User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 200 tweets, tweets from the last 350 weeks.
Tweets Day of Week (+0:00h)
Tweets Hour of Day (+0:00h)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (+0:00h)

Tweets

Last 50 tweets from @Jilnow
 
Pia kan geen huisarts vinden: 'Je loopt te lang door met klachten' rtlnieuws.nl/nieuws/video/v…
 
Geen huisarts voor duizenden mensen met een beperking rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Check ons kaartje om te zien waar het verbod straks van kracht is. rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
 
 
'Eindelijk rust' voor slachtoffers schietpartij Alphen na uitspraak Hoge Raad rtlnieuws.nl/nieuws/video/v…
 
 
Slachtoffers van het ridderhofdrama vallen elkaar in de armen. Ze hebben lang gestreden voor deze uitspraak.
 
Hoge Raad stelt de politie aansprakelijk voor de geleden schade. “Politie heeft fout gemaakt door de schutter een vergunning te verlenen.” #ridderhof
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
De man die ervan verdacht wordt Hidde Bergman te hebben doodgestoken ontkent. Maar er is DNA-bewijs én een opvallend briefje: rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
De rechter spreekt van een “geschokte rechtsorde”. Het neersteken van een “naar het schijnt willekeurige” hardloper op een openbare plek heeft veel impact gehad. Milton T. blijft dus vast zitten.
 
Verdachte Milton T. blijft vast zitten. Hii zou Hidde Bergman (27) met een mes in zijn rug hebben neergestoken op het Jaagpad in Groningen. Tekening gemaakt door Felix Guerain.
 
Rechters willen weten wat zijn proceshouding is. “Ik had geen werk of studie. Ik kan mij de details van die dag niet meer herinneren, maar ik heb het niet gedaan.”, zegt Milton T.
 
Milton T. praat onduidelijk en warrig. “Ja ik ben wel eens paranoïde. Ik kon lange tijd geen werk vinden. Ik had veel pech. Ik zie mezelf niet als gek”, zegt de verdachte.
 
Verdachte werkt niet mee met het uitlezen van de telefoon. Rechter vraagt waarom hij niet gewoon de toegangscode geeft. “Ik weet de code niet meer”, zegt Milton T.
 
Verdachte praat Nederlands met een Engels accent. Hij praat warrig. “Ik heb meer niet gevolgd dan wel van de zitting, maar ik heb niemand vermoord.”
 
Advocaat van de verdachte zegt: “Het steekwapen ontbreekt, niemand heeft het steekincident zien gebeuren en er is geen DNA van mijn client op het lichaam van Bergman aangetroffen.”
 
Advocaat zegt dat er geen huiszoekingsbevel lag. Agenten zouden alleen wat kleding ophalen uit de woning.
Ook is ze niet blij met het feit dat haar client gedwongen werd om DNA af te staan.
 
Ook werd een briefje gevonden in de kamer van de verdachte. “Ik heb iemand vermoord”, stond er geschreven in het Papiaments.
 
Officier van Justitie zegt dat er sprake is van ernstige psychische problemen. Milton T. wordt daarom opgenomen in het Pieter Baan Centrum voor onderzoek. Verwachting is dat de zaak pas in voorjaar 2020 inhoudelijk voorkomt.
 
Op de plek van de steekpartij werd een hoes gevonden van een keukenmes. Officier van Justitie: “Op de hoes zit DNA-materiaal van de verdachte.”
 
Verdachte Milton T. is geboren op Aruba. Hij is 26 jaar en praat gebrekkig Nederlands. Hij wordt verdacht van het doodsteken van Hidde Bergman. Het onderzoek is nog niet afgerond. OM heeft o.a aanvullende informatie nodig van Google.
 
De dood van Hidde Bergman zorgde voor onrust. Direct na de steekpartij waarschuwde de atletiekvereniging al om niet alleen op pad te gaan. Later adviseerden ook de Rijksuniversiteit en de Hanzehogeschool werknemers en studenten om zo veel mogelijk samen te lopen of te fietsen.
 
In juni, een kleine maand na de steekpartij arresteert de politie een 26-jarige verdachte. De man zat al vast op verdenking van het vernielen van een auto.
 
In de rechtbank van Groningen voor een pro forma zitting. Het is mei als Hidde Bergman (27) tijdens een hardloop rondje plots wordt neergestoken op het Jaagpad. Hij bezwijkt ter plaatse aan de verwondingen. De zaak zorgt voor veel onrust in de stad.
 
Prinsjesdag: de koets, het koffertje en de gele rijders. Zij schieten elke minuut een kanonschot af vanaf het Malieveld, maar hopen in de toekomst dichterbij de route te staan 👇🏻
Een eresaluut door een groep bloedserieuze militairen.

rtlnieuws.nl/nieuws/video/v…
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Door het werk van een coldcaseteam kan de zaak nu worden afgesloten. "Eindelijk gerechtigheid." rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
In Den Haag wordt geprotesteerd tegen de uitrol van 5G. Demonstranten zijn bang voor gezondheidsklachten.
 
Koningin Máxima gaat vandaag langs bij De Kindertelefoon, die veertig jaar bestaat.
 
Gedupeerden Dream or Donate willen gesprek met oprichter rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Maastricht en Limburg hadden 18,3 miljoen euro gereserveerd voor de organisatie van het Eurovisie Songfestival. Hoeveel Rotterdam gaat betalen wil de wethouder niet zeggen ivm geheimhouding. “Een aanzienlijk bedrag.”
 
Er komt een Eurovison village in Rotterdam. “Verbinding is belangrijk voor onze stad. Ook mensen met een kleine beurs willen we toegang bieden tot het feest. Het feest moet breed gevoeld worden.”, aldus wethouder Kasmi.
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Zo werd bekend welke stad het songfestival in 2020 mag organiseren. Beeld: NPO #songfestival
 
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Kogel door de kerk: songfestival volgend jaar in Rotterdam rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
De champagne staat al klaar bij gay-café Ferry op de Westblaak. Eigenaar Marc Kabbedijk hoopt op Rotterdam, maar durft er nog niet op te rekenen.
 
Wie krijgt het Songfestival: Rotterdam, of toch Maastricht? rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Helmond, Hoorn, Lelystad, midden-Groningen, Roermond, Tiel en Zutphen zijn aangemerkt als controle gemeentes.
 
Het was al uitgelekt maar nu officieel bekend gemaakt: De gemeenten Almere, Arnhem, Breda, Groningen, Heerlen, Hellevoetsluis, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Zaanstad gaan meedoen aan de landelijke wietproef.
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
OM: voldoende feiten die wijzen op zedenmisdrijf speeltuin Assen rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Alle verdachten Assen vrijgelaten, geen aanwijzing voor mishandeling rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Assen update: de vijf mannen die vast zaten zijn vrijgelaten. Uit het politieonderzoek is niet gebleken dat de ze de 32-jarige Assenaar hebben mishandeld.
Het bericht over het onderzoek naar de gebeurtenissen gisteren aan de Iemstukken in Assen is aangevuld. De vijf verdachten die vast zaten voor betrokkenheid bij het overlijden van een 32-jarige man uit Assen zijn vanavond in vrijheid gesteld. politie.nl/nieuws/2019/au…
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
In speeltuin gedode man is 32-jarige Assenaar. Ook de leeftijden van de vijf mannen die zijn aangehouden zijn bekend. rtlnieuws.nl/nieuws/artikel… #assen
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Kno-artsen maken zich zorgen om gehoorschade bij jongeren. "Uren met je koptelefoon op of oortjes in, is schadelijk, ook als het niet hard staat" rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Vijf schietincidenten in vier dagen tijd. Een daarvan met dodelijke afloop. Inwoners van Amsterdam Zuid Oost hebben genoeg van alle geweldsincidenten en organiseren daarom een mars tegen geweld.
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
74 jaar geleden kwam een einde aan de Japanse bezetting van Nederlands-Indië. Tineke en André zullen de verschrikkelijke herinneringen aan die tijd voor altijd met zich meedragen. VIDEO: rtlnieuws.nl/nieuws/video/v…
 
Jildou van Opzeeland Retweeted ·  
Vluchten geannuleerd door brandstofstoring, informatiebalie gesloten rtlnieuws.nl/nieuws/nederla…
 
Volgens Schiphol zijn er tussen de 4 en 6 vluchten geannuleerd door de brandstofstoring. Voor deze reizigers worden hotels geregeld. Tientallen vluchten zijn vertraagd. De luchthaven probeert zoveel mogelijk vluchten nog te laten vertrekken.
De kortstondige brandstofstoring en het onweer vanavond hebben geleid tot vertragingen. Voor de afhandeling van de vertraagde vluchten is door de Inspectie Leefomgeving en Transport voor vannacht een ontheffing verleend. De Kaagbaan en Aalsmeerbaan worden ingezet als startbaan.
 
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now