User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 200 tweets, tweets from the last 440 weeks.
Tweets Day of Week (+0:00h)
Tweets Hour of Day (+0:00h)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (+0:00h)

Tweets

Last 50 tweets from @salvadorilla
Avui fa 41 anys celebràvem el Congrés de la Unitat Socialista amb el lema “unitat socialista, força del poble”.
Seguim amb les mateixes forces, ganes de treballar i empenta que el primer dia. Per molts anys!!
 
 
A Catalunya la convivència s'ha vist ressentida fruit de l'intent secessionista que vam patir el 2017, i el que hem de treballar per cohesionar de nou Catalunya i aconseguir superar aquesta situació de divisió social, agreujada pels partits independentistes.
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📺@salvadorilla: "El Govern de la Generalitat no està a l'altura del que mereix els catalans i catalanes. Un govern que no funciona. Això s'ha d'arreglar, i si no es pot arreglar, haurem de convocar als ciutadans perquè puguin triar per canviar les coses".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
▶️@salvadorilla: "El que haurien de fer els Comuns és adreçar-se a Pablo Iglesias i dir-li que no té sentit no donar suport a una investidura de Pedro Sánchez si és veritat que són progressistes".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📽️@salvadorilla:"A Catalunya la convivència s'ha vist ressentida fruit de l'intent secessionista que vam patir el 2017, i el que hem de treballar per cohesionar de nou Catalunya i aconseguir superar aquesta situació de divisió social, agreujada pels partits independentistes".
 
Aquesta ha estat una setmana molt positiva pel socialisme català. Hem signat un acord per la Diputació de Barcelona. Hem tingut complicitat amb tota mena de formacions polítiques. Hem d'evitar allò que ens separi i ens impedeix treballar junts.
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
▶️@salvadorilla: "Aquesta ha estat una setmana molt positiva pel socialisme català. Hem signat un acord per la Diputació de Barcelona. Hem tingut complicitat amb tota mena de formacions polítiques. Hem d'evitar allò que ens separi i ens impedeix treballar junts".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
🎥@salvadorilla: "L'enquesta que surt a El Periódico és positiva pels socialistes catalans. Es dispara el PSC passant del 14% al 20% en estimació de vot. El president Torra també suspèn pel 58%, i el 76% rebutja la política de blocs. Entenem com a un aval a la política nostra".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📺@salvadorilla:"Estem decebuts amb l'actitud Pablo Iglesias. Tots hem vist que s'ha negat a abordar amb serietat el procés d'investidura. Necessitem un govern a Espanya i a Catalunya la setmana pròxima. Demanem als progressistes que votin a favor i a la dreta que no bloquegi".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
▶️@Jaumecollboni: "Estem molt orgullosos de la tradició municipalista del nostre partit. Volem que els nostres ajuntaments siguin propers, però també solvents i rigorosos".

#EscolaEstiuPSC
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📺@jaumecollboni: "Amb la política d'acords som capaços de superar sense deixar de banda les nostres idees i principis. El PSC amb la política de pactes ha demostrat que hi ha una forma de fer política per a la gent per superar la política del conflicte".

#EsolaEstiuPSC
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📺@miqueliceta:"Hem tret uns molt bons resultats a les eleccions generals, municipals i europees. Tenim 1.315 regidors i regidores socialistes alguns d'ells en terrenys complicats. Veus com les de la Bea Ventura, de Santa Coloma de Farners, són imparables".

#EscolaEstiuPSC
 
Del programa electoral a la construcció del pla de mandat a l'Escola d'Estiu de @socialistes_cat amb @SalazarRoPaco
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
Bon dia! A partir de les 12 h comença la cloenda de l'#EscolaEstiuPSC amb les intervencions de @JaumeCollboni, @Miqueliceta i @JosepBorrellF. Els podreu seguir en directe des de Facebook i des del nostre canal de YouTube. 🎥🎥

socialistes.cat/ca/esdevenimen…
Miquel Iceta, Josep Borrell i Jaume Collboni a la cloenda de l'Escola d'Estiu del PSC
socialistes.cat
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
Del programa electoral a la construcció del pla de mandat a l'Escola d'Estiu de @socialistes_cat amb @SalazarRoPaco i @salvadorilla
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
👉@salvadorilla: La nostra acció política s'estructura a partir de tres idees:

1⃣Garantir governs estables.
2⃣Implementar polítiques progressistes.
3⃣Afavorir la convivència, reivindicant la pluralitat de Catalunya.

#EscolaEstiuPSC
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
"Després del intens cicle electoral els i les @socialistes_cat constatem el fet q no haver canviat de projecte, ni de sigles i sols mantenint les nostres conviccions, és el q ens ha donat la força x assolir els bons resultats"
Salvador Illa, secretari Organització
#EscolaEstiuPSC
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📰 El PSC ve "imprescindible" un avance electoral en Catalunya y aspira a ser primera fuerza. europapress.es/catalunya/noti… via @EPCatalunya
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
👉@salvadorilla: "No ens conformem en ser el segon partit polític de Catalunya: volem ser la primera força, aspirem a governar la Generalitat i treballar per sortir de l'atzucac en què ens trobem". #EscolaEstiuPSC
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
Escola d’Estiu @socialistes_cat @salvadorilla recuerda que la convicción en las propuestas desde nuestros valores y proyecto, la confianza en nuestros representantes municipales y la capacidad de diálogo y acuerdos son nuestras aportaciones a gobiernos estables progresistas
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
🔴@Salvadorilla: "El PSC ha tornat. Hem tingut uns molt bons resultats, entre el 21% i 23% del vot en totes les conteses electorals. N'estem molt satisfets. En política importen més les conviccions que les novetats. Hem mantingut sempre les nostres conviccions amb molta força".
 
Núria Marín: “El millor servei que podem fer tots al nostre país és evitar que allò que ens separa ens impedeixi treballar plegats en allò que ens uneix.”
twitter.com/socialistes_ca…
🔴 Podeu tornar a escoltar el discurs de @NuriaMarinlh després de ser proclamada presidenta de la @DIBA 👇🏼 pic.twitter.com/iM1URVoBbm
 
Volem felicitar a la Núria Marín com a Presidenta de la Diputació de Barcelona. Li desitgem tota la sort i encerts. Treballarà pel benestar i el progrés de tots els municipis i els seus ciutadans i ciutadanes.
@psc_diba
@diba
@nuriamarinlh
 
Presentació de l’Acord d’Esquerres per al Govern de #Barcelona
Un projecte d'esquerres i de progrés per a la ciutat de Barcelona.
youtube.com/watch?v=iGSHJ3…
Roda de premsa: Presentaci pacte de govern
youtube.com
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
🎥@miqueliceta:"Els incendis també posen sobre la taula altres mancances. Parlem de: despoblació, d’envelliment, d’empobriment i d’abandó del territori. Mancances importants en la gestió dels boscos i camins rurals. Cal una resposta integral a aquesta problemàtica".

#Parlament
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
▶️@miqueliceta:"La nostra sensació és que el sistema d’emergències, entès de forma àmplia,no ha rebut l’atenció, les dotacions, la formació i la motivació suficient en els darrers anys. Ha mancat planificació, un nombre suficient d’operatius i una adequada dotació de material".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
🔴@miqueliceta ha preguntat al president @QuimTorraiPla la valoració del govern sobre la capacitat col·lectiva per prevenir i apagar incendis:"Alertem sobre els problemes de:plantilla, manca de material divers, vehicles i equipament dels bombers i reclamem renovar i crear parcs".
 
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📹@salvadorilla:"La festa de la rosa del nostre partit se celebrarà el dia 22 de setembre, a la pineda de Gavà. El lema 'retrobem els camins del cor i la raó',és un lema que vam utilitzar els socialistes francesos de Mitterrand,al congrés de 1987 i que ens sembla molt pertinent".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📺@salvadorilla: "L'escola d'estiu del partit serà al Casal Joan Reventós aquest divendres i dissabte. La inaugurarem el company @jaumecollboni i jo mateix, estarà molt enfocada al món municipal. La clausurarà el company @JosepBorrellF juntament amb @miqueliceta".
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
▶️@salvadorilla: "La delegació que va fer el Consell Nacional del dissabte passat de delegar en la permanent la proposta de persona que ha de presidir la diputació de BCN, ha acordat que sigui la companya @nuriamarinlh."
 
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
El PSC ha quedat confirmat com la segona força política a Catalunya. Això marca la nostra feina: esdevenir com més aviat millor, la primera força política de Catalunya.
@sanchezcastejon ha fet del @PSOE el primer partit d'Espanya, i està cridat a seguir governant el país.
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
@miqueliceta: 'El catalanisme que vol més autogovern, millor finançament, bon govern, reconeixement del caràcter pluricultural i plurilingüe d’Espanya, i major protagonisme en la política espanyola i europea, aquest catalanisme avui el representa millor que ningú el PSC.' #CN
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
@miqueliceta: 'No hi ha cap majoria alternativa possible i, per tant, per evitar la convocatòria de noves eleccions, cal exigir el conjunt de forces polítiques que no bloquegin la formació d'un nou govern socialista'.
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
@miqueliceta al #ConsellNacional: 'Expressem alegria per la victòria socialista a les eleccions del #28A. El resultat ha sigut gràcies a @sanchezcastejon i també per la divisió de les dretes. Volem un govern socialista amb suport parlamentari de partits progressistes.'
 
Salvador Illa Roca/❤️ Retweeted ·  
📹@miqueliceta:"El PSC ha quedat confirmat com la segona força política a Catalunya. Això marca la nostra feina:esdevenir com més aviat millor,la primera força política del país."
"@sanchezcastejon ha fet del @PSOE el primer partit d'Espanya, cridat a seguir governant el país".
 
Aquestes són les bases per a un acord per a la investidura del president o presidenta de la Diputació de Barcelona que hem signat avui amb JxC:

Document de l'acord entre el PSC i JxC per a la Diputació de Barcelona socialistes.cat/ca/noticia/doc…
Document de l'acord entre el PSC i JxC per a la Diputaci de Barcelona
socialistes.cat
 
 
L’antieuropeisme s’estén, i de quina manera. Fora bo recuperar l’objectivitat, el sentit comú i una certa perspectiva.
Ahir, a Estrasburg: Estats 4-Europa 0

Amb l’agreujant de Josep Borrell, l’exponent més dur de les polítiques reaccionàries, de fronteres tancades i vulneració dels drets civils i polítics.

La repressió, el silenci imposat i la intransigència són el seu llenguatge habitual. 1/2
 
Felicitats @JosepBorrell, proposat com a Alt Representant de la Unió pels AAEE i la Política de Seguretat, vicepresident de la Comissió i responsable de la diplomàcia i la cooperació europees
La seva tasca, compromís i gran experiència són garantia d'una Europa forta i de progrés
 
La comissió executiva ha decidit posar en marxa procés congressual, celebrarem el 14è congrés els dies 14 i 15 de desembre si ho permeten els calendaris electorals.
 
No hi ha altra alternativa a la investidura de Pedro Sánchez. Que hi hagi al més aviat possible un govern de Pedro Sánchez és bo per Espanya, Catalunya i Europa. Apel·lem a la resta de partits a no bloquejar la investidura.
 
 
 
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now