User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 9,486 tweets, tweets from the last 625 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @kuasasiswa
Video tutorial macam mana aku design satira Hot Wheels kapal LCS
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Hahaha nice. Live kat FB je eh?
 
Video tutorial macam mana aku design poster parodi GTA Mahathir
 
 
In reply to @kuasasiswa
stream kat mana?
Replying to @KakZai_Roadtax
Livestream dekat Facebook Page "Fahmi Design Apa Hari Ini?" facebook.com/fahmidesignapa
Fahmi Design Apa Hari Ini?
facebook.com
 
Fahmi design apa hari ini?
 
 
 
 
 
A atau B?

Design livestream jam 9:00 malam ni di facebook.com/fahmidesignapa
 
 
 
 
 
 
 
Adakah kamu dibayar oleh DAP atau Mahathir?
Tidak

Jadi siapa yg bayar kamu buat semua kerja grafik ni?
Tiada siapa

Siapa yg support kamu?
Orang2 biasa yg suka grafik aku

Macam mana cara mereka support?
Jadi patron aku di Patreon atau Buy Me A Coffee: linktr.ee/kuasasiswa
 
In reply to @1Obefiend
Aku punya handphones selalu kena rampas polis setiap kali aku kena tahan sebab kritik kerajaan dan istana. Semua belum dipulangkan. If you're giving them away, wouldn't mind getting some back-up phones untuk next time I get myself arrested. 馃榿
 
 
 
Aku buli anak raja dengan satire? 馃槀 pic.twitter.com/X2GK2Z7j7f
Replying to @kuasasiswa
馃槀馃槀馃槀
Fahmi Reza is a bully, as per Cambridge Dictionary (Rev.1) pic.twitter.com/747eMLaeWQ
 
Aku buli anak raja dengan satire? 馃槀
GIF
You use satire to fight corruption then the man you made fun of invited you to talk, maybe can talk & offer solution but you declined. And you continue to mock him.
Question is, what are you fighting for? Are you a kid bully people around or a real man fight for a better world?
 
 
Tahukah kamu sehingga hari ini di bandaraya Seoul, Korea, orang boleh pergi makan, lepak dan bergambar dengan poster besar muka badut banduan nombor satu negara? 馃槀 #KemaluanNegara #NationalEmbarrassment pic.twitter.com/imK92s4JiJ
Replying to @kuasasiswa
Poster badut Najib masuk video K-pop 馃榿 #KemaluanNegara #NationalEmbarrassment
 
In reply to @kuasasiswa
exam paper for Law & Media subject 馃槀. dia punya interpretation "clown face" sangat tak berseni. see appendix below. hahahahahahahaha pic.twitter.com/1dVKMypLvo
Replying to @jjkrn_
Damn funny lah! Gambar curi internet je. It took me one minute to search for that clown illustration on Google Images. 馃槀 Good luck with your exam! dragoart.com/tut/how-to-dra鈥
 
we all know the question referred to Fahmi Reza @kuasasiswa 馃槀 pic.twitter.com/fI3wuBkruJ
Replying to @jjkrn_
Fahma?!? Lawak lah. 馃槀馃槀馃槀 Exam paper untuk kelas apa ni? Nak tengok gambar yang dia include bawah Appendix 1. Lukisan muka badut Najib ke?
 
Di Malaysia, semua wheatpaste poster muka badut banduan yang aku tampal dahulu dah lama dikoyakkan, kecuali satu. Poster badut tu sekarang belakang plexiglass, kemungkinan besar pemilik bangunan yang install. Mungkin sebab ada macai cuba nak koyakkan poster tu. 馃槀 #KemaluanNegara
 
Tahukah kamu sehingga hari ini di bandaraya Seoul, Korea, orang boleh pergi makan, lepak dan bergambar dengan poster besar muka badut banduan nombor satu negara? 馃槀 #KemaluanNegara #NationalEmbarrassment
 
Jika kerja2 grafik aku tak bagi apa2 impak, kenapa penguasa cuba sekat (ditangkap/disiasat polis berkali-kali)? Kenapa anak raja Pahang sibuk nak share grafik aku? Kenapa anak raja Johor semangat nak unblock aku dan ajak aku berjumpa? Kalau takde impak, kenapa tak ignore saja? 馃槑
 
 
 
 
Salam Jumaat & salam Maal Hijrah kepada admin @MyJAKIM.

Anak raja Johor, TMJ pun dah unblock, kamu bila lagi? 馃槉

Sebagai jabatan kerajaan yg dibiayai wang rakyat, yg buat makluman dasar & program kerajaan di media sosial, semua rakyat ada hak utk akses saluran Twitter kamu.
 
 
 
Sebab aku dah reject jemputan dia, maknanya terlepaslah peluang aku untuk merasa pakai kasut kulit buaya 馃槶
 
Kepada mereka yang baru nak follow kerja aku, yang tak faham pendirian aku, yang masih nak sebarkan fitnah kononnya aku dibayar DAP/PKR/PH/dll, sila baca posting di bawah, yang aku tulis empat tahun lalu semasa zaman pemerintahan PH. Sampai hari ni prinsip aku masih sama.
Dua tahun kemudian, pendirian aku masih sama. Kerajaan boleh berubah. Pemimpin dan politikus datang dan pergi. Tapi jangan ubah prinsip kamu. Terus berpegang dengan prinsip, jangan goyang macam lalang. Setia pada prinsip, bukan setia pada pemimpin, politikus atau parti. pic.twitter.com/IVdhfNbj3l
 
In reply to @kuasasiswa
Fahmi Reza tak nak jumpa elit politik? Independen? pic.twitter.com/0rt5aLfA89
Buat pengetahuan kamu, semua ahli politik & aktivis dalam gambar tu ditangkap polis masa demo Bersih 5 tahun 2016. Kami direman 2 hari. Gambar tu diambil depan IPD Dang Wangi selepas aku keluar lokap dengan mereka, bukan aku pergi jumpa mereka. Baca sini: nst.com.my/news/2016/11/1鈥
 
 
 
 
 
 
 
 
Pengampu istana dah buat police report! 馃槀

Kepada pegawai polis yang bakal buka kertas siasatan, kita jumpa di Dang Wangi. You have my number, apa-apa roger.
 
Fahmi Reza Retweeted 路  
In reply to @wordsofsalina
To be honest, there are lecturers in the UK who are inspired by Fahmi's work because of the unconventional way he expresses himself through art and how powerful it can be. They even want to incorporate some of his work into their curriculum.
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.