User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 9,603 tweets, tweets from the last 288 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @TGVCinemas
Minmin nak tanya, kalau korang pandai, siapa cipta Nasi Lemak?

Hah, kalau nak tahu kenalah tengok #NasiLemak 1.0 di TGV Cinemas minggu hadapan, 27 Januari 2022. #TontondiTGV
 
In reply to @TGVCinemas
Hi there, what is the classification for House of Gucci?
Replying to @wyteoh2000
We do not screen this film in our cinemas. Thank you
 
Aik @TGVCinemas mana pergi showtimes untuk scream?takde pon dalam apps? pic.twitter.com/cFRP5KygiZ
Replying to @charteddune
Hi. sila kongsikan lokasi pawagam. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
Bro... Amazon dah keluar laa
Replying to @Malaysia57_Ben
Erm, but not everyone has it. And it's a different experience on the big screen bro. 鈽猴笍 - Minmin
 
"Allu Arjun's finest performance and one of the greatest films to date!"

Get your tickets and experience #PushpaTheRise on TGV's big screen this weekend! 馃師锔 bit.ly/TGV-PTR
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas kenapa harini punya showtimes xleh book kat app?
Replying to @nandonitame
hi our technical team, is currently checking on this.
 
What happened to IMAX shows at Tebrau JB @TGVCinemas 馃憖
Replying to @karthik_rus
Hi, our IMAX hall in TGV Tebrau is temporarily closed. - GX
 
#Scream5 - The makers of #Scream are really angry with the parody films such as Scary movies which trolling #Ghostface for almost a decade, so here they are comeback with a good opening, intriguing plot and embracing climax to the original Scream franchise.
 
I AM SO EXCITED FOR TOMORROW AFTERNOON HEHEHE @TGVCinemas
 
Wahhh thank you so much and I love you TGV Cinemas Minmin 鉂わ笍 Jom, bila ada free time confirm bespren tengok wayang 馃グ
Replying to @YazminAziz
Set! Nanti Minmin PM tepi. 馃槑 - Minmin
 
From a child who got abandoned by my biological father, a bully victim for not being fluent in BM & now in BIG STAGE. Alhamdulillah, my prayer has been answered. Proof that there鈥檚 nothing wrong with dreaming big. Thanks for your support. I pray you鈥檇 continue supporting me 鉂わ笍 pic.twitter.com/tuezupzCgr
Replying to @YazminAziz
Congrats bespren! Minmin so proud of you! Good luck ok?! Nanti kita tengok wayang lagi 馃槈 - Minmin
 
Dapat masa kerja kat TGV dulu. 馃グ

Ada sekali Tumblr Hulk & Thor.

Time ni 2012. Avengers baru ditayangkan.
 
Dia bukan Batman tapi dia THE BATMAN.

Saksikan #TheBatman di TGV Cinemas 3 Mac ini. #TontondiTGV
 
I scream, you scream, we scream... lel. Anyways, I'm very excited for #Scream and.... hope I didn't scream too loud in the cinema. kekk
 
We present you...Your Mai-ze-sty THE ROYALE! 馃憫
May Royale continues to be in your hearts! 鉂 Like how you guys are always in Minmin's heart teehee!馃槈
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas Hai ada problem ke dengan apps tgv ? saya nak book ticket untuk Scream esok di OU tapi memanjang error ? nak buat mcmmana ya
Replying to @ajmalhmd
Hi, sila muat turun kembali aplikasi mudah alih TGV dan cuba sekali lagi. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas filem Belle memang tamat tayangan harini ke? Kenapa saya tak nampak pilihan tiket untuk esok? :(
Replying to @luqswakyudin
Kami selalunya menayangkan sesebuah filem selama 3 minggu. Sekiranya ia mendapat sambutan yang baik. Maka ianya akan diteruskan. Selain daripada itu, kami selalunya mengemaskini jadual tayangan pada setiap hari Seleasa atau Rabu selepas pukul 6.00 petang.
 
Emmm @TGVCinemas takda nak ambil licence untuk tunjuk movie 99.9 Criminal Lawyer The Movie ke? Member #ARASHI #MatsumotoJun berlakon tu. Kalau ada, confirm penuh macam haritu 馃き
Replying to @ShanizAnis
Hi, buat masa ni kami belum menerima infor terkini berkenaan dengan film ini. Serkiranya, kami akan menanyangkan filem ini, kami akan mengemaskini di Platform kami. Stay tuned ya!
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas big dipper not in the menu anymore?
Replying to @Syahmi_10
Hi, we will update the menu soon. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas asal takda tayang #Scream dekat TGV Central i-City?
Replying to @Omar_Omark
Hi, kami akan menayangkan movie ini di TGV Cinemas Central i-City. Sila nantikan kemaskini lanjut. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas Uhmm, there's no showtimes at Bukit Tinggi or Central I City.... Why pic.twitter.com/GnE0bR6boP
Replying to @Just_RaeVil
We usually update our website every Tuesday evening or Wednesday with the next 7 days' schedule. Please stay tuned for more updates on our website.
 
In reply to @TGVCinemas
Hello any update??? Berapa lama nak kena tunggu?
Replying to @frhfrhnax
We will check your refund status with the eGHL team and will revert to you. Please bear with us for the time being.
 
Kalau dulunya kamu minat sama #AdaApaDenganCinta, #AdaApaDenganCinta2, #Dilan1990, #Dilan1991 & #Milea Minmin pasti kamu juga akan suka sama #Backstage!

Vanesha Prescilla & Sissy Priscillia akan kembali untuk menghiburkan kamu semua di TGV 20 Januari ini. #TontondiTGV
 
Even the critics have been charmed by their chivalry! 馃さ馃徎
Watch #TheKingsMan at TGV today! #TontondiTGV 馃師锔 bit.ly/TGV-TKM
 
Minmin dan seluruh warga #TGVCinemas ingin mengucapkan selamat Hari #Thaipusam kepada mereka yang menyambut perayaan ini.
 
Hi @TGVCinemas nak tanya kalau casual contact with low risk and no symptoms boleh masuk wayang and mall tak?
Replying to @asyhmra
Hi Casual contact with no symptoms, adalah dibenarkan untuk masuk ke hall kami.
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas is the gourmet meal package while watching movie now no longer available for TGV Indulge? 馃ズ
Replying to @qishdarleena
Hi, kindly be informed that currently our Indulge kitchen is close until further notice. - CS
 
1st, 2nd, 3rd and 4th time yesterday. The 5th should be illegal by now cause 5th is 5, and 5 is for my ps5 馃お
 
In reply to @TGVCinemas
Will your side be able to check my transaction.?can i providemy movieclub number?
Replying to @chrischoong1
Sure. Please provide your email address.
 
Siapa yang dah tonton #PrebetSapu tu boleh bagi pandangan sikit.

Apa-apa pun masih boleh #TontondiTGV 馃槑
Saya masih belum berkesempatan ke pawagam menonton filem cereka Prebet Sapu.

Minta pandangan warga Twitterjaya sekelian mengenai filem ini, apakah saya perlu segera ke pawagam menontonnya dalam sela waktu berkiprah di lapangan?

#sapotlokal pic.twitter.com/VYffKftEwZ
 
Watched #SpiderManNoWayHome for the second time. IMAX + reclining seat syiok woo. Now, about that PS5...
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas hi when will tickets for Scream (2022) be available for purchase?
Replying to @unrealpathan
Hi Scream will be release on 20-Jan-2022. Stay Tuned ya!
 
In reply to @TGVCinemas
Where the rm5 cash back for the spider man promo ya..
Replying to @chrischoong1
Hi, it will be credited after 30 days of the transaction being made ya. - GX
 
Hello @TGVCinemas, as of now, no more complimentary tix during birthday month?
Replying to @min_muhaimin
Hi, We no longer give out free tickets or 1000 MovieMoney for members' Birthdays. Members will earn 2x MovieMoney for every transaction made during their birthday month. You can refer to this link for more info: tgv.com.my/movieclub/faqs - GX
TGV Cinemas
tgv.com.my
 
senyap je鈥 kata nak bagi free voucher royale popcorn??? @TGVCinemas
Replying to @superiorcoochie
Hi, sila dm kami e-emel dan nombor telefon yang berdaftar dengan MovieClub. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas any news on spencer?
Replying to @bcIIaswan
Hi, for the time being we yet to received any updated info regarding this movies. Once we received it we will published at our platform. Stay tuned ya!
 
 
Admin official page ni smeua member虏 ke kat luar? Macam borak kedai kopi je weyh馃槶馃槀

Terhibur mat! @MydinMalaysia @TGVCinemas
 
In reply to @TGVCinemas
bila release House of Gucci wahai minmin
 
hello @TGVCinemas wanna ask if the student price as in uni student or what
Hi, as long as still in the study. - GX
 
Aduh boss takde Twitter pulak nak tag. Takpelah, share dulu location mana paling ngam nak buka pawagam 1 dekat @MydinMalaysia. Kita bagi jadi 馃槑
In reply to @TGVCinemas
buka tgv kat mydin dulu
 
In reply to @kirinshark
2. Makmum 2 (Indo) Bila hall full house tgk film seram bertukar komedi sbb semua menjerit then gelak馃槀 Jumpscare dia not bad. Jgnlah tebang pokok kalau taknak hantu ganggu馃槄Signification pokok dlm film ni sgt relatable dgn negara kita.ehh! 6/10 #Makmum2
 
Hellooo @TGVCinemas, bila nak refund my ticket :((( dekat twitter pung pang pung pang kata nak refund
Replying to @nfieee
Hi, boleh berikan email untuk kami bantu buat semakan di DM -GX
 
I watched MAKMUM2 yesterday tapi spoiled bethol lah dengan booking system @TGVCinemas ni. Booked for 4 seats but 2seat overlapping with other people. Haih laa apo teruk nau tgv punya sistem. I did inform the matters to staff but he just told us to take any seat yang kosong LOL!
Replying to @SotiWey
Hi kami, meomohon maaf diatas kesilapan yang berlaku. Boleh Dm kami booking number dan lokasi TGV yang awak pergi semalam.
 
#Batman & #GreenGoblin looking good huh?!

Catch Willem Defoe in #SpiderManNoWayHome if you haven't watch it but if you have, go and experience his amazing performance in #NightmareAlley!

And not to forget that #TheBatman is coming to TGV this March. 馃 pic.twitter.com/jYHC6EZaOD
 
#Batman & #GreenGoblin looking good huh?!

Catch Willem Defoe in #SpiderManNoWayHome if you haven't watch it but if you have, go and experience his amazing performance in #NightmareAlley!

And not to forget that #TheBatman is coming to TGV this March. 馃
 
In reply to @nurainaaadhni
Hi, kami memohon maaf diatas insiden yang berlaku. Boleh Cik DM kami booking number dan lokasi TGV yang cik kunjungi semalam.
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas Hey Folks! Tried calling you, but couldn't find a number. Left a ticket instead, but rather urgent.

Was wondering is it possible for a Yellow MySejahtera status - Casual Contact No Symptoms to catch a movie in your halls?
Replying to @benbenbong
Hi, sorry for the delayed response! Yes can - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas hi i need your help, please check your dm
Replying to @noarkim_
Hi, we have responded to your dm. - GX
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas Hello there when other showtimes and theatres will be available for #EnnaSollaPogirai? I found only TGV toppen as of now?
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.