User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 9,180 tweets, tweets from the last 596 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @kuasasiswa
Polis sekarang dah mula soalsiasat orang yang share posting dan grafik aku pulak. Posting lama dari tahun 2017 pulak tu. Aku yang lukis dan post tapi orang lain pulak yang kena soalsiasat. PDRM takde kerja lain ke?
 
 
Dear @SPRMMalaysia,
Tahniah, kamu layak untuk dapat satu design poster satira baru kerana kenyataan media kamu ni. Tunggu kejap ya. Jemput dengar playlist ni sementara menunggu: sptfy.com/adikkusayang
KENYATAAN MEDIA SPRM

Memorandum Sokongan Kepada Tan Sri Dato' Sri Haji Azam bin Baki Ketua Pesuruhjaya SPRM pic.twitter.com/8g1kaBGvWO
 
 
In reply to @kuasasiswa
Eh tak la. Ekceli aku collect n jual amp murah murah mostly semua bawah RM500 sebab nak try make sure amps ni later owned by budak budak indie hahah. Baru best band nak release vinyl/tape nanti
Replying to @vivalalimin
Nice! Aku mungkin akan mesej kau pasal Sansui amp tu. Survey dulu.
 
In reply to @kuasasiswa
Kat aku sekarang ada 3 bijik sansui. R-410, A7 dengan AU2900. Kalau nak roger mai ja kita ejas bagi keliaa
Replying to @vivalalimin
Banyaknya amp. Kau buat kerja repair/service amp ke?
 
Peh bukan beshe beshe. Nak ke bro @kuasasiswa?? pic.twitter.com/VGF541C45Y
Replying to @vivalalimin
Amp rosak, nak cari amp baru. Tengah survey Sansui amp.
 
In reply to @kuasasiswa
Tak sangka kau suka juga Boris ni, Fahmi.
Replying to @amirulljaafar
Album baru BORIS mereka main stail 80's Japanese hardcore, sebab tu aku suka. Mereka siap cover satu lagu GUDON.
 
In reply to @kuasasiswa
Tahun lepas tak ada band dari Asia yang menarik perhatian ke, Fahmi?
Replying to @amirulljaafar
Aku suka SLANT (Korea) punya debut LP, EVIL (Jepun) - Possessed By Evil LP, BORIS (Jepun) - No LP, dan THE REBEL RIOT (Myanmar) - One Day 7" EP.
 
TOP 10: My favourite punk albums of 2021

1. BOBBY RAMONE 馃嚝馃嚪
2. SLANT 馃嚢馃嚪
3. GOLPE 馃嚠馃嚬
4. BOOTLICKER 馃嚚馃嚘
5. NEIGHBORHOOD BRATS 馃嚭馃嚫
6. CONTEMPT 馃嚜馃嚫
7. JACKSON REID BRIGGS & THE HEATERS 馃嚘馃嚭
8. QUARANTINE 馃嚭馃嚫
9. EXIL 馃嚫馃嚜
10. PHANE 馃嚚馃嚘

Dengar playlist ni kat Spotify: open.spotify.com/playlist/6U6cF鈥
 
Now streaming on Spotify 馃幍 pic.twitter.com/pVwCiGHM6W
Replying to @kuasasiswa
馃幍 Adik Ku Sayang 50 lagu untuk adik ku yang suka guna akaun ku. open.spotify.com/playlist/2RTaR鈥
Adik Ku Sayang
open.spotify.com
 
Now streaming on Spotify 馃幍
 
Dear PDRM,

Ini adik saya yang lukis, dan akaun twitter saya digunakan oleh adik saya untuk post lukisan ini atas kepentingan dirinya. Tak perlu panggil saya datang balai. Terima kasih. 馃槑
 
 
 
 
 
Don't worry. I'm fine. All-year long buat grafik non-stop sampai dua kali kena tangkap polis, decided to take a short break from social media di hujung tahun. Be back real soon. Take care semua.
 
 
 
In reply to @kuasasiswa
Oh dear! Sapa ni?
Replying to @AnisBakar
Local band baru nama TERRER youtube.com/watch?v=cxSZlS鈥
 
Hang kata aurat harus dijaga
Hang tengok filem blue apa cerita?
Hang Loklaq!
馃槀馃槀馃槀

馃摵 youtube.com/watch?v=cxSZlS鈥
 
Watch this sebelum kena banned! Terrer - Hang Loklaq!

youtube.com/watch?v=cxSZlS鈥
 
Kerajaan saman kerajaan sebab kerajaan langgar SOP yang dibuat dan dikuatkuasakan kerajaan.
 
 
 
Grafik pasal ISMA dari tahun 2019
Setem keluaran terbaru untuk semua penggemar setem. Harap Presiden ISMA suka. 馃槉 pic.twitter.com/UfGOhBGYqG
 
#KeluargaMalaysia
100 Hari, 100 Grafik
Pencapaian 100 hari pertama pentadbiran PM Ismail Sabri

Kalau kamu terhibur dengan karya2 grafik pasal politik Malaysia yg aku hasilkan & nak support aku utk terus berkarya:
Support aku di Patreon / Buy Me A Coffee: kuasasiswa.com
 
 
 
 
 
 
 
 
 
"There is no national interest here, just a national embarrassment" pic.twitter.com/mHLSyj314S
 
"There is no national interest here, just a national embarrassment"
 
In reply to @kuasasiswa
Buat la poster 鈥淣ATIONAL EMBARRASSMENT鈥 馃槃
 
 
 
Kalau terjemahan "national interest" ialah "kepentingan nasional", apa terjemahan "national embarassment"?

Kemaluan nasional? 馃槀
In reply to @Media_Selangor
Hakim Mahkamah Rayuan kes rasuah SRC @NajibRazak dilapor menegaskan: "There is no national interest here, just a national embarrassment."
 
 
Istana yang tenang jangan sangka tiada koruptor...
In reply to @bernamadotcom
Suasana di perkarangan Istana Kehakiman, Putrajaya kelihatan tenang walaupun hari ini merupakan keputusan rayuan kes #SRC Datuk Seri Najib Tun Razak 馃摴 Vinoothene pic.twitter.com/xKtACz4jOX
 
 
Replying to @mynewshub
馃槀馃槀馃槀
 
 
 
 
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.