User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 5,523 tweets, tweets from the last 376 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @Politiebond
Op 24 mei houden de ACP en NPB een bijeenkomst in Baarn voor collega’s bij de dienst informatievoorziening. Daar is het al een tijdje onrustig door een uitbesteding die voor het werk en perspectief van ruim 80 medewerkers ingrijpende gevolgen zal hebben.
acp.nl/nieuws/reorgan…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
De afgelopen 2 jaar mocht ik mij namens de @Politiebond voor de dienst bewaken en beveiligen inzetten. Een van de aanbevelingen was het opzetten van een dienst voor bedreigde personen, zodat er meer rust in de roosters zou ontstaan. Goed dat dit nu lijkt te gebeuren.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Vandaag begonnen met de ledenraadplegingen van @politieacties. We gaan alle politie-eenheden af en hebben 11 digitale meetings gepland. Vandaag gestart in #Alkmaar en #Amsterdam. De collega's zijn zeer positief over het onderhandelaarsakkoord #caopolitie.
#steundepolitie #politie
 
Het is MOEDERDAG! Daarom zetten we alle moeders bij de politie - van schoonmoeders tot bonusmoeders en van stiefmoeders tot adoptiemoeders - extra in het zonnetje met dit bericht.
Fijne Moederdag! 💙
#moederdag2022 #moederdag #politievrouw #politie #onzepolitie #steundepolitie
 
Politiebonden en werkgever publiceren de gehele tekst van het onderhandelaarsakkoord van de nieuwe politie-cao. Dit onderhandelaarsakkoord zal komende weken voorgelegd worden aan de leden van de politiebonden.
Volledige tekst: tinyurl.com/cao-tekst-2022
#steundepolitie #caopolitie
 
Politievakbond klaar met supportersgeweld: 'Jammer voor de echte fans'
omroepbrabant.nl/nieuws/4082050…
#politie #heldbo #politiewerk
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
#Breaking: Onderhandelaarsakkoord nieuwe #caopolitie. De politiebonden, minister @DilanYesilgoz van Justitie en Veiligheid en @POL_Korpschef Henk van Essen hebben een onderhandelaarsakkoord bereikt over een nieuwe politie-cao.
Persbericht: tinyurl.com/caopolitie-ond…
#steundepolitie
 
 
'Opdat wij niet vergeten’

Vandaag herdenken wij alle oorlogsslachtoffers… burgers en militairen die omkwamen en hebben gestreden voor onze vrijheid.

Wij zijn vanavond twee minuten stil.
#dodenherdenking #4mei
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Wij zijn morgen op #4mei twee minuten stil en herdenken. Jij ook?
Op 4 mei, tijdens de Nationale Herdenking, herdenken we niet alleen de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog, maar ook die van oorlogssituaties en vredesmissies nadien.
#Dodenherdenking #politie #steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Deurwaarders kunnen prima ontruimen zonder #politie. De bevoegdheid ligt bij burgemeesters. Dat zij kennelijk die wettelijke taak niet uitvoeren nu de politie actie voert, is het echte verhaal.
#Deurwaarders: ‘Door politieacties kunnen we niet ontruimen’ ad.nl/den-haag/overl…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Politiebonden roepen op: Hulpofficier van Justitie, werk vanaf maandag 2 mei niet meer mee aan het opleggen van tijdelijke huisverboden namens #burgemeester. Nieuwe politieactie vanwege het uitblijven van een #caopolitie.
Persbericht: tinyurl.com/hvbhovj
#steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Een #buddyhond helpt bij #PTSS. Voor het eerst is wetenschappelijk hard gemaakt dat deze hulphonden effect hebben én waarom. Dat blijkt uit onderzoek onder (oud-) politiemedewerkers door de @Politieacademie en @Radboud_Uni
Meer weten? tinyurl.com/bddve3vb
 
 
Geniet van deze Koningsdag! Maak er een mooi en gezellig feest van met elkaar. En voor de politiemensen en andere hulpverleners die vandaag waken over onze veiligheid: veilige, goede en fijne dienst gewenst! #koningsdag
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Eén ding is duidelijk; de #politie voert actie voor hun #caopolitie en bekeurt daarom niet voor lichte vergrijpen. Wat ons betreft geldt dat zeker voor deze maatregel! #Koningsdag-vierders #Amsterdam mogen één blikje lauw bier per persoon bij zich hebben.
ad.nl/binnenland/kon…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Morgen #Koningsdag! Veel Nederlanders kijken enorm uit naar deze dag en gaan eindelijk weer een mooi feest vieren. Wij gunnen iedereen dat van harte en mede om die reden morgen geen #politieacties. Helaas zullen politiemensen binnenkort hun acties wel verharden!
#steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Vanavond, 19:30u, schuift vakbondsman en oud-politieman @MeijerinkRamon aan bij @Hlf8Live. Het zal gaan over de toename van geweld tegen politiemensen, de politieacties en het uitblijven van een #caopolitie. Alles hangt samen en Ramon zal dat toelichten aan tafel.
#steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Signalen ontvangen dat er een stijgend aantal aanvragen is van politiemensen op het sociaal-fonds van @Politie. Burn-out, PTSS en corruptie liggen op de loer, als politiemensen hun rekeningen niet kunnen betalen. Te lang doet men aan loonmatiging. @DilanYesilgoz @MinPres #CAO
 
CAO-ACTIE: POLITIE STOPT CONTROLE WAPENVERGUNNINGEN
#Politiebonden roepen hun leden op met ingang van Koningsdag niet meer te reageren op meldingen van #jeugdoverlast EN niet langer mee te werken aan de jaarlijkse controle van wapenvergunningen van burgers.acp.nl/nieuws/cao-act…
Cao-actie: politie stopt controle wapenvergunningen
acp.nl
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Als vuilnismannen staken, stinkt het op straat. Als #KLM staakt, vliegen ze niet. Dus ook als de #politie actie voert, raakt dat de maatschappij. Dat is het gevolg van een #kabinet dat haar #politie in de steek laat. Enkel holle woorden, waar je niets voor koopt.
#steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Weer een week voorbij. Zonder #caopolitie. Op 1 april stelden wij een deadline aan @DilanYesilgoz en het #kabinet. Geen akkoord begin mei? Dan zijn de onderhandelingen officieel mislukt en volgen na ledenraadplegingen stevige acties. Is dat wat men wil?
#steundepolitie #politie
 
Gerrit van de Kamp legt om gezondheidsredenen zijn voorzitterschap van de ACP neer. De afgelopen periode heeft geestelijk en lichamelijk een zodanige wissel getrokken op hem dat hij heeft besloten om afstand te doen van zijn functie als ACP-voorzitter.
acp.nl/nieuws/acp-voo…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Veel IBT-docenten aanwezig bij de werkonderbreking georganiseerd vanuit de politiebonden. Op dit moment worden zij geïnformeerd over hun status binnen de politie en over de ontwikkelingen van de politie-cao.
#steundepolitie #politieinactie #politie #caopolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Vandaag voeren de politiebonden in #Baarn actie met alle docenten vaardigheidstraining van de #politie #Nederland. Alle IBT-docenten zijn opgeroepen hun werk te onderbreken.
Persbericht: tinyurl.com/caoibtnl
#steundepolitie #caopolitie #IBT #politieinactie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Het politiepersoneel wil dat hun CAO op de schop gaat. Als hier geen gehoor aan wordt gegeven, gaan zij politieacties uitvoeren. "Daar heb ik alle respect voor", zegt @ministerieJenV @DilanYesilgoz. "Ik heb alle hoop dat wij hier gaan uitkomen." #WNL

▶️ bit.ly/svenop1podcast
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Minister @DilanYesilgoz live in de uitzending bij #SvenOp1 op @NPORadio1. Daar sprak zij respect uit voor de #politieacties, waar ze niet om heen kan. Ook sprak zij haar respect uit voor #politiewerk. De minister sprak 'de hoop' uit dat de gesprekken leiden tot een #caopolitie.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Politiebonden kondigen wederom een nieuwe actie aan i.v.m. het uitblijven van een goede politie-cao. Politiebonden leggen vaardigheidstraining #politie plat.
Persbericht: tinyurl.com/caoibtnl
#steundepolitie #caopolitie #IBT #politieinactie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Verdere uitbreiding #politieacties: politie negeert meldingen parkeeroverlast en materiele aanrijdingen. De politiebonden voeren de acties verder op in verband met het uitblijven van een akkoord voor de politie-cao.
Persbericht: tinyurl.com/parkaanr
#caopolitie #steundepolitie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
De bekerfinale #PSV-#Ajax; mogelijk gemaakt door de inzet van veel politiemensen. Zij verdienen meer respect en waardering. Zouden zij vandaag actie voeren, dan was er geen bekerfinale! Hoog tijd dat Kabinet en minister @DilanYesilgoz dat ook zien en waarderen in een #caopolitie.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Vandaag de #bekerfinale PSV-Ajax. Ik hoop van harte dat alle politiemensen een enorm rustige dienst hebben in #Rotterdam. Laat het een mooie dag zijn voor iedereen, zonder ellende voor- of achteraf. Laat elkaar heel en geniet gewoon. Dat is mijn Paaswens.
#psvaja #steundepolitie
 
De minister van Justitie & Veiligheid en het kabinet kunnen een einde maken aan de steeds verhardende politieacties voor een goede en rechtvaardige politie-cao. Zij zijn aan zet. #caopolitie #politieinactie #onzepolitie
ad.nl/wonen/politie-…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Acties politiebonden voelbaar. Politiemensen voeren acties in verband met het uitblijven van een nieuwe #caopolitie. De acties leveren de nodige druk bij het Openbaar Ministerie, deurwaarders, wooncorporaties en belangenverenigingen.
Persbericht: tinyurl.com/dwomak
@Vberaad
 
Wil jij meer weten over de werkzaamheden van Legal & Services? Blader dan vooral het jaarverslag 2021 door. Daarin onder andere alle activiteiten van Legal & Services - door de ACP opgericht - in vogelvlucht. 👇 #veiligheidssector #rechtshulp #loopbaan
legalenservices.nl/wp-content/upl…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Deurwaarders & woningcoöperaties klagen over de politieactie dat #deurwaarders niet bijgestaan worden door #politie. Juridisch is dit in eerste aanleg een taak van de #burgemeester, niet van de politie. Dat burgemeesters dit massaal weigeren is bijzonder.
maxius.nl/wetboek-van-bu…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Mooi artikel bij Omroep Brabant over de mens achter het uniform. Trots op onze politie. Zij verdienen alle respect en waardering van de wereld!
Zo gaat agent Michael om met dodelijke ongelukken: ‘We blijven mensen’. omroepbrabant.nl/nieuws/4069049…
#steundepolitie #caopolitie #politie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Wat een steun van burgemeester @gem_groningen, Koen #Schuiling! Er werd een actie georganiseerd door een aantal burgers die de #politie een warm hart toedragen. Een muzikale #demonstratie pro-politie op de Grote Markt is namens hem verboden. Geen #steundepolitie in #Groningen.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Steunactie #caopolitie verboden door @gem_groningen. Er werd een actie georganiseerd door een aantal burgers die de #politie een warm hart toedragen. Een muzikale #demonstratie pro-politie op de Grote Markt is namens de burgemeester verboden. Geen #steundepolitie in #Groningen!
 
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Politievakbonden hebben aangekondigd hun acties uit te breiden zolang er geen nieuwe #caopolitie is afgesloten. Dit betekent dat we morgen weer een uitbreiding van acties aan zullen kondigen. Wederom kent het kabinet en minister geen waarde toe aan hun #politie.
#steundepolitie
 
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
In eenheid #Rotterdam zijn in het 1e kwartaal van 2022 12880 snelheidsbekeuringen geseponeerd vanwege de actie #GEENBON. Uitgaande van het laagste boete bedrag €45,00 incl. adm.kosten is er voor €579.600,00 niet bekeurd. Ook in andere delen van het land zien wij deze cijfers.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Even voorstellen, onze nieuwe vakbondsvoorzitter Eenheid Limburg. Jack Heyman. Hij staat bekend om zijn humor en sportieve houding. Kan goed luisteren en (door)vragen. Om snel tot de kern van het probleem te komen. Treed overtuigend op en kan goed samenwerken. @CoachJack_ACP.
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Collega's #Alblasserdam, #Papendrecht en #Sliedrecht hielden diverse verkeerscontroles. In totaal werden 203 bestuurders gecontroleerd. In plaats van bekeuringen werden 25 waarschuwingen uitgereikt ivm de acties vanwege het uitblijven #caopolitie.
#steundepolitie #politieinactie
 
Nog steeds is er geen #caopolitie. Dat betekent dat politiemensen geen andere keuze hebben dan actievoeren tot het #kabinet #politiewerk echt serieus neemt. Vannacht om 00:00 uur start de volgende actie: geen inzet #geluidsoverlast. Acties raken burgers helaas.
#steundepolitie
Politie negeert meldingen geluidsoverlast. De politiebonden roepen hun leden op vanaf woensdag niet meer te reageren op meldingen van geluidsoverlast. Dit is de 5e protestactie in het actietraject.
Persbericht: tinyurl.com/geluidprio3
#politieinactie #caopolitie #steundepolitie pic.twitter.com/XYzRrFi6EN
 
Ondanks eerdere toezeggingen/afspraken met de werkgever blijft structurele oplossing voor voldoende onderwijs(perspectief) #politievrijwilligers uit. Dat constateert @LOPVnl die zorgen hierover uit en samen met de korpsleiding tot een oplossing wil komen.
lopv.nl/structurele-op…
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Politie negeert meldingen geluidsoverlast. De politiebonden roepen hun leden op vanaf woensdag niet meer te reageren op meldingen van geluidsoverlast. Dit is de 5e protestactie in het actietraject.
Persbericht: tinyurl.com/geluidprio3
#politieinactie #caopolitie #steundepolitie
 
Deadline voor @DilanYesilgoz: snel nieuw voorstel, anders 'politieacties waar Nederlander last van gaat hebben’ ad.nl/binnenland/dea…
#caopolitie #politieinactie #steundepolitie #politie
 
Politievakbond ACP Retweeted ·  
Na overleg met de werkgever hebben de politiebonden zichzelf nog 4 weken de tijd gegeven om de onderhandelingen over de nieuwe #caopolitie tot een goed einde te brengen. Eind april/begin mei meer duidelijkheid.
Persbericht: tinyurl.com/caostavaza
#steundepolitie #caopolitie
 
#Politievakbond #ACP is opzoek naar een #jurist!
Wil jij samen met 500 vrijwilligers en 50 professionals opkomen voor de belangen van ruim 24.500 politiemensen? Dan is Politievakbond ACP op zoek naar jou. acp.nl/over-acp/werko…
Jurist (32 36 uur)
acp.nl
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.