@JuisteAntwoord | 31,838 followers
De lasten stijgen, meer werken loont niet en de afhankelijkheid van de overheid neemt toe. JA21 is ervan overtuigd dat dit beter kan en anders moet. Niet een grotere overheid is de oplossing, maar een weerbare samenleving. @NickiVerweij bij het begrotingsdebat SZW:

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 14 replies and 5 quotes found
We verzuipen in ons eigen mestoverschot omdat we veel te weinig grasland hebben voor de koeien die daarop grazen. Waarom begreep een boer geboren in 1896 met alleen lagere school in De Heurne dat wél en begrijpt iemand met een universitaire opleiding dat niet @NickiVerweij ?
 
In reply to @JuisteAntwoord
En omdat de Nederlandse regering onder leiding van Rutte HELEMAAL NIETS MAAR DAN OOK NIETS leert gaat Kaag nog net voor de verkiezingen het Nederlandse hoogspanningsnet verkopen. Uiteraard worden alleen zij hier beter van. telegraaf.nl/financieel/433…
 
In reply to @JuisteAntwoord
Correcte uiteenzetting van feiten en de keiharde realiteit. Is onze regering nog niet zat van al dat gekronkel, zonder passende oplossingen aan te dragen. We zijn ver weg van de echte kijk op de Nederlandse samenleving.
 
In reply to @JuisteAntwoord
is een kleinere overheid het antwoord dan? Ik dacht juist dat we een beetje hadden geleerd van dat experiment van een "kleine en krachtdadige" overheid de afgelopen 20 jaar.
 
Kijk een dame die de NLse pijnpunten benoemt die dit dwaze #rutte4 zo kenschetsen. @NickiVerweij @JuisteAntwoord bravo voor dit betoog, ik hoop dat deze boodschap tot in den treure wordt herhaald zolang de kartel partijen van #VVD #D66 #CU #CDA in het bankje zitten.
 
De spijker op z’n kop slaan in duidelijke taal.
 
In reply to @JuisteAntwoord
Ik zeg NEE 21 !!!! 🤮🤮🤮🤮🤮
 
In reply to @JuisteAntwoord
Uiteraard gaat het Nederlandse volk straks dubbel zoveel betalen voor transport van electriciteit. AAN de Duitse regering. Het stopt niet, niet vanzelf.
 
In reply to @JuisteAntwoord
Kloof tussen rijk en arm gaat nog groter worden. OV wordt onbetaalbaar. Goede zorg en goed onderwijs is voor de rijken. En intussen gaat het milieu naar de kloten. En de rest vd wereld kan creperen.
 
In reply to @JuisteAntwoord
Precies, vooral de miljarden die gebruikt worden om boeren te verjagen voor grond moet keihard worden aangepakt!
 
In reply to @JuisteAntwoord
Holodomor op het westen. Veroorzaakt door dezelfde bankiers die de USSR schepten en het China van Mao. Diezelfde bankiers die Jerome Powell 25 triljard dollar lieten drukken en de ECB 3 triljard euro om de westerse economieën te crashen via het inflatie wapen. pic.twitter.com/HYIMkTZZMl
 
In reply to @JuisteAntwoord
De “Staat” is een bedrijf. En bedrijven willen maar ÉÉN ding: bezuinigen: verzorgingsstaat naar participatieverplichtingen.
 
 
In reply to @JuisteAntwoord
Alle feiten op een rij en zeer netjes gebracht.
 
In reply to @JuisteAntwoord
Je bent een kei! Hoewel ik niet weet of een kei sekse-specifiek is, mocht 't mannelijk zijn, dan mag je iedere alias voor KEI invullen. Ik ben steeds onder de indruk van de wijze waarop je je betoog houdt, klasse! Die sekse 'kei' issue is als grap bedoeld.
 
"We zijn een land met een economie die groeit, terwijl de koopkracht van de mensen die voor die groei zorgen daalt. Een land met een overheid die de héle wereld gaat redden op rekening van diegene die voor dat idealisme mogen betalen...."
 
In reply to @JuisteAntwoord
Wat een leuk voorkomen fris en fruitig heet dat. Geen belemmerde kleding en hoofddoek die onderdrukking faciliteert waar momenteel in Iran zo tegen gestreden wordt. #hulde
 
Over 2 replies and quotes not shown

Retweeters

96 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.