@HabtamudeHoop | 17,766 followers
Medewerkers van Schiphol doen onmisbaar werk. De inspectie controleerde 12 jaar lang niet op de zware omstandigheden van bagagemedewerkers, dat is onacceptabel. Daarom heb ik zojuist met veel collega’s een motie ingediend voor een periodieke controle van de inspectie op Schiphol!

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 5 replies and 1 quotes found
Ik deel uw standpunt niet. Een deel van het werk is misbaar en door krimp wordt dat duidelijk. Dat kan pas als u allen ook naar de om- en onderwonden kijkt. Betrek die in uw zorgen. Kijk verder dan de neuslengte. @IenWTweedeKamer @SchipholWatch @ORSbewoners @NieuwkoopSos
 
In reply to @HabtamudeHoop
Sympathieke motie. Maar lijkt me toch een doekje voor het bloeden. Probleem, slechte te zware werkomstandigheden, blijft bestaan. Ingrijpender veranderingen zijn nodig. Andere technologie die zwaar werk totaal beēindigt. Sociale gevolgen daarvan zijn wel aanvaardbaar op te lossen
 
In reply to @HabtamudeHoop
Goede en belangrijke motie! Toch bekruipt mij de vraag waarom de Staat in zijn rol als aandeelhouder niet gewoon private verantwoordelijkheid neemt. Controles moeten natuurlijk, maar de Staat moet al aan de voorkant borgen dat de controles met vlag en wimpel doorstaan worden.
 
In reply to @HabtamudeHoop
Je bent lachwekkend man. Periodieke controle van de inspectie wordt gevolgd door een periodieke controle van de inspectie van de inspectie. Meer ambtenaren en goed voor de werkgelegenheid. Links beleid!
 
In reply to @HabtamudeHoop
Oh joh hij doet wel wat maar het blijft een **** omdat het moet
 
In reply to @HabtamudeHoop
Dit is zinnige politiek.
 

Retweeters

10 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.