User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 2,473 tweets, tweets from the last 155 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @khairulaming
Qherolming 😭😭
Tolong sat @khairulaming hire accountant lain. Penat dah ni dari semalam buat akaun 😭 pic.twitter.com/I4872NXvSX
 
In reply to @khairulaming
Untuk yang mula2 start keje, mana lg better termasuklah dari segi kewangan. Antara bezza, myvi dan axia ?
Replying to @kiranasaniy
kalau income ok and bujang blh go for myvi. spec best cuma harga dia tnggi sikit. kalau nk jimat, go for axia or bezza. cuma axia x bnyk space sgt. kalau org tu bujang and plan nak ada family, bezza is better sbb blh jd family car. dah tak perlu upgrade nanti sbb space dah luas
 
so far im so happy with my bezza. bonet luas, legroom luas, minyak jimat. selalu guna travel balik kelantan. brg2 untuk shooting pn smua muat dlm tu. ok je jalan jauh. cuma kalau naik bukit semput sikit haha. dah nak 2 tahun guna and overall sgt puas hati. ativa tak pernah try lg
Korang rasa mana satu sebab i benak bab kereta ni.

Ativa ke Bezza?

- bujang
- kalau travel barang banyak
- nak banyak space
- jimat minyak
- mantap untuk perempuan pendek seperti saya (155cm)
- boleh go jarak dekat/jarak jauh
 
Still one of my favourite drinks kalau pergi starbucks. Green tea lemonade with only 1 scoop of green tea
 
Breakfast dengan roti titab and teh tarik madu

📍Kopitiam Kita, Kota Bharu
 
aku sakit hati betul la baca org yg suka spoil movie ni. ya kau dah tengok dulu, tapi tak perlu nak terpaling update setiap scene
 
Khairulaming Retweeted ·  
Raya ni satu satu nya masa yang tak fikir langsung masalah. Enjoy je good moment dengan keluarga dan sanak saudara 🙆🏻‍♂️✨
 
cooking for an open house is an extreme sport 😭
 
Twitter dah activate Twitter Circle, lebih kurang macam close friend list kat IG. boleh add up to 150 people. cukup untuk buat mengumpat tapi taknak viral
Some Tweets are for everyone & others are just for people you’ve picked.

We’re now testing Twitter Circle, which lets you add up to 150 people who can see your Tweets when you want to share with a smaller crowd.

Some of you can create your own Twitter Circle beginning today! pic.twitter.com/nLaTG8qctp
 
lemang salted egg 😋
Guys hear me out.

Lemang Nutella.
 
terharu jgk la raya kali ni. first time rasa macam hidup balik vibe raya tu. rumah makcik dah dua tahun sunyi, hari ni kecoh riuh sekampung
 
Reply tweet ni dengan selfie raya anda cepat ! Saya nak tengokkk 🙆🏻‍♂️ pic.twitter.com/Rp4VXUqAlO
Replying to @Azfarheri
team merah membara semangat waja
 
In reply to @khairulaming
Selamat Hari Raya boss!!!!
Replying to @CeddyOrNot
selamat hari raya ceddy! nak bagi rasa rendang jauh sgt ni. hope you can smell it from there 🤣
 
kalau korang nak tengok ucapan salam perantauan dari seluruh dunia feel free to check out my ig stories ✨
 
In reply to @khairulaming
Salam bang . Jaga lah hati saya sikit pic.twitter.com/iBl7pag0yw
Replying to @qai__________
McRendang satuuu 😭
 
In reply to @khairulaming
Nak rasa 😭😭😭😭
Replying to @GSCinemas
minn nak dr strange. kelantan takde wayang 😭😭
 
ya Allah sedapnya rendang aku masak
 
kalau first time masak rendang, jgn terus letak banyak garam. pagi esk nak makan baru adjust balik garam. sbb rasa dia akan jd lagi strong pagi esok takut terlebih masin nanti
 
Video Terakhir - Fruit Cocktail Soda.

Disebabkan esok dah raya, aku akan akhiri 30 Hari 30 Resepi malam ni. Terima kasih kepada semua yg sudi menonton, InshaAllah tahun depan kita jumpa lagi. Pls take care guys, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Bye byee 👋🏻😇 pic.twitter.com/pMH1iDkimB
Replying to @khairulaming
org lain kalut buat ketupat, aku kalut upload video 😭 btw tq so much guys for your support. aku nak g sambung masak rendang ni hahaha
 
Video Terakhir - Fruit Cocktail Soda.

Disebabkan esok dah raya, aku akan akhiri 30 Hari 30 Resepi malam ni. Terima kasih kepada semua yg sudi menonton, InshaAllah tahun depan kita jumpa lagi. Pls take care guys, Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Bye byee 👋🏻😇
 
WEHH ESOK RAYAAA. Jom panik berjemaah!! 🤣🤣
Replying to @khairulaming
tak tipu dh kluar tv dah. video puasa aku x habis lagi ni hahahah
 
WEHH ESOK RAYAAA. Jom panik berjemaah!! 🤣🤣
 
Khairulaming Retweeted ·  
This confirms it, raya bukan esok. Khairul Aming punya video pun baru sampai 29 je.
 
Puasa Hari 29 - Kek Batik Ganache
 
pukul 12 malam ni dah boleh tak pakai mask outdoor
 
Puasa Hari 28 - Chocolate Chip Muffins
 
Khairulaming Retweeted ·  
Takleh imagine sia dua orang ni cakap kelantan
"Dok eh mu tokse ajar aku ko buat video nge Ryan Reynolds?"
"Demo gak gitu lalu, kawe nok ajar dohni" HAHAHAHAHAHA TIBER
 
 
tengah belajar cara nak buat ketupat guna green screen
 
Puasa Hari 27 - Ayam Masak Kurma
 
kalau puasa kat kelantan ni memang wajib cari colek untuk moreh. makan sekali dengan teh tarik madu perghhh sedak bohh
 
In reply to @khairulaming
Sedap ming tapi sebelum makan tu bakar balik. Makan time panas betul betul haha aku bagitau @kemeyhakim benda sama tadi 😂
guys tengok ni guys doctor suruh makan lemak 😭
 
Khairulaming Retweeted ·  
What we want: bakar lemak
What we got: lemak bakar
 
pergi bazar kelate confirm jumpa. nampak macam satay ayam tapi bukan. ni lemak bakar pic.twitter.com/af4uUFUhGV
Replying to @khairulaming
aku pun xtau rasa mcm mana. tak pernah makan. tapi mmg perghh dripping fat dia panas-panas 😂. anyone pernah try?
 
pergi bazar kelate confirm jumpa. nampak macam satay ayam tapi bukan. ni lemak bakar
 
Puasa Hari 26 - Popia Nestum
 
kepada yang suka drive laju and cucuk kereta org lain dari belakang, tlg la blink high beam je utk mintak org tukar lane. tak perlu cucuk rapat dari belakang. kalau kereta depan tetiba emergency break semua accident. safe trip everyone
 
Puasa Hari 25 - Ayam Masak Merah untuk open house raya
 
In reply to @khairulaming
Kelik aming kelik sebelum jem teruk esok ni 😆😆😆
Replying to @dedelbebel
itulaaa kelik dulu takut jem lajokkk 🤧
 
sahur terakhir before semua gerak balik kampung hari ni
 
one last round before balik kampung esok
 
Puasa Hari 24 - Nasi Hujan Panas (untuk open house raya)
 
pergh habis semua Mas Elon tapau
Twitter has been sold to Elon Musk!
 
In reply to @khairulaming
Kismis boleh tukar dgn choco chip? Boleh kan?
Replying to @shhhhhzzzz
yupp bolehhh 👌🏻
 
Puasa Hari 23 - Puding Roti Mini
 
Puasa Hari 22 - Kuey Teow Ladna
 
guys just nak inform yang esok (ahad) adalah hari terakhir kita jual sambal nyet sbb courier dah tak boleh terima parcel untuk raya. jualan akan kembali semula selepas raya (7 May). Thank you guys sebab beli sambal nyet sepanjang puasa ni 👌🏻
 
Puasa Hari 21 - Biskut Brownie atau orang panggil sebagai Brookies
 
In reply to @FadZahari_
 
In reply to @intanazrna
selain buku ada benda lain lagi ke tak cukup. nanti dm okeh
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.