User Overview

Followers and Following

Followers
Following
Trendsmap

History

Total Followers - Last Year
Daily Follower Change - Last Year
Daily Tweets - Last Year

Tweet Stats

Analysed 18,247 tweets, tweets from the last 198 weeks.
Tweets Day of Week (UTC)
Tweets Hour of Day (UTC)
Key:
Tweets
Retweets
Quotes
Replies
Tweets Day and Hour Heatmap (UTC)

Tweets

Last 50 tweets from @TobiasBillstrom
 
Tobias Billström Retweeted ·  
En ambulanserna skänkt av region Skåne till Ukraina blev idag attackerad av ryska soldater när den var på uppdrag för Mykolaiv Barnonkolog & Hospital. Alltså 🇷🇺 attackerar ett barncancersjukhus och ambulans!
Alla överlevde attacken
Dela så ingen glömmer!
@OkandSoldat @thewicked
 
In reply to @TobiasBillstrom
Det är ju väldigt UPPENBART att KD med kluven tunga. Ebba Busch tycker heller inte att abort är en mänsklig rättighet. expressen.se/debatt/sag-san… gp.se/nyheter/sverig…
Alice Bah-Kuhnke, som du hänvisar till, är alltså inte en opolitisk kommentator. Bättre då att titta på en sådan: nyheter24.se/nyheter/politi…
Valet 2022: S tycker partierna i abortfrgan
nyheter24.se
 
In reply to @TobiasBillstrom
Vi ser ju tydligt att KD talar med kluven tunga. Och de är ett av 3 konservativa partier i vår riksdag. Jag skulle inte utesluta förändringar i vår abortlagstiftning om de konservativa får styra länge i Sverige 😢Jag skulle snarare räkna med förändringar i abortlagstiftningen då.
KD talar ingalunda med kluven tunga. Finns alltså inget parti i Sveriges riksdag som förespråkar inskränkt aborträtt. Eller påstår du att något parti ljuger i valkompasserna? Fram med bevisen i så fall. Om du har några.
 
Beslutet av Högsta Domstolen i USA att inskränka aborträtten är förkastligt i alla delar. Desto mer stolt är jag en dag som denna att leva i ett land där inte ett enda av riksdagens partier vill ha en mer restriktiv abortlagstiftning. 🇸🇪🌞
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Today, the Supreme Court not only reversed nearly 50 years of precedent, it relegated the most intensely personal decision someone can make to the whims of politicians and ideologues—attacking the essential freedoms of millions of Americans.
 
In reply to @gustav1983
2. Får konservativa styra ett land så blir det såhär. Kan det ske i USA så kan det ske i Sverige. Och det här handlar mycket om religion och att kontrollera kvinnor. Egenskaper som konservatism och islamism har gemensamt. Rösta inte på de tre konservativa partierna i Sverige!
Sånt struntprat. Så här ser det ut när partierna får svara i valkompasserna om aborträtten. Ingen vill alltså ändra. Ingen.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Komiskt hur S-regeringen som ett led i den begynnande valrörelsen gör utspel på utspel i frågor som man försummat att i åtta år göra något åt. Utredningar tillsätts och allvarliga intervjuer ges. Medierna lapar i sig och förmedlar oreflekterat. Well played, S. Snart byts ni ut.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Tre ytterligare skjutningar har skett det senaste dygnet. Med nattens skjutning i Solberga har vi 34 skjutna till döds i år och ofattbara 250 st sedan 1 januari 2017.

Vi får verkligen hoppas att det kommande halvåret inte blir lika dystert som det vi lägger bakom oss.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
In reply to @susannasilfver
Här har vi det svart på vitt. Socialdemokraterna och Miljöpartiet stoppade ny kärnkraft i Sverige.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
År 2012 skickade Vattenfall in ansökan till Strålsäkerhetsmyndigheten om att bygga två nya kärnkraftsreaktorer i Ringhals. År 2014 tillträdde S/MP-regeringen. De både stoppade den planen OCH lade ner fyra av landets befintliga reaktorer. Låt dem inte komma undan sitt ansvar.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Östersjön utan strömming är ett biologiskt, ekonomiskt och kulturellt haveri. Ett friskt och stort strömmingsbestånd är basen för mängder av havslevande och landlevande arter. Vi behöver en allians för strömmingen. di.se/ledare/en-nord…
En nordisk frsvarsallians fr strmmingen
di.se
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Rekordhöga elpriser, ökade klimatutsläpp och sämre stabilitet i elsystemet visar en sak: Sverige behöver mer kärnkraft.

Därför föreslår Moderaterna idag att statliga Vattenfall omedelbart ska påbörja planeringen för ny kärnkraft vid Ringhals. Klimatet har inte råd att vänta.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Somehow, the standard reporting from Russia's war in Ukraine does not quite hang together. Russia has seized & holds 20% of Ukraine's territory. It is slowly moving forward in Luhansk oblast. Its artillery is massively outgunning Ukraine, but there are other aspects.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Istället för 500 miljoner i extrasatsning på polisen (M, SD, KD, L), slutade det med ynka två (!) miljoner efter de rödgrönas budgetbeslut.

Att MP & V inte fokuserar på rättsväsendet vet vi redan. Men S borde väl ändå veta bättre? Och hur sjutton tänkte egentligen Centerpartiet?
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Nytt besked från Moderaterna: Låt Vattenfall bygga ny kärnkraft vid Ringhals. Vi behöver inte fler samtal, vi behöver konkret verkstad för mer stabil, planerbar koldioxidfri elproduktion.

via.tt.se/pressmeddeland…
 
Tobias Billström Retweeted ·  
En bra checklista att ta långhelg med ☀️
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Nu börjar det droppa in #varsel i byggbranschen till följd av uppskjutna byggstarter som i sin tur beror på allt högre priser på byggmaterial eller att man inte får in anbud som är rimliga. #bopol #byggpol #inflation
 
Gäsp. Det där sa du som bekant redan 2016. Och hur har det gått? svt.se/nyheter/inrike…
Ygeman: Uppemot 80.000 asylskande kan utvisas
svt.se
Sverige ska vara ett land där man kan söka skydd. Men vi ska också vara ett land där ett nej är ett nej.

Idag presenterade @johanssonmorgan och jag flera regeringsförslag för att öka återvändandet av personer som fått avslag på sin asylansökan.

svd.se/a/jaqGjn/reger…
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Nu vill justitieministern använda nya tvångsåtgärder som tvingande medicinska tester för att utvisa fler från Sverige. Morgan Johansson år 2017 hade kallat Morgan Johansson år 2022 för brun.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
”Jag är faktiskt gladare än Nooshi Dadgostar” säger Annie Lööf. Om att ha röstat igenom en socialdemokratisk budget. Som förhandlats fram av Vänsterpartiet. Herregud vad långt bort från borgerligheten Annie för det här partiet.
 
Den siste keynesianen är uppenbarligen inte född ännu.
DEBATT. Låna till infrastrukturplanen och genomför det välfärdslyft som landet behöver med hjälp av våra skattepengar. Det skriver Markus Kallifatides, ordförande Reformisterna och riksdagskandidat för @socialdemokrat altinget.se/artikel/att-la… @MKallifatides @Reformisterna1
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Great interview with the Finnish supreme commander. reuters.com/business/aeros…
 
Tobias Billström Retweeted ·  
In the new #NATO strategic concept, #Russia will be designated the most significant and direct threat to the security of the alliance - Jens Stoltenberg.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
#Finland is ready to fight #Russia in case of attack

"Finland has been preparing for a Russian attack for decades and will offer fierce resistance if it happens," said Armed Forces Commander-in-Chief Timo Kivinen.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Går knappt att höra något på Mikael Dambergs presskonferens eftersom Vänsterpartiets riksdagsgrupp står och jubel-tjoar i foajén utanför. Viss symbolik i detta.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Så här glada vänsterpartister är sällan ett gott tecken.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Konstigt, S-ministern glömmer att nämna alla de pensionärer som inte får en krona. Med vårt förslag hade ALLA pensionärer fått stärkt pension.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Elpriset är imorgon över 1000% högre i södra än i norra Sverige, och måndagens rekord med det högsta elpriset någonsin en junimånad i södra Sverige slås imorgon igen. För drygt två år sedan röstade S, V, C & MP för att stänga två kärnkraftsreaktorer i Ringhals. Vi glömmer inte.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Idag röstar riksdagen om att tillsätta en oberoende utredning av påskupploppen. S, V & MP säger nej till att granska den socialdemokratiska regeringens ansvar för misslyckandet. Vad är detta? Vad är det Socialdemokraterna inte vill ska komma fram?
 
Tobias Billström Retweeted ·  
KD har redan gått om C i väljarstöd. Och i den här takten gör snart L samma sak. Den där breda mitten Annie Lööf pratar om börjar bli klaustrofobisk.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Det kommer att finnas en majoritet för sänkt skatt för pensionärer när BP23 läggs. Risken är väl dock stor att C kommer att rösta för den budget som inte innehåller en sänkning, alltså SVMP-budgeten. Om beskedet är att C inte släpper fram en sådan budget är det goda nyheter.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
När M & L föreslog språkkrav år 2008 kallades det främlingsfientligt. När M, KD, L & SD lade fram förslag om språkkrav i riksdagen i somras röstade S nej. Och idag håller S pressträff om att införa språkkrav.

Sverige har inte råd att vänta in Socialdemokraternas kappvändningar.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Huvudpoängen från ansvarig minister är att pensionerna höjs i augusti. Valet är den 11 september. Ett samhälle där politiker delar ut kontanter i valrörelsen är inte nödvändigtvis på rätt väg.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Det här med att Vänsterpartiet är så nöjda idag bör mana till viss eftertanke hos ”borgerliga” ledamöter 😑
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Viktigt besked inför valet. S-C-V-Mp har nu formaliserat sitt budgetsamarbete. De har också sagt nej till exempelvis pengar för en snabb upprustning av Sveriges försvar. Oerhört olyckligt!
 
Tobias Billström Retweeted ·  
DÄR röstade C igenom Socialdemokraternas budget som framförhandlats med V. Annie Lööfs sista smula av högerskon är därmed uppäten.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Om du gillade de blocköverskridande samtalen utan innehåll om bland annat bostäder, gängbrottslighet, Arlanda och höghastighetståg, kommer du älska blocköverskridande samtal om energi där regeringen inte heller vill någonting alls.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Hej @svtnyheter igår rapporterade ni att regeringen öppnar för ny kärnkraft, samtidigt deklarerade miljöministern tydligt i @SR_Nyheter att man inte öppnar för ny kärnkraft. Läge för en debatt mellan regeringen och M, som lagt faktiska förslag för ny kärnkraft och reda ut läget.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Samtidigt i Sveriges Riksdag.

S-C-V-Mp röstar i dag NEJ till att ge Försvaret 250 miljarder kronor så att vi kan göra en snabb svensk upprustning.
 
Det är dags att styra upp budgetreglerna och komma bort från dagens kaos. Det föreslår @moderaterna : aftonbladet.se/debatt/a/lVq29…
 
Tobias Billström Retweeted ·  
MP är fortfarande riksdagens absolut minsta parti och skulle lämna riksdagen om det vore val idag, visar DN:s nya mätning. Börjar bli dags att planera för firandet.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Leif Östling bakom ”vad fan får jag för pengarna” skriver i Expressen att höjda skatter aldrig kan vara vägen framåt när Sverige står inför omfattande och växande problem, och det blir allt dyrare att vara svensk. Och aldrig har väl någon någonsin haft så rätt om någonting förut.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
”Det kan hända att jag bestämmer mig precis när jag sitter i min stol i kammaren” säger Amineh Kakabaveh angående om hon ska fälla Socialdemokraternas budget. Sverige kan inte styras av en enskild röst från en enskild politisk vilde.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Den politiska vilden Amineh Kakabaveh sitter i SVT. Hon har ännu inte bestämt sig för om hon ska fälla regeringens budget i riksdagen. Det är bara timmar kvar. Så här instabilt är alltså det socialdemokratiska regeringsunderlaget. Liknar närmast ett skämt.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Enligt Novus senaste undersökning har endast 3% av svenskarna mycket stort förtroende för Sveriges justitieminister. Med tanke på att Sveriges justitieminister är Morgan Johansson är det imponerande högt.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
Transportföretagens vd kritiserar nu Morgan Johansson för hans uttalande om att företag som tjänar pengar inte kan förvänta sig skydd från polisen. Men (surprise surprise) har inte Sveriges Radio lyckats nå Morgan för en kommentar. Genuint ovärdigt en svensk justitieminister.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
De gröna kreditgarantier för kärnkraft Moderaterna vill se är något helt annorlunda de som finns idag. Villkoren är mycket mer förmånliga, och skulle göra skillnad på riktigt.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
L på väg om C.
50-48 för maktskifte.
MP fortfarande under spärren.
Blir en intressant höst.
 
Tobias Billström Retweeted ·  
År 2012 tweetade Morgan Johansson att Beatrice Ask varit justitieminister i 6 år och därmed bär ansvaret för utvecklingen. Idag har Morgan Johansson varit justitieminister i 8 år men förnekar sitt eget ansvar för just precis exakt allt. Nu blev det lite pinsamt här va.
 
 
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.