qatar groeit met de dag.
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

43 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.