User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 19,464 tweets, tweets from the last 272 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @GSCinemas
Selesa lepas tonton filem Shang-Chi di @GSCinemas IPOH PARADE macam tonton netflix guna line Umobile.

sangkut-sangkut..

Kalau sekali dua takpe, tolong perbaiki perkhidmatan anda. pic.twitter.com/dgrmlqVraE
Replying to @sywlrzly
聽 Hai, t erima kasih atas maklumat yang diberikan. 聽 Kami telah memanjangkan hal ini kepada pihak Cinema untuk tindakan lanjut dan penambahbaikan pada masa akan datang.
 
WELCOME BACK TO THE GAME.
#EscapeRoom2 is now playing in GSC! Get your tickets now.
 
Fortune favors the bold. Tom Holland and Mark Wahlberg stars in #Uncharted. Watch the FIRST TRAILER now! 馃挜
 
 
In reply to @GSCinemas
Untuk movie FF9, Ioi Putrajaya & Alamanda, untuk semua tayangan hari ini dan esok,
Replying to @aeidraqi
Hi, ada aje single seat. Boleh check balik ya. TQ
 
In reply to @GSCinemas
Popcorn caramell dekat gsc starmall rasa macam tisu celup tepung 馃様
Replying to @AkmalMsn
Hi, please FB PM/DM us on the details in order for us to check further. TQ
 
In reply to @GSCinemas
@GSCinemas
Hai admin, tadi cek kt app GSC, semua offer couple sit utk book, single sit takde eh? 馃槀
Replying to @aeidraqi
Hi, untuk movie apa, lokasi mana, showtime pukul berapa ya?
 
hello @GSCinemas bila Tokyo Revengers nk keluar? saya tak sabar nk tgk takumi dgn oryo ni 馃ゲ pic.twitter.com/CQp1P4sMhb
Replying to @jiminius_
Hai, nantikan update daripada kami.
 
GSC Berjaya Times Square KINI DIBUKA!! Mari mari tengok wayang disini, pas tu boleh naik roller coaster kat indoor theme park jugak 馃槀馃帰

Get your tickets now! pic.twitter.com/CS2SfEOhNJ
Replying to @GSCinemas
Jangan lupa kitorang ada popcorn baru jugak dengan 100% imported caramel! 馃い馃嵖
 
GSC Berjaya Times Square KINI DIBUKA!! Mari mari tengok wayang disini, pas tu boleh naik roller coaster kat indoor theme park jugak 馃槀馃帰

Get your tickets now!
 
Hi @GSCinemas Popcorn sahaja memang bole beli di kaunter/online atau kena beli dengan tiket movie sekali?
Replying to @diyanieee_sam
聽 Hai, boleh beli popcorn sahaja di concession counter. (kena guna QR code @cinema )
 
In reply to @GSCinemas
Replying to @14M_Firdaus
Hai, nantikan update daripada kami. Tq
 
In reply to @GSCinemas
@GSCinemas pls remind ur crews to be responsive when we complain about patrons coughing openly without wearing mask. And no, they were not eating or drinking. #covidsop
Replying to @gloriouscash
Hi, thanks for highlighting. Please DM us the details ie cinema location, date and time in order for us to check further.
 
 
It's here! #Fast9 is now playing in GSC馃弾锔 ! Get your tickets now 馃挩
 
Tak nak pop corn baru. Nak nuggets 20 pcs. Make it happen please @GSCinemas 馃槫
Replying to @SyazwaniMarzuki
Hi, will share with the team for their attention. TQ
 
In reply to @GSCinemas
What about gsc setapak central? Opening tomorrow too.?
Replying to @chrischoong1
Nope, stay tuned for our announcement on the opening date ya. TQ
 
I want to personally thank all Dune fans who have waited so patiently--and even impatiently--for the release of the new Dune movie. This lavish, epic film does justice to the classic novel, and I only wish my father and mother could be here now to enjoy this experience with us.
 
In reply to @GSCinemas
aik. bukan closed ke
 
It's time - the FAMILY is here!馃殌 Get your tickets to experience #Fast9 on the big screen in various formats! Secure your seats today.馃挩 #BacktoGSC
 
In reply to @GSCinemas
Question 2: If Fully Vaccine Parents to bring their children as Fully vaccine 6-12?
Replying to @RinjaWalker
Fully vaccinated individuals are allowed to enter the cinema regardless of age for states in Phase 4 (Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya, Negeri Sembilan, Pahang, Melaka) & Sarawak. TQ
 
Hello @GSCinemas tak amik filem The Last Duel ke?
Replying to @kelemumurs
Hi, stay tuned for the updates ya. TQ
 
GSC Berjaya Times Square kembali mulai esok! Get your tickets now! 馃嵖鉁 #BacktoGSC
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas @GSCinemas can we have the movie release date the same as other country. still waiting on venom and eternal is already out like?
Hi, Venom will be on 11 Nov 2021 and Eternals on 04 Nov 2021. TQ
 
hiiii bila tayang kat Malaysia ni @TGVCinemas @GSCinemas
 
In reply to @GSCinemas
Thanks. Bila start jual tickets, next week?
Replying to @bigcatnergy
Nanti kita akan update ya. Stay tuned.
 
#GSCAdmin nak belanja tiket #Sinkhole! Siapa nak?

Venue: GSC Mid Valley KL
Date: 26 October 2021
Time: 8:30PM

Ikut langkah2 bawah:
Step 1: Follow us + Like + RT this tweet!
Step 2: Reply us below!

Contest ends tomorrow, 11:59PM! 10 winners will be selected. Good luck!
 
In reply to @GSCinemas
Hi there gse , is the waiting 14 days after fully vaccinated a must ?
 
 
Akhirnya! 馃洟锔 #Fast9 masuk pawagam GSC mulai esok! Dapatkan tiket korang sekarang 馃弾锔忦煉 #BacktoGSC
 
Eternals bila keluar for exact date ?
 
Witness the beginning of evil. Check out this brand-new poster for #ResidentEvilMovie! Coming to GSC soon.
 
In reply to @GSCinemas
@GSCinemas hi GSC.. Korang kalau nak safe earth dan nak go green. Janganlah plastik bag nipis nak mampos.. Customer order banyak dengan air sekali. Naya budak grab dan panda nak bawa. Asyik koyak jer plastik..jatuh makanan customer. Lepastu minta ganti..
Replying to @firulfireblade
Hai, terima kasih utk maklumbalas. Kami akan kongsikan dgn pihak yg berkenaan utk tindakan yang sewajarnya. TQ
 
Uncover the past. Protect the future.
Check out the brand-new trailer for #GhostbustersAfterlife, coming to GSC soon.
 
Bila nak start jual ni @GSCinemas ??
Replying to @_aixfir_
Belum lagi. Kami akan update nanti kalau ada. TQ
 
hi @GSCinemas boleh ke saya book movie untuk miggu depan walaupun schedule untuk movie tertentu tak keluar lagi?
Replying to @Foster_Nun
Maaf ya. Kami xbuka booking kalau showtimes belum update. TQ
 
Eternals dah kuar ke @GSCinemas
Replying to @bigcatnergy
Hi, release date on 04 Nov 2021. TQ
 
I am also their supporters since many years ago, but lately Dia org Punya sop regulations menyusahkan, i buy ticket and tempah makan mini sausage minum and I want to buy another food for my self Saya x boleh beli unless you nak beli dgn minuman sekali, @GSCinemas kindly improve
Replying to @Ramesh71926884
聽 聽 Hi, ala carte items are not available at the moment. We will share your feedback with the team for their attention.
 
Replying to @afza147
聽 Hi, the tentative release date is on 4th Nov 2021. Stay tuned for more updates !
 
In reply to @GSCinemas
bila boleh start book ticket eternals
Replying to @sushymrvel
Nanti kita akan update ya. Stay tuned.
 
In reply to @GSCinemas
now boleh bawa lagi ke tak?
 
In reply to @GSCinemas
@GSCinemas are teenagers (vaccinated) and kids under 12 allowed into ur cinemas?
Replying to @fsrfaee
as long as fully vaccinated (14 days after 2nd dose), can enter, regardless of age. ANYbody not vaccinated are not allowed.
 
In reply to @GSCinemas
Ada apa2 syarat utk couple seat ke?
Replying to @EyzaBtsLovers
Hi, twin seat hanya untuk 2 penonton dari rumah tangga yang sama sahaja. TQ
 
In reply to @hunnx
nasib I je tak baik dapat hall cinema baraiii. 馃槚馃槚馃槚 menyesal pegi gsc
Hi, sila kongsi dengan kami dengan lebih terperinci melalui DM / FB PM agar kami dapat membuat pemeriksaan lanjut. TQ
 
In reply to @rshdhyin
@rshdhyin Hi, please FB PM / DM us the transaction details for further checking. TQ
 
Lepas tengok permainan Korea, jom tengok permainan Hollywood pulak 馃槀馃槀 #EscapeRoom2 coming to GSC this week!
 
In reply to @GSCinemas
Any advance booking for Fast9? Omg I can't wait to watch it 馃き馃き馃き
Replying to @jiminiemochichi
Hi, at the moment, no advance booking yet. You can purchase once cinema open the ticket sales tomorrow. TQ
 
In reply to @GSCinemas
Nak try pop corn macam mana min, nak beli harus melalui kiosk, nak beli ala carte lain x boleh. Peraturan kiosk menyusahkan kan, kalau sop pun, x salah juga buka ala carte option dalam kiosk tu... Wake up gsc
Hi, taken note and we will share it with the team for improvement. TQ
 
In reply to @GSCinemas
When is venom?
Replying to @Lan34749241
Hi, Venom will be on 11 Nov 2021. TQ
 
Disney & Marvel Studios tukar tarikh lagi!

馃挜 Doctor Strange 2 - from March to May 2022
馃挜 Thor 4 - from May to July 2022
馃挜 Black Panther 2 - from July to November 2022
馃挜 The Marvels鈥 - from Nov 2022 to February 2023
馃挜 Ant-Man 3 - from Feb 2023 to July 2023
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.