User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 32,826 tweets, tweets from the last 291 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @SyedSaddiq
Syed Saddiq Retweeted 路  
Perjuangan panjang. Penuh luka dan air mata. Tahniah DS @anwaribrahim

Tak ada kata-kata dapat mencerminkan kegembiraan dan kesyukuran kita atas berita ini.

MUDA berkongsi kegembiraan ini, dan akan terus bekerja untuk sama-sama membina negara tercinta.

Salut.
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Kenyataan Media @KEADILAN

Bagi pihak KEADILAN & rakan-rakan PH, saya menyembah takzim kepada KDYMM Seri Paduka Yang DiPertuan Agong yang telah bertitah memperkenan pelantikan Dato鈥 Seri Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri yang akan mengetuai sebuah Kerajaan Perpaduan.

(1/5)
 
Congratulations Sir, together we will make Malaysia a better place.
 
Smol 馃樃
 
In reply to @SyedSaddiq
Wahlaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Bila nak join saya 馃槈
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Kerajaan belum di bentuk, PM belum di lantik, Ahli Parlimen belum angkat sumpah tapi Saddiq dah turun buat kerja. Bagus anak muda. Jangan selesa dengan apa anda ada sekarang. Terus buat yang lebih baik untuk Malaysia. 馃嚥馃嚲馃嚥馃嚲馃嚥馃嚲
 
Yang penting kucen kucen Muo masih selamat 鉁岎煆火煒 twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Pagi ini saya sambung tengok keadaan di Parit Penyengat.

Air pasang naik lagi pagi ini, tapi dah mulai surut. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
One of the best in Muo!
In reply to @SyedSaddiq
Di ZZ satay warisan Muo, YB. pic.twitter.com/gUXX8ZUSYr
 
Ini dekat Laman Ole Ole tepi Traders Hotel.
Mintak share nama kedai YB @SyedSaddiq yg jual satay pagi2 ni. Sebab Pasir gudang mcm tak ada 馃槀
 
Selamat Pagi!

Jemput sarap satay dulu!

Korang sarapan apa pagi ni?
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
While some working extra time in dark rooms to seize position and power, some other MPs are working hard on the ground with the people who are facing floods ! Muar is lucky to have @SyedSaddiq as their MP !
 
 
Muar banjir lagi.

Diramalkan Muar akan tenggelam tahun 2050.

Ini 3 bantuan yang Pusat Khidmat Muar berikan.

1. Pek bantuan banjir
2. Voucher elektronik
3. Kerja pembersihan rumah
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Mcm biasa walaupun aku tak berapa suka dia ni tapi bab kerja dia bagus. Memang paling function dia ni jadi Ahli Parlimen. Dia ni represent any party pun kena undi dia ni sebab dia ni nampak betul buat kerja.
 
Tak sia2 undi aku. Walaupun dah tak selalu kat muar, aku memang akan tetap undi pekerja yg bagus untuk orang2 kampung aku. Kalau dia tak buat kerja, mohon snitch.
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Kau boleh cemuh dia as much as you want. I went there, bercakap dgn penduduk di Parit Kedondong, Parit Jawa. Adik, kakak jual goreng pisang. Pak cik nelayan, isteri. Semua kata anak muda sorang ni banyak membantu. Ini antara sebab SS menang di Muar, sokongan orang melayu kampung
 
Keadaan di Parit Penyengat pagi tadi dan sekarang.

Kerja pembersihan tak mula lagi.

Penduduk tengah buat persiapan untuk air pasang yang lagi tinggi untuk Jumaat ini.

Lepas dah reda, kerja pembersihan akan bermula.

Doakan. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Di Pantai Seri Menanti, peniaga-peniaga terkesan dengan air pasang pagi tadi.

Meja, kerusi kena hanyut dengan air laut.

Kedai ada yang rosak. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Kedai ada yang musnah sampai terangkat bumbung.

Ini bukan hal kecil.

Kita jangkakan angin kuat serta paras air naik untuk beberapa hari ini.

Bantu terus secepat mungkin.
 
Saya dah pun selesai pindahkan keluarga banjir ke rumah saya di Parit Unas.

Insyallah kita akan mulakan proses pembersihan secepat mungkin.
Saya dah turun ke Parit Kedondong untuk tengok keadaan.

4 keluarga terkesan.

Air naik sampai paras lutut sebab air pasang.

Saya dalam proses nak pindahkan keluarga tersebut ke rumah sementara. twitter.com/i/web/status/1鈥 pic.twitter.com/OipxwKbbIu
 
Di Sungai Sudah, satu kedai terkesan sebab ribut.

Bumbung sampai terlipat.

Kemungkinan esok akan lebih teruk cuaca di Muar sehingga hujung minggu. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Hari pertama air pasang dan ribut di Muar.

Rumah & kedai banyak terkesan.

Water levels expected to rise higher in the next few days.

@SyedSaddiq, MUDA Muar and the relevant authorities are on standby to help out those who need it.
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
biar tak reti main badminton, tapi pandai buat kerja 馃槈
 
Saya dah turun ke Parit Kedondong untuk tengok keadaan.

4 keluarga terkesan.

Air naik sampai paras lutut sebab air pasang.

Saya dalam proses nak pindahkan keluarga tersebut ke rumah sementara. twitter.com/i/web/status/1鈥 pic.twitter.com/OipxwKbbIu
Replying to @SyedSaddiq
Air pasang pagi tadi memang kuat. Benteng banjir semua musnah. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Saya dah turun ke Parit Kedondong untuk tengok keadaan.

4 keluarga terkesan.

Air naik sampai paras lutut sebab air pasang.

Saya dalam proses nak pindahkan keluarga tersebut ke rumah sementara. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Beberapa kawasan banjir sudah dilawati.

Kita terus gerakkan seramai mungkin bagi membantu mereka.

Kalau ada yang ditimpa musibah boleh terus hubungi kami.
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Tak payah tunggu angkat sumpah.

Turun terus untuk berkhidmat.
 
Dapat laporan bahawa paras air dah mula naik di Muar dan beberapa kawasan sudah mula banjir.

Air dijangka akan naik tinggi lagi dalam masa beberapa hari lagi.

Team MUDA Muar sudah dikerahkan untuk keluar bantu.

Saya sedang on the way ke Muar.

Stay strong Muo 鉂わ笍. twitter.com/i/web/status/1鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Parti Warisan backs Pakatan Harapan and Barisan Nasional to form the next government, says president Shafie Apdal
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
 
Boleh 鉁岋笍
yb @SyedSaddiq mohon halalkan bendera MUDA yang saya amik dekat parit yusof. terima kasih in advance 馃ゲ
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
People of Sabah and Sarawak, let the political parties who represent your interest know - that you want a multiracial Federal Government in Putrajaya and not one who toys with racial and religious tension among Malaysians.
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
A damning statement by PSB鈥檚 Baru Bian appealing to Sarawak Premier and MPs not to work with Perikatan Nasional.

鈥淢ake a stand to the Premier against partnering with racists and religious bigots.鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Sabar menanti yang terbaik 馃槉鉁婐煆
SP X HTJ X MUO
@SyedSaddiq @AdamAdli
 
In reply to @anwaribrahim
@anwaribrahim is addressing the media now.
 
 
Tahniah @SyedSaddiq . Halal yee saya ambil 4 helai buat kenangan. 馃槅馃槅 pic.twitter.com/iky4fDT61M
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
SO THE NEWS REPORTER WAS TALKING ABOUT HOW SYED SADDIQ USES TIKTOK TO EDUCATE THE YOUTH ABOUT POLITICS, BUT HE WAS MET WITH 鈥淪ERIOUS鈥 COMPETITION 馃槶馃槶馃拃馃拃 I鈥橫 DEAD
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
"Saya amat terhutang budi kepada orang Muar kerana telah berikan peluang聽untuk kembali berkhidmat kepada anda semua." - @SyedSaddiq
#MalaysiaBerintegriti #PRU15

bit.ly/3OtEAcr
Syed Saddiq mahu berikan khidmat terbaik di Muar
sinarharian.com.my
 
Muar Kita Punya 鉂わ笍
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Terima kasih kepada semua yang setia bersama di sepanjang jatuh bangun 4 tahun lebih ini.

InshaAllah kami akan bekerja dengan lebih keras dengan amanah yang diberikan sekali lagi.

#MUDAjagaMuar
#PRU15
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
"Saya bertekad bekerjasama dengan semua pihak, merentasi semua parti, untuk membangunkan Muar."
#AWANInews #AWANIpagi #MalaysiaMemilih #PRU15

astroawani.com/berita-politik鈥
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Syed Saddiq memperoleh sejumlah 19,961 undi meninggalkan calon PN, Abdullah Husin, 18,616 undi.
#AWANInews #PRU15 #MalaysiaMemilih
astroawani.com/berita-politik鈥
 
Terima Kasih Muar kerana memberi peluang untuk kembali berkhidmat untuk anda semua.

Saya terhutang budi kepada seluruh Rakyat Muar.

It is an absolute privilege and honour to serve all of you.

Demi Muo 鉂わ笍
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
Congrats @SyedSaddiq !

Time to get back to work!

Let鈥檚 get it done!

#DemiMuo
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
In reply to @daddyIrfan
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
In reply to @501Awani
RASMI: Parlimen P146 Muar MUDA menang dengan majoriti 1,345 undi Tahniah @SyedSaddiq ! #MalaysiaMemilih #PRU15 #PilihanMalaysia pru.astroawani.com https://t.co/vBp6g3ewpv
 
Syed Saddiq Retweeted 路  
JUST IN: Muda鈥檚 Syed Saddiq Syed Abdul Rahman has defended his Muar seat.
 
Muo 鉂わ笍
 
 
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.