User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 26,932 tweets, tweets from the last 273 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @AstroShaw
Trailer rasmi filem 7 Minggu Sebelum Kahwin. Sweet sangat! Tapi bila perkahwinan impian jadi huru hara mesti banyak drama yang berlaku.

#7MSK
#7MingguSebelumKahwin
#AstroFirst
#KRUStudios
#Bloombordia
#AkanDatang
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Malam tadi tengok cerita histeria yang baru tu sambil di temani la kan. Kesudahnya aku tak boleh tidur sebab terbayang2 cerita tu masa nak lelap mata. Benci betul 🥹
 
Astro Shaw Retweeted ·  
 
Astro Shaw Retweeted ·  
In reply to @Omar_Omark
Dalam episode 4, we find out that Dr Aishah is Zeta’s sister ! #HisteriaTheSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
In reply to @Omar_Omark
FB si Murni legit exist yaaa #HisteriaTheSeries
Possibly sensitive media. Public access unavailable.
 
Astro Shaw Retweeted ·  
BEWARE !!! Apa akan jadi , adakah dapat mencari sisa sisa rahsia yang disembunyikan? Atau sebaliknya.. jom ramai2 on tv now tengok histeria

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
 
Astro Shaw Retweeted ·  
literally my reaction lepas tengok diorang baca last komen kat fb. i was like, "adik siapa???"

#HisteriaTheSeries #AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Hakelah dia ni berani pulak sorang sorang keluar 😭 #HisteriaTheSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
 
Ahhhh sudahhhhH! Vanidah terapung weh 😰😭 Seram ending kali ni!

#HisteriaTheSeries
 
WEI SERAM BOLEH PULAK MUNCUL GITU HANTUNYA!

#HisteriaTheSeries
 
Mesti Murni rasa bersalah gila sekarang lepas ingatan dia dah pulih

#HisteriaTheSeries
 
 
Astro Shaw Retweeted ·  
In reply to @whyshiqa
 
Astro Shaw Retweeted ·  
In reply to @whyshiqa
 
Min rasa pairing Dr. Aisyah dengan Inspektor Ismail dalam kes ni memang ngam.

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Fuhh seronok ni layan memalam gelap2 ni dia punya menusuk tu fuhh hahah

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Betul mengimbau kenangan betul tengok geng Murni ni :( #HisteriaTheSeries #AstroOriginalSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
 
Power betul diorang ni stalk ya. Ini memang kerja perempuan 🤣

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Nak retweet seribu kali boleh tak? 😬

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
my monday won't complete without watching Histeria 😭😭. kisah sejarah, suspense, investigations, psychological dan realiti pelajar high school. gosh, this series should went viral 😍😍

#HisteriaTheSeries #AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
my monday won't complete without watching Histeria 😭😭. kisah sejarah, suspense, investigations, psychological dan realiti pelajar high school. gosh, this series should went viral 😍😍

#HisteriaTheSeries #AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
"you don't even try"
"wuuuuu ada scandal"
help- 😭😭😂😂

#HisteriaTheSeries #AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Ramai pula berkenan dekat cik rayyan tu hahah ni mesti kaki mengayat padu 🤣🤣 haiss alia ko jangan terpengaruh hahaha hilang gentle

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Scene wajib cerita seram:

Lampu kelip-kelip ✅
Jump scare ✅

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Ah diorang dah seru! Roh tunjukkan dirimu!

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Budak budak daman sekarang…. Ish ish ish #HisteriaTheSeries
 
Apalah berebutkan Cik Rayyan, Khairul tu single kan 🤣

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Aip aip dengan cikgu tu pula diorang nak berebut.. yang cikgu tu pun satu hal

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Kantoi Vanidah ni skandal Cik Rayyan! Eleh..

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Perang antara Vanidah dan Alia 😲 Takkan pasal cikgu pun nak gaduh.

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Ada mata yang memerhati. Tengok tu kejap je dah sampai maklumat kat Vanidah!

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Korang buat apa tu? Tengah layan #HisteriaTheSeries ke? Macam serius ja bunyi tu 😱😱
 
Eh seram pulaklah tengok En. Aziz ni. Boleh senyum sinis pulak. Tachoood 😥

#HisteriaTheSeries
 
 
Astro Shaw Retweeted ·  
In reply to @moonluvlilyy
u have stolen my heart,Doktor Aishah😭💗 #histeriatheseries
 
Tiber muncul En. Aziz. Korang rasa dia ni siapa?

#HisteriaTheSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
 
Astro Shaw Retweeted ·  
I suka ayat Prof Zainal ni - “tak semestinya wujud dalam realiti” 👻 #AstroOriginalSeries
#HISTERIATheSeries
 
"Minda manusia ni lemah, mudah dipengaruhi"

#HisteriaTheSeries
 
Biasalah budak-budak tak tahu apa 🤣

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
Bodohnya orang tu dah tanam elok elok di koreknya balik #histeriatheseries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Pak Azman ni macam sesuatu je. Siap tahu pasal tangkal semua tu.

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Bebudak ni kenapa ya berani sangat buka benda kain kuning ni semua?! 😭 #HisteriaTheSeries #AstroOriginalSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Kenapalah mesti dia korek semula benda yang dah ditanam tu #HisteriaTheSeries
 
Apa bunjut-bunjut pulak ni Alia. Min teringat sup bunjut lah. 🤣

#HisteriaTheSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Perbandingan kutipan:

Mael Totey The Movie (Okt 2020)
- hari pertama hampir RM700 ribu
- RM2.5 juta dalam 4 hari pertama

35MM (Jun 2022)
- hari pertama RM300 ribu
- RM1 juta dalam 6 hari pertama
 
Khairul ni pulak mesti ada agenda lain.

#HisteriaTheSeries
#AstroOriginals
 
Banyaknya tangkal Pak Azman? dia bomoh ke pak guard ni?

#HisteriaTheSeries
 
Astro Shaw Retweeted ·  
Puan Nora ni sebenarnya tahu pasal perangai buruk Rayyan dekat sekolah ni rupanya #HisteriaTheSeries
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.