User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 16,029 tweets, tweets from the last 324 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @strandhall
Annika Strandhäll Retweeted ·  
”Kan man säga när någonting börjar? Sandkorn läggs till sandkorn. Innan man vet ordet av ligger det en sandhög framför en.” Hédi Fried, Skärvor av ett liv ’92. Jag kommer att sakna henne för alltid. Hon skulle behövts nu, när sandkornen läggs på hög till höga berg.
 
In reply to @nielspaarup
Och effektskatten avskaffades innan de slutgiltiga besluten. Men då hade Fukushima och höjda säkerhetskrav förändrat den ekonomiska kalkylen.
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Jonas Gardell i #30minuter: "Liberalerna har övergivit så många av sina röda linjer mot SD att Gröna Lund vill byta namn på attraktionen Fritt fall till Johan Pehrson." #svpol @SVTHolmberg
 
In reply to @MatildaEkeblad
Vad hade borgarna för del i energiöverenskommelsen 2015?
 
In reply to @LtTorstenson
Det är inte mitt yrke, har aldrig varit utan bara ytterligare ett högertrams. I detta fall av outgrundlig anledning då det är ett respektabelt yrke med många småföretag.
Replying to @strandhall @LtTorstenson and 1 otherfalse
Snarare är det väl ett problem att vi har för många politiker som aldrig haft ett arbete utanför politiken.
 
In reply to @strandhall
Ta du och återgå till frisör yrket, där kan ju kunderna välja att slippa dig
Det är inte mitt yrke, har aldrig varit utan bara ytterligare ett högertrams. I detta fall av outgrundlig anledning då det är ett respektabelt yrke med många småföretag.
 
In reply to @jonsson_henrik
Det är lögn för att det inte är sant. Beslutet att lägga ner R1 och R2 togs av ägarbolagets styrelse 2015, inte av någon riksdag. Riksdagen kan inte häva det beslutet.
 
In reply to @KatarinaHed
Problemet med den här situationen är att den visar att den avreglerade elmarknaden inom Europa fungerar precis som den ska. Det är exakt såhär den är tänkt att fungera. Frågan är vad man ska göra åt det?
Replying to @MrWaternooze @KatarinaHed and 1 otherfalse
Spot on Fredrik. Exakt så.
 
Ringde Göran Persson i dag. Han tyckte jag borde ta julledigt redan nu eftersom jag har små barn och "en karriär som ändå går sådär".
 
Theodor Engström var ett nättroll bland andra

1986 sparkades 21-årige Ronny Landin ihjäl på Nickstabadet utanför Nynäshamn av skinnskallar.
1995 dömdes ”Lasermannen” John Ausonius för ett mord och tio mordförsök på personer med invandrarbakgrund. aftonbladet.se/ledare/a/8JGyg…
Replying to @migmodig
Glöm inte John Hron.
 
 
Det är mindre än 3 år sedan dessa individer med en enda rösts majoritet permanent destabiliserade det svenska elsystemet.

Minns det varje gång du fryser, varje gång du avstår en dusch och varje gång du betalar din elräkning. pic.twitter.com/DbwsyZrOiF
Replying to @jonsson_henrik
Det är ju ren lögn. Sluta nu.
 
In reply to @strandhall
Visste inte att Jimmie Åkesson hade en regering, däremot vet jag att han ger sitt stöd till den regering som leds av @Moderaternas Ulf Kristersson. Mycket har hänt på fyra plus fyra år, det som den rödgröna regeringen tog på allvar får nu den borgerliga städa upp. #svpol
Replying to @AddeAdolfson @TobiasBillstrom and 1 otherfalse
Är du för en angiverilagstiftning i Sverige Andreas?
 
Fyra år sedan utrikesminister @TobiasBillstrom tyckte så här om SDs förslag till angiverilagstiftning som @moderaterna och Ulf Kristersson nu vill införa när han är statsminister i Jimmie Åkessons regering.
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
DEBATT | I samband med den globala kampanjen mot femicide som pågår denna vecka kräver S-kvinnor att arbetet för att motverka det dödliga våldet mot kvinnor växlas upp, skriver @strandhall. dagensarena.se/opinion/arbete…
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
UN Secretary General Anotonio Guterres has slammed humanity for becoming ‘weapons of mass extinction’.

The former Portuguese prime minister is known for not mincing his words when it comes to the climate crisis and he was in full form ahead of the #COP15 biodiversity summit 👇
 
Ministern kastar sig med siffror kommer från en artikel i expressen och SD. Tycker ni det är lämpligt att sprida detta?
Enligt bedömningar befinner sig över 100 000 personer i Sverige illegalt. Genom bland annat inre utlänningskontroller och krav på offentliganställda att anmäla papperslösa ska den siffran ned. Vi måste göra allt vi kan för att utrota skuggsamhället. pic.twitter.com/zI4dRen26F
 
Så här säger din myndighet @MariaStenergard
Enligt Migrationsverket fanns det 12 100 fd asylsökande som vistades illegalt i Sverige 2018. Dessutom ett antal EU medborgare som stannat längre än 3 månader och ett antal som arbetar svart. 100 000 som vistas i Sverige illegalt 2022? Var kommer den siffran ifrån?
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
S-kvinnor ser med oro på att högerregeringen prioriterar ner arbetet för att motverka mäns våld mot kvinnor. Läs vår debattartikel i @DagensArena idag @strandhall
dagensarena.se/opinion/arbete…
Arbetet mot det ddliga vldet mot kvinnor mste vxlas upp | Dagens Arena
dagensarena.se
 
Migrationsverket stoppar utvisningar av alla afghanska kvinnor & flickor och ger dem uppehållstillstånd. Mkt bra eftersom talibanerna gjort Afghanistan till ett helvete på jorden för kvinnor och flickor att leva i. En liberal och borgerlig regering ger skydd till de mest utsatta!
Replying to @GulanAvci
Trams detta har inget med regeringen att göra. Stäm av med dina SD kollegor vad de tycker..
 
 
Är man ens värd att vinna den dära Guldpennan om man inte skrivit om Härryda? Jag ställde @oisincantwell mot väggen harrydaposten.se/nyheter/aftonb… @harrydaposten
Replying to @cbperlenberg @oisincantwell and 1 otherfalse
😳🤷🏼‍♀️
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
In reply to @olaspannar
Ser i förlängningen att Liberaler kommer att få ange de Liberaler som fortfarande är liberaler i Liberalerna.
 
Stolt över denna underbara 13 åring!🎄♥️
 
Det lönar sig att tänka smart. Min mor fick i våras veta att hon skulle få vänta två år på en starroperation. Hon sa att hon vill stå på en återbudstid, om hon får 2 tim varsel. Idag ringde de och sa att de fått ett återbud på måndag. Så snart ser hon som en hök på ett öga. pic.twitter.com/saYQZF268P
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Alla L-väljare är överens!
 
Här reder Lena Mellin och ⁦@Aftonbladet⁩ ut vad som gäller kring elprisstödet.
Den bästa artikeln i frågan för konsumenter jag hittills sett.
Sprid gärna!

Förvirrad av elprisstödet? Här är frågorna och svaren aftonbladet.se/nyheter/kolumn…
 
Senaste nytt - Magdalena Andersson: Vill införa ”elräkningsakut” aftonbladet.se/nyheter/a/Rr77…
 
In reply to @strandhall
Jag är givetvis blockad av statsrådet.
 
Jag ger upp. Mänskligheten är för sorglig. Jag packar mina ränslar och timrar mig en stuga där dit inget brölande från tokpåsarna kan nå.
Replying to @Andersblues
Du och Limpan🌹♥️
 
In reply to @strandhall
Jag är givetvis blockad av statsrådet.
 
In reply to @strandhall
Ok, så ett statsråd hänvisar till pressen. Låter lite svajigt när man ska till att styra landet.
Replying to @MrWaternooze @FredrikKarrholm and 1 otherfalse
Ja, hon svarade själv här på twitter.
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Nån som har sett vilken elskatt @ElisabethSvan har sänkt sedan de tog över? Har bara noterat den som höjts.
 
In reply to @FredrikKarrholm
Varifrån har ni fått siffran "100 000 personer"? Det går envisa rykten att det är @sdriks som ligger bakom. Det vore bra om ni dementerade det. Vi vill ju inte tro att det är SD som håller i trådarna.
Replying to @MrWaternooze @FredrikKarrholm and 1 otherfalse
Ansvarig minister hänvisar till en expressen artikel. Som också SD hänvisat till tydligen.
 
Vad jag förstår är det näringsdepartementet/ Busch som inte sett till att få beslutet enligt kontinentalsockellagen för anslutningskabeln på plats. Så frågan till näringsministern är ju varför detta inte skett?
Vattenfall kräver att regeringen nu fattar beslut om det statliga energibolagets planer på den stora havsbaserade vindkraftsparken Kriegers flak i södra Sverige.

di.se/nyheter/vatten…
 
Läsvärt.
Nazisthyllaren som vill spärra in oliktänkande är också medarbetare på sajten Insikt24 (kopplad till Exakt24 och Nya Tider), där SD-politikern Simon Pettersson i Uppsala är chefredaktör.

expo.se/2021/04/sd-pol… pic.twitter.com/AqQjxy9i57
 
In reply to @AdvokatEmma
Finns i en SD-motion. Enda stället jag hittar den utöver i citat från Stenergard.
Otroligt märkligt att då använda en sådan siffra.
 
Anmärkningsvärt svar från en minister. Man kan kasta sig med ogrundade siffror eller använda något som man har läst i Expressen på det här sättet. Man måste ha en ordentlig grund att stå på.
 
När @strandhall får svar på sin fråga påstår hon att man inte kan lita på källan (Expressen, som pratat med Årets journalist 2021 som fokuserar på just arbetsmiljöjournalistik och skuggsamhället). Konstigt.
Replying to @eeengstrand
Jag påstår att som minister om man sprider en sådan siffra som 100 000 måste man ha mer på fötterna än en tidningsartikel.
 
Anmärkningsvärt svar från en minister. Man kan kasta sig med ogrundade siffror eller använda något som man har läst i Expressen på det här sättet. Man måste ha en ordentlig grund att stå på.
In reply to @strandhall
Det finns flera bedömare som pekar på att skuggsamhället är mer omfattande än till exempel tidigare regering uppskattat. Journalisten Elinor Torp beskrev exempelvis tidigare i år att det troligtvis handlar om mer än 100 000, se: expressen.se/nyheter/92-mil…
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Angiveriplikt för offentliganställda alltså. Läkaren som plåstrat om, ska nu rapportera till polisen. Förskollärare och elevassistenter ska tjalla på papperslösa barn. Bibliotekarier, socialarbetare och sjuksköterskor ska bli informanter.
 
Snälla Moderater, ta upp och driv detta i nästa valrörelse. Jag ber er! 🙂
Replying to @MatsErikson
Finns skrivningar redan nu man kan fundera kring.
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Om man vänder på det. Finns det något viktigt vallöfte regeringen har hållit?

Elpriser?
Diesel?
Bensin?
Slopa amorteringskrav?
Isk?
Offensiv mot brotten på 100 dagar?
Mer pengar till vården?
Mer pengar till skolan?
Begränsa SD:s makt i eu-frågor och utrikespolitik?
 
Uppgiften om "100 000 papperslösa" kommer alltså från Sverigedemokraterna.@MariaStenergard
 
Om någon undrar hur det är att vara jag så gick jag på riktigt in i en lyktstolpe igår och har nu serietidningsbula i pannan.
 
In reply to @SVTHolmberg
Är han en makthavare? Står i programbeskrivningen att du söker svar hos aktuella makthavare… vem blir gäst härnäst? Wahlgrens???
De vägrar ju ställa upp?!
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
Regeringens skatteförändringar hittills: Höjd elskatt. Höjd tobaksskatt. Höjd alkoholskatt. Höjd flygskatt. Höjd skatt på ISK. Höjd skatt på reparationer. Marginellt sänkt skatt på bensin och diesel. 13 MILJARDER i sänkt skatt för de med högst inkomster
 
Annika Strandhäll Retweeted ·  
God morgon. Det här var väldigt bra av Henrik Johnsson. Från hans FB. Om utrotning istället för inkludering.
 
”Om det inte vore för Systembolaget hade priset på din öl varit runt en fjärdedel lägre än idag.”

Missa inte @susannasilfver i @SmedjanTimbro om alkoholmonopolet och hur @KKVse döljer de högre priserna vi tvingas betala. timbro.se/smedjan/system…
Replying to @BenjaminDousa @janeriklarsson and 3 others
Ni är så sorgliga…
 
Vi fattade beslutet. Detta projekt måste på plats.

Vattenfall kräver svar om vindkraftsprojektet Kriegers flak di.se/nyheter/vatten…
Vattenfall pressar regeringen: Krver svar om vindkraftsprojekt
di.se
 
 
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.