User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 11,749 tweets, tweets from the last 317 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @TGVCinemas
 
Jom guys, kita meriahkan @SuriaKLCCMall Jumaat depan untuk Majlis Malam Gala #AbangLongFadil3.

Ada #Jozan dan ramai lagi artis yang akan hadir nanti. Minmin jumpa korang dekat sana nanti ye! 馃槝
 
In reply to @TGVCinemas
awak pun kenapa lah call saya time solat jumaat pic.twitter.com/NhgeYyX24E
Replying to @oppenheimerbomb
, kindly be informed that we have responded to you via DM. - GX
 
Eddie Brock's #Venom
#BlackPink's #PINKVENOM

The Queens are Back! Ra-tatata馃枻
 
In reply to @oppenheimerbomb
rt gais sampai @TGVCinemas bayar balik duit aku cara yang dia janji dulu
Replying to @oppenheimerbomb
Hi themanwhosoldtheworld, we do apologize for the inconveniences caused by us. We will check on this and we will revert back to you as soon as possible.
 
Hey, that's me giving my reaction to Satria Dewa Gatotkaca in @TGVCinemas' video!
#SatriaDewaGatotkaca is now streaming in Malaysian cinemas.
youtube.com/watch?v=Rt4gc0鈥
 
This movie made my balls shrink, palms sweat and legs restless. Being a person who has a fear of heights, this movie really pushed it to the edge. A movie experience not to be missed especially if you have vertigo! Thanks @TGVCinemas for the premier passes! #FallMovie
 
 
In reply to @mynameisparam
#Thiruchitrambalam - A beautiful and wonderful life journey of #Pazham (@dhanushkraja ) portrayed in a poetic and dramatic way. I really enjoyed the film and never expected it would be this good. #MithranRJawahar is bringing back the standard of Yaaradi Nee Mohini again!!!
 
Sinetron + Aksi + CGI Mantap = Korang kena tengok!

Jangan terlepas #SatriaDewaGatotkaca kerana ini adalah permulaan kepada #SatriaDewaUniverse. Beli tiket dan #TontondiTGV MINGGU INI. 馃師 bit.ly/TGV-SDG
 
12 hari je lagi sebelum kita dapat menonton #DragonBallSuper: SUPER HERO di #TGVCinemas!馃挜

Beli tiket #DragonBallSuperSuperHero SEKARANG dan pastikan korang tengok dalam #IMAX?! 馃師锔bit.ly/TGV-DBSS pic.twitter.com/gK6mvyJGJI
Replying to @TGVCinemas
*Sila ambil maklum yang jadual tayangan untuk setiap lokasi yang menayangkan filem ini akan di kemaskini oleh sistem dari masa ke masa.
 
12 hari je lagi sebelum kita dapat menonton #DragonBallSuper: SUPER HERO di #TGVCinemas!馃挜

Beli tiket #DragonBallSuperSuperHero SEKARANG dan pastikan korang tengok dalam #IMAX?! 馃師锔bit.ly/TGV-DBSS
 
Sesuatu untuk buat kita tersenyum...

#SmileMovieMY di TGV 29 September
 
 
 
Ada yang kata kelakar, ada yang kata aksi dia cun, ala-ala filem #Marvel macam tu. Tapi secara keseluruhan, penonton kata #Gatotkaca ni sebuah filem yang menghiburkan.

Tayangan #SatriaDewaGatotkaca bermula hari ini, beli tiket & #TontondiTGV SEKARANG! 馃師 bit.ly/TGV-SDG
 
Awak: "Apa tu cinta sejati?"
Dia: "Hanya orang yang tulus, sabar dan ikhlas punyai cinta sejati."

Saksikan #PerjalananPertama di TGV Cinemas hari ini! 馃師锔bit.ly/TGV-PPIND
 
In reply to @oppenheimerbomb
Hi, boleh PM kami booking number anda? TQ
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas thank you for Premier pass of FALL. I enjoyed the 100+minute of exhilarating experience. love the Deluxe 3 theatre. Definitely recommend those who fear heights to watch. At the very least we can face the fear thru secondary mean.

Hope to get another chance again
 
Thank youuu @TGVCinemas for free tickets ! Memang nak FALL jantung hati limpa pa semuaaaa.

w/ @AtieyKecik
 
Ulasan Satria Dewa: Gatotkaca - Adakah Ini Satria Terhebat Seluruh Semesta Adiwira? aksiz.com/202274349/

@satriadewaMY
 
Kalau korang belum daftar, daftar sekarang dan dapatkan potongan harga RM2 untuk #MembersWednesday hari ni. 馃摫 bit.ly/TGV-MVC-SignUp
 
In reply to @daisywlatte
Hi jadual terbaru akan dikeluarkan selewat-lewatnya hari Khamis nanti. Terima kasih
 
Dia bukan sekadar 鈥渢ank鈥 dalam @MobileLegendsOL guys.
Dia ada kisahnya tersendiri.
Dia seorang legenda.
Dia #SatriaDewaGatotkaca.

Dapatkan tiket SEKARANG dan #TontondiTGV ESOK! 馃師 bit.ly/TGV-SDG

Poster oleh @bahasa_hanief
 
this better be right or i will end myself
Replying to @sueannenna
Please don't end yourself, we still love you. Btw the release date has been push to 15 September. 馃槉 - Minmin
 
 
Get ready to unleash your super saiyan against the Red Ribbon Army!

Catch #DragonBallSuper: SUPER HERO in TGV Cinemas August 30.
 
Sekitar tayangan perdana filem Satria Dewa Gatotkaca semalam (15.08.22) di TGV, Sunway Pyramid.

Jangan lupa nonton filem tersebut di seluruh pawagam Malaysia bermula 18 Ogos ini.

#satriadewagatotkaca
@satriadewaMY @TGVCinemas @TGVPictures
 
 
Onz je... as long as you have a valid student ID.

Enjoy #StudentPriceAtTGV for weekday movies before 6pm! More info here: bit.ly/TGV-AYLPromo
 
Hello @TGVCinemas One Utama, just want to make a slight complain about the IMAX theatre. The KELUAR sign is too bright that it makes the screen projection too faded. I suggest dim the light a little bit more so that its not too bright and we can see the projection.
Replying to @adamxfrd
Hi, thank you for your feedback. We will share to the respective department for further checking. - GX
 
#SatriaDewaGatotkaca best juga... Aku suka elemen komedi yang tak splastik langsung dalam filem ni. Berapa kali aku tergelak mengekeh dengan dialog selamba dorang.
 
Satria Dewa : Gatotkaca . Rate 8/10 !!! Bestt gilaaa siaakkkk . The cinemato, The cgi, the set up, the lawak , the action, the sila ,i wehhhh mcm marvel dohhhh . Gi tengokkk tauu 18 Ogos 2022 nanti !!!
.
#satriadewagatotkaca #gatotkaca #tgvcinema
 
In reply to @MYAksiz
Ini mesej dari @YayanRuhian, beliau berlakon sebagai Beceng - saksikan aksi beliau dalam #SatriaDewaGatotKaca di pawagam bermula 18 Ogos ini
 
Kami sudah tonton filem #SatriaDewaGatotKaca malam tadi - sebuah filem adiwira baharu Indonesia dalam dunia tersendiri.

Nantikan ulasan di aksiz.com tidak lama lagi

@satriadewaMY
 
 
We're here at the Gala Premiere for Indonesian superhero movie, Satria Dewa Gatotkaca.
Stay tuned for our review!
#SatriaDewaGatotkaca premieres in Malaysian cinemas on 18 August 2022.
 
Keseruan semalam. Satria Dewa Gatotkaca movie premiere @TGVCinemas

#gatotkaca #movie #IndonesiaCinema
 
In reply to @TGVCinemas
@TGVCinemas hi. i ade beli tiket online. nanti sampai dkt cinema i just need to show my booking number & qr dari phone pun boleh kan? means takyah print or bawa ape2 lah kan?
Replying to @jiaakrm
Hi, betul hanya tunjukan booking number sahaja.
 
Mas pras mau mencari syurga yang tak di rindukan 4? 馃槀 mau ga 鉂わ笍

*the real convo*
ME : Aswatama, aku udah record the origin loh
Fedi : iya good good
ME : i bet i will enjoy this movie
Fedi : yeah

#SatriaDewaGatotkacaMY #GatotkacaMY @TGVCinemas
 
"Overall, it was quite good movie, the casts are competent to deliver the whole story, yet the storyline is somewhat poor and slow pace. The fighting choreography is cool. The CGI was better than I expected. Hence it deserves appreciation."
@GogglerMY @TGVCinemas @Rekomen_Filem
 
 
Minmin ada PenCong (Pen Pocong) #PengabdiSetan2 eksklusif dari Indonesia! Hanya untuk mereka yang tonton di #IMAX TGV!

Macam mana nak menang? (1/3) pic.twitter.com/BmTc0Oc6oV
Replying to @TGVCinemas
1. Ikut (Follow) Tik Tok TGV Cinemas (tiktok.com/@tgvcinemasmy). 2. Tekan tanda suka, kongsikan hantaran (post) ini dan tanda (tag) 3 member korang yang penakut. 3. Kongsikan tiket pembelian korang di sini: bit.ly/TGV-PS2IMAXC Peraduan tamat pada 28 Ogos 2022. (2/3)
Pengabdi Setan 2 Social Media Contest
docs.google.com
 
Daebak~ #EmergencyDeclaration Box Office is already approaching RM4mil after 10 days since its release.

Experience the biggest Korean disaster movie in TGV now! 馃師锔bit.ly/TGV-ED
 
Minmin ada PenCong (Pen Pocong) #PengabdiSetan2 eksklusif dari Indonesia! Hanya untuk mereka yang tonton di #IMAX TGV!

Macam mana nak menang? (1/3)
 
Hi @TGVCinemas i nk purchase tix utk Pengabdi Setan 2. But, your showtime still showing up to 17th only. May I know, will other dates available soon? tq 馃槝
Replying to @saufi262
Thank you for reaching out to us. Kindly be informed that movie listings and session times are updated on Wednesdays after 6:00pm for the following week. - GX
 
Kejap gelak, kejap tutup muka. Itulah perasaan ketika menonton #PengabdiSetan2 weh.

Kalau tak percaya tengok diaorang ni semua, tak senang duduk dekat kerusi tu. 馃師 bit.ly/TGV-PSC
 
Pengabdi Setan 2: Communion merupakan kesinambungan daripada filem sebelumnya.

Filem berdurasi hampir dua jam menarik namun tidaklah terlalu seram dan diletakkan dalam tahap sederhana.
 
Petang tadi Minmin teman #SatriaDewaGatotkaca dengan #Kurawa jalan-jalan tengok @SuriaKLCCMall.

Geram je Minmin dengan diaorang ni, orang suruh promote movie, sibuklah nak pergi UNIQLO lah, nak singgah H&M lah, busking depan Avenue K lah.馃槳 pic.twitter.com/QBsi43Sgs6
Replying to @TGVCinemas
Esok kita jumpa #SatriaDewaGatotkaca dekat @Sunway_Pyramid pulak ya. Jangan lupa beli tiket guys, jualan tiket dah dibuka. 馃師 bit.ly/TGV-SDG
 
Petang tadi Minmin teman #SatriaDewaGatotkaca dengan #Kurawa jalan-jalan tengok @SuriaKLCCMall.

Geram je Minmin dengan diaorang ni, orang suruh promote movie, sibuklah nak pergi UNIQLO lah, nak singgah H&M lah, busking depan Avenue K lah.馃槳
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.