User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 200 tweets, tweets from the last .
Tweets Day of Week (+0:00h)
Tweets Hour of Day (+0:00h)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (+0:00h)

Tweets

Last 50 tweets from @ikanatassa
SEPERTINYA SUDAH MENEMUKAN PENGGANTI NIH 🤸🤸🤸🤸🤸🤸🤸
Replying to @josepsibuea
ckckck cepat kali kau stalklikeocep
 
Si Bapak yang selalu ngangenin. Tunggu kolaborasi kami di 2021. 💙
 
Ika Natassa Retweeted ·  
In reply to @DheraLarasati
Baru kali ini loh aku baca novel sampe wishing the characters were real biar bs dikepoin macam selebriti2 gitu loh. From now on I declare I AM A BIG FAN of this mesmerizing incredible writer @ikanatassa ❤️❤️❤️
 
 
Knowing that you know nothing.
 
Being an adult is exhausting sometimes, isn't it? The responsibilities, the inner discontentment, the soul that is still searching, knowing things you didn't know when you're younger, including knowing how 'awful' the world can be, they all can take a toll on us.
 
aku kemaren awalnya nonton pas pulang kantor, ngantuk setelah 1 jam.
akhirnya nyoba lagi pas wiken, ulang dari awal, baru kelar.
film yg 'melelahkan' tapi begitu 'masuk' jadi terus mau lanjut sampe abis.
I’m so busy I haven’t even found some three-and-a-half-hour moment to watch The Irishman in one seat.

Been watching the first hour twice now
 
spark joy!
Semoga Garuda bisa jadi keren lagi habis Marie Kondo beraksi.....
 
orang2 pada share spotify nya, sementara aku anak apple music 🙈🙏🏻
 
 
baca review-review #Imperfect jadi makin gak sabar nonton. i might be biased because ernest & meira are 2 of the kindest, most emphatetic people i know, but because of that traits i believe they can always write something from the heart
 
Ika Natassa Retweeted ·  
Dua film yang sangat sangat ku suka. Harus banget nnton. Bukan film cinta2an tapi film pendewasaan diri, seserius itu💛
 
I MISS YOU TOO! Hope you wont mind my random retweets then 😂😂😂
 
Ika Natassa Retweeted ·  
Perjalanan itu sebuah kesempatan sederhana utk menemukan diri kita sendiri lagi di tempat baru di mana kita bukan siapa-siapa kecuali orang asing.

Perjalanan juga menyadari bahwa ternyata kita tidak tahu apa-apa.

Ambil headphone-mu, monolog ini untukmu

m.youtube.com/watch?fbclid=I…
Travel is finding more reasons to live, and more reasons to love.
youtube.com
 
Ika Natassa Retweeted ·  
cepatlah langganan @HOOQ_ID kelen. itu rumah dari 2 film adaptasi bukuku yg amat kucintai: #CriticalEleven dan #Twivortiare
 
isshh jgn ngomong sama akuh, ngomong sama produser yg kau rasa cocok utk mengadaptasinya, aku cuma penulis bukan filmmaker 😆
In reply to @ikanatassa
Underground difilmin dong kaak plisss
 
A glimpse of 37 pages of production notes for #TheArchitectureofLove made by yours truly because yea, I'm a control freak like that pic.twitter.com/7e3ZLwz9K4
Replying to @ikanatassa
Did a detailed production note for #Twivortiare too. What I usually put into the author's note: back stories of each main characters, key scenes and milestones, the look of the movie (including the look of the characters). It's my way of communicating what's inside my head.
 
A glimpse of 37 pages of production notes for #TheArchitectureofLove made by yours truly because yea, I'm a control freak like that
 
ya cemana ini tiba2 apple tv + tak bisa konek laaa, baru kelar servant, mau lanjut tms ini kaaaak, tolong dulu ah @AppleTV
 
i loove anggika. a champ on the set too, always up to anything
Here's a trick: To make your movie more entertaining, put Anggika Bolsterli in a comedic role
 
the foundation of financial planning is actually pretty simple: if you can't spend less, earn more.
 
In reply to @ikanatassa
one of the most insightful things that my mentor once said to me: "in life, there's something called social cost: the money you spend to hang out w/ different kinds of people, where you make new friends and build network. not only you'd gain knowlege, but it could open doors too
Replying to @ikanatassa
i'm all or saving early & all that, but what i'm saying is people often talk jabout saving, but rarely about living. capek kali kita kerja kalo sibuk nabung aja, sekali2 dinikmati lah gaji itu buat bersenang-senang, liburan, nonton konser, nongkrong, biar terasa enaknya bergaji
 
of course it is.
experience will give you the necessary 'weapons' to go further in life. not everything in life can be measured with numbers on balance sheet.
i'd say while you're still young, set aside a budget to enrich yourself with experience.
Replying to @ikanatassa
one of the most insightful things that my mentor once said to me: "in life, there's something called social cost: the money you spend to hang out w/ different kinds of people, where you make new friends and build network. not only you'd gain knowlege, but it could open doors too
 
of course it is.
experience will give you the necessary 'weapons' to go further in life. not everything in life can be measured with numbers on balance sheet.
i'd say while you're still young, set aside a budget to enrich yourself with experience.
Pengalaman = aset.

Sedih kami tuh sebagai anak finance 😔
 
Ika Natassa Retweeted ·  
In reply to @BigAlphaID
Koreksi sedikit kak. 1. Tiket bukanlah aset melainkan expense. 2. Aset ada yang tangible dan juga intangible (berbentuk dan tak berbentuk) 3. Pengalaman adalah aset intangible. Kalau dimanfaatkan dengan baik, bisa menghasilkan cash flow.
 
 
best gif you've found on twitter. go!
GIF
 
i just found you here @mangosoupp, miss youu!
*a tweet that should've been a WA* 🤣🤣🤣
 
In reply to @ikanatassa
Lah minggu lalu nanya breakfast di PI itu blm nyampe sini, baru survey aja? 😄
Replying to @VincentJose
tentu saja. prepare kita orangnya 🤣🤣🤣
 
congrats on #Imperfect my bruh @ernestprakasa! maafkan aku tak bisa datang premiere mingdep, kunantikan sangat di bioskop!
desember itu selalu lebih seru dgn film2mu wak 💙💙💙💙
 
In reply to @ikanatassa
Kirain lo sekalian ke sini, kan kapan hari ke Jekardaaaah
Replying to @VincentJose
baru besok aku terbang lagi loooh, gadak private jet awak
 
 
waaah episode terkini servant udah ada. siap2 nobar dgn nyokap ntar malem!
 
In reply to @ikanatassa
Wuih Widika. Kangen jg sama penampilannya.
Replying to @VincentJose
bentar lagi kan ada di SIM2
 
haaai
Sesama anak Medan baru ketemunya sekarang. Makasih kakak gemes. pic.twitter.com/6PIZVrvLZj
 
 
In reply to @ikanatassa
Hehehe. I just answer your question, kak soal "kata siapa". Even the most richest persons in the world said that about "time".
Replying to @CSarbina
hahaha iya itu retorika aja 'kata siapa'-nya. udah kujawab dgn bagaimana uang itu bisa menghemat waktu kita melakukan A sehingga kita bisa melakukan B.
 
sampai duit kita bs beli mesin waktu, kita ga bs balik lagi ke masa lalu mengulang momen2 yg kita 'lewatkan', tapi uang bs bikin kita menghemat waktu menjalani hidup: punya jet pribadi utk simplifikasi traveling, tinggal di hotel tengah kota biar gampang meeting, things like that
In reply to @ikanatassa
Kata Bill Gates dan Warren Buffet sih gt kak😁. Tempo hari gw tonton interview mereka. youtu.be/nH5K0yo-o1A pic.twitter.com/k5C0aGU0xs
 
 
money can't buy time? kata siapa? kalo ada duit punya jet pribadi bisa langsung terbang gak pake nunggu jadwal, abis itu pun langsung pulang selo di boncengan
 
In reply to @ikanatassa
Jadi baru tau kenapa kualitas makanan menurun 🙈
Replying to @TrinityTraveler
di business aku nggak ada komplen ttg makanan sih kak, masih tetap on cem dulu mereka, masalahnya cuma di lounge aja yg banyak fasilitasnya ilang kyk mini bioskop, makanan yg berkurang jenisnya dan layout nya yg ampun dah
 
 
The other day someone asked who I'd like to work with in any of my upcoming book-to-movie adaptations. My answer right now would be: Marsha Timothy, Marissa Anita, and Widika Sidmore.
 
Anggika has proven her 'undeniable charm' as supporting characters from one movie after another. She's gonna be big, trust me.
 
me:
apple music users watching everyone post their spotify decade stats pic.twitter.com/ppUa4oalyy
 
In reply to @ikanatassa
Oh noo, uda cek di folder promotion juga, kak @ikanatassa? Biasanya kalo nggak ada di spam/junj folder suka nyasar ke promotion, kalo masih gaada, boleh DM emailnya ya kak nanti kami bantu cek internal. Terima kasih
Replying to @catchmeupid
udaah, emailku: inatassa(at)gmail(dot)com yaa
 
when your return flight tix from kno-cgk is more expensive than an economy tix to japan 😭
 
Halooo met pagi Catchers! Wah mimin hepi banget uda makin banyak yang woke up with us this morning! Makasih kak @imanlagi atas endorse-annya semalem. Next time endorse kita sneakers ya kak *nglunjak*. Btw gengs, mimin mau ngasi info soal cara menikmati email kita tanpa gangguan
hi guys, aku mulai sub kemarin tapi knp hari ini ga ada terima email ya? udh cek di spam jg
 
Ika Natassa Retweeted ·  
This lady leaves out drinks and snacks for delivery people during the festive period and I can't get over this amazon delivery drivers reaction
 
pas tuker kursi lama nggak pernah sampe ancur ve, jadi ya kukasih buat temenku aja.
In reply to @ikanatassa
How did you dispose the old chairs? Been wanting to buy a new one but don’t know what to do with the badly battered old one.
 
 
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login