User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 4,935 tweets, tweets from the last 464 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @IzaraAishah
Masa pregnant I like to watch cat videos. Adui 😂
 
Madame Izara Retweeted ·  
Mother elephant can’t wake her baby sound asleep and asks her keepers for help..
 
Photo to promote Badra KL . Instagram mention : badra.kualalumpur
 
Madame Izara Retweeted ·  
Harga iPhone 13 Pro Max.

iPhone 12 Pro & Pro Max dah dihentikan penjualan.
 
Try la Ambik Ady make up kan muka. Mesti suka .
 
Madame Izara Retweeted ·  
Jepun mengeluarkan amaran kepada rakyatnya di beberapa negara Asia Tenggara untuk tidak menghadiri majlis keramaian atau perkumpulan di rumah ibadat atau tempat sesak yang lain termasuk di Malaysia ekoran maklumat serangan pengganas. Ada 31 ribu warganegara Jepun di Malaysia.😱😱
 
Madame Izara Retweeted ·  
🔞 Video 🔞

Tentera Zionis sebentar tadi telah menembak seorang warga palestin Dr Hazim Joulani berdekatan Al-Aqsa.

Selepas ditembak beliau dibiarkan terbaring di atas lantai & dipijak oleh tentera @IDF.

Sebentar tadi beliau telah meninggal dunia. #IsraeliCrime
Possibly sensitive media. Public access unavailable.
 
Madame Izara Retweeted ·  
The Man Who Was Seen Assaulting The Ipoh Security Guard Has Been Charged With Murder says.com/my/news/the-ma…
 
Lupa , tak boleh comment dah . 😂
 
Kalau tengok raut wajah @IzaraAishah . Suka betul dia mengusik dengan mata dia. MashaAllah 😍

ZARA in Tangerina Black pic.twitter.com/rNYRoAf1s4
Replying to @Shawlpublika1
Bila masa yang pi record ni semua ni 😅
 
Madame Izara Retweeted ·  
So about that time Steve went off to college… #BluesClues25
 
In reply to @shanerzl
How U turn off the retweet button
 
Dari dulu nothing’s changed. From Jay Z & Beyonce home videos 😂 I love you and I miss you! @IzaraAishah
Replying to @monkeydisease
😂 I’m still Beyonce k
 
Madame Izara Retweeted ·  
Cantikkan kalau pakai tudung zara pergi dating dengan partner. mesti cik abang tersenyum je tengok 😍

Tudung Zara akan launch 7hb pukul 8 di IG dan website Shawl Publika
 
Madame Izara Retweeted ·  
ralitnya madam izara tenung air tu. jangan awak awak pun ralit juga depan website bila tengok tudung zara sold out 🙈

Malam ini pukul 8 di website dan IG Shawl Publika
 
Madame Izara Retweeted ·  
Selamat pagi

Its today! Its tonight! Less than 24 hours je untuk korang beli semua tudung ni kayh. Tepat jam 8 malam. Ada surprise kita nak bagi
 
Madame Izara Retweeted ·  
Alahai, dengan kita sekali terkejut 🙈.

Tudung Zara akan launching 7hb. Cepat serbu instagram dan website ShawlPublika
 
If you can’t pray in an outfit like that, don’t wear it.
If you wouldn’t want those to be your last words, don’t say it.
 
Heyyyyy penat nya cari baju yang berkenan. Bukak sendiri punya kang.
 
In reply to @IzaraAishah
Hehe dorang panggil Izara Collection hehe 🥰 btw anyone yg nak beli boleh thru i. I agent Shawl Publika
Replying to @nuttacha__
Nama collection Zara. Kalau izara Aishah kena bayar lebih 🤪
 
Bukan laaa hehe izara jadi model untuk diorang je.
Lawanya Collection tudung Izara Aishah by Shawl Publika 🤤🤤🤤 pic.twitter.com/FzT9Z8JaEN
 
I have so many social media posting commitments ni. Be prepared to muntah 🙈 adui sorry gais
 
 
Posted this long time ago.
 
Share photos of local hand socks brands to buy from please ? Jenuh dok cari yang cantik tak jumpa.
 
Susah nya la kena buka comment ni kat Instagram Kalau untuk promo . Dah macam segan. 😂 🙈🙈🙈
 
“Allah does not expect perfection from us, but Allah expects our best efforts”
 
Madame Izara Retweeted ·  
#FreeAnharAlDeek

Perkembangan terbaru.

Kata suami beliau:

• Proses bersalin isteri beliau kali ini adalah dengan pembedahan czer & beliau keseorangan di penjara. Ini menyebabkan beliau merasa takut & bimbang kerana pembedahan ini amat memenatkan & menyakitkan.
Possibly sensitive media. Public access unavailable.
 
Madame Izara Retweeted ·  
Berpuluh-puluh belon baru saja dilepaskan oleh Unit Waad Al Tahrir (Anak-Anak Mujahidin) ke arah tembok pemisah Gaza sebagai tanda protes tindakan Israel yang menyerang penduduk Gaza tempoh hari.
 
Ya allah
Seorang ibu Palestin, Anhar al-Deek dijadualkan bersalin di dalam penjara penjajah Israel.

Sumber: Gaza Now pic.twitter.com/K01803YpOA
 
In reply to @IzaraAishah
one things to remind, dalam islam ada golongan yg extremist. Berhati2 dgan sosial media, kadang ada yg berlapik hadis & alquran tapi ilmunya tak mengikut tertib. Ada yg mmpu jatuhkan hukum syirik sbb tak faham ilmu. Ikutlah jalan yg sederhana
Replying to @ebalhero
☺️suka tweet ni
 
In reply to @IzaraAishah
Awt depa ni pulun sgt 😪
Replying to @aennshafinaz
Biasa la, perempuan Kalau suruh tutup aurat kan melenting..? Sama la kaum lelaki. Marah la Kalau ditegur. Tekejut.
 
In reply to @IzaraAishah
Alhamdulillah, teruskan istiqomah dear. Biasalah setiap yang baik tetap ada yang mcm2 nak komen, kita tak perlu puaskan hati manusia cukup lah apa yg u buat iklhas nawaitu itu lillahita'allah keranaNya. Support u ❤️
 
My loves, thank you for all your doas! Percaya lah tak terkesan walau besar kuman bila mereka mengata apa apa yang buruk tentang penampilan baru saya. ♥️ Alhamdulillah Allah permudahkan perjalanan. Harap Allah permudahkan mulai sekarang hingga jannah.
 
Weh fatwa Aku keluar kan... 🤣 merapu bin karim.
Artis : Baru lepas hijrah, terus keluar fatwa
Netizen : Queen, you go girl

Ulama : Hafal kitab2 hadith, mustolah hadith, belajar disiplin ilmu dan usul dlm pelbagai bidang, itu pun berhati2 dalam mengeluarkan fatwa
Netizen : Tatabbu' al-rukhas, cherry pick hadith

Parah 🤦‍♂️
 
Madame Izara Retweeted ·  
I hate when dads refer to watching their own children as babysitting. It’s called parenting.
 
In reply to @IzaraAishah
Ignore je izara komen2 ntah apa2 tu.
 
Weh 😂 I can’t. Sampai disini sahaja ya. Semakin merapu rapu. Stay safe .
Dia doakan benda yg baik pun sampai cakap macam ni? Apa kurangnya u? Belum ready lagi nak kurangkan post gambar bertabarruj? Belum sampai masanya lagi?
 
In reply to @acif00
Tiada siapa yang menolak. Saya sudah pun reply with peace and already resolved opinions with the respected person you’re claiming. Yang reply pada saya Bukan beliau sorang dan tiada pergaduhan antara saya dan dia. Terima kasih.
 
Perempuan tidak ada rule bagaimana boleh mengambil gambar. Hanya perlu ikut syarat pakaian Allah suruh, bsikap sopan dan tidak sombong. Men are the ones who has to lower their gaze it is wajib for them if they have unpleasant thoughts. We are not responsible for their sins.
Replying to @IzaraAishah
Ayat saya “Hanya perlu..” tu salah kot. “Asalkan...” lebih sesuai.
 
Wahai lelaki, kita bertanggungjawab atas diri kita, scroll lah Twitter sambil pejam mata
Replying to @Arep_Omar
Wahai lelaki yang ada perasaan sexual bila tengok gambar wanita bertutup ikut syarat Di media social atau Di mana mana, you belong in jail tempat yang tak boleh pakai phone or any social platforms and jauh dari manusia biasa.
 
INGAT TU WAHAI LELAKI! YOU SHOULD LOWER YOUR GAZE SO ALL THE GURLS CAN TAKE SELFIE TONGGANG TERBALIK OK! JANGAN JADI LELAKI LEMAH! 🙄
Replying to @sicjer
Errrrrr salah ni bang hahah
 
In reply to @IzaraAishah
Mengikut syarat Allah tu kan dh rule. Bersikap sopan tu kan rule. Jd, apa yg perempuan tkda rule utk bergmbar. 🥲
Replying to @ashyley_d
Saya punya ayat “hanya perlu....” tu salah kot. Kena tulis “asalkan...” patutnya .
 
Once in a while dapat positive reminder is good kan 😍 thank u my dear ❤️
Replying to @nadiyanisaa
Hi Kak Nadiya 😍
 
In reply to @IzaraAishah
Ya, lelaki salah. Lelaki itu yang teruk. Wajib tundukkan pandangan. Perempuan pula, bagi keselamatan dan keterpeliharaan lebih sempurna, seeloknya minimumkan walaupun sudah cukup syarat. Kalaulah kita tahu jelajah minda lelaki sebenarnya, perempuan takmahu tayangkan apa-apa pun.
Replying to @abufaruqalarifi
I appreciate the concern you have for us women. Thank you. Saya faham concept pandangan ni. Islam itu mudah and May we all be protected by our Men di zaman dajjal.
 
In reply to @khairul_azriii
Betul. I hope men realises this and start practising.
 
In reply to @IzaraAishah
Semoga Allah beri kefahaman yang sahih dan baik kepada saudari. Kami sokong usaha hijrah anda dan jua mana-mana saudari yang semisal dengan anda. Barakallahufiki.
Replying to @abufaruqalarifi
Maaf kan saya. Tweet saya berkenaan dengan “bila dah cukup syarat, tetapi lelaki masih ada unpleasant thoughts itu Bukan tanggungjawab wanita” . Itulah sebenanya.
 
I tak kuasa nak gaduh dengan orang kita, your words mean nothing to me, last last akan jumpa juga Di syurga. I hanya gaduh dengan Zionist je kat social media 😅
 
In reply to @IzaraAishah
Haha no, that's not the case. I apologize if I sounded off rude-ish, and brings bad image to Islam, but saya percaya ayat last saya untuk refer to explanation dari Ustadh Adam Iman tu will suffice. Saya ni layman saja, take it from the 'alim instead. May Allah guide us all.
Replying to @LeRealHaizal
Mashaallah mulianya hati meminta Maaf dahulu. Terima kasih, dan saya juga meminta Maaf kerana terang2 reply saya menyinggung perasaan. May Allah guide us both.
 
In reply to @IzaraAishah
Arah mana
Replying to @_xzim
O tak faham English rupanya
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.