@KRLS | 760,878 followers
Hem derrotat la principal mentida sostinguda per l'Estat. La justícia alemanya nega que el referèndum del 1 d'octubre fos rebel·lió. Cada minut que passen els nostres companys a la presó és un minut de vergonya i injustícia. Lluitarem fins al final, i guanyarem!

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 1,008 replies and 238 quotes found
In reply to @KRLS
Força President! Court ruled that there are political prisoners in Spain. They have to be released immediately! Spain is shame of Europe attacking peaceful catalan independence movement like this.
 
In reply to @KRLS
I tan si guanyarem! I no només guanyarem, a aquest ritme en se d'uns quants que quan tot això acabi hauran de donar llargues explicacions. República i Llibertat!
 
Ens hauries de cridar a fer molt gran la manifestació del dissabte 14 de Juliol, d'aquí 48h, per demostrar a tot el món que estem aquí, que no hem marxat i que no defallim.

Ens hauries de cridar per a que tothom sabés de la importància de sortir aquest dissabte i fer un pas més.
 
 
In reply to @KRLS
Ara que a Espanya no et poden jutjat per rebelió ni sedició, no et poden inhabilitar com a diputat. Correcte? Llavors, pots ser investit president?
 
The Court of Schleswig-Holstein has rejected the accusation of rebellion/ treason for @KRLS #Puigdemont. In a nutshell: the Catalan leaders accused of rebellion, are actually not rebels at all. #Catalonia #Catalunya
 
El President @KRLS Puigdemont acaba de comunicar via Twitter "HEM DERROTAT LA PRINCIPAL MENTIDA DE L'ESTAT, LLUITAREM FINS AL FINAL I GUANYAREM!"
 
In reply to @KRLS
Endavant NO SURRENDER. Anirem a veure'l a Karlsruhe, digueu-nos el dia del recurs!!!
 
In reply to @KRLS
Pero no dices nada de que diga que eres un mangante? Cuando cumplas la condena por malversación tendrás dos opciones volverte a fugar o ser juzgado por rebelión.
 
Wir haben die große Lüge des span. Staates besiegt. Die deutsche Justiz bekräftigt, dass das Referendum vom 1. Okt. keinen Akt der Rebellion darstellt. Jede Minute, die unsere Kameraden im Gefängnis bleiben, ist eine Minute der Schande. Wir werden bis zum Ende kämpfen und siegen!
 
 
MOLT HONORABLE President @KRLS, som amb tu! 🌹❤️
I seguirem reclamant justícia per a tots.
Però NO NOMÉS AIXÒ: seguirem lluitant per la llibertat democràtica del nostre país, pel futur de tots els catalans,
per la societat digna i solidària que volem construir.
SEGUIM!
 
In reply to @KRLS
I vostè que President? Tota una eternitat més a Alemanya sense poder avançar res a Bèlgica per desplegar la República. Es esgotador. Ha estat una decisió política de Merkel per apagar el foc independentista a base d'avorriment. A Espanya i a Europa li tenen molta por.
 
Vamos a ver Cocomocho ¿Dónde te has rebelado? ¿En España o en Alemania?

La justicia alemana no debe entrar en juzgar lo ocurrido en España.

Aquí no juzgamos las violaciones cometidas en Alemania, por manadas de refugiados en Nochevieja que la justicia alemana ha querido tapar.
 
A ver, no pretendo hacer entrar en razón a nadie porque me parece imposible, pero hay una cosa sencilla: si la justicia alemana considerara que Puigdemont fuera un perseguido político NO lo extraditaría.
 
In reply to @KRLS
Endavant, President @KRLS ! Nosaltres no deixarem de lluitar perquè es faci justícia de debò i la política torni al lloc que li correspon en una democràcia.
 
⚠Primera reacció de Carles Puigdemont davant la decisió de la justícia alemanya
 
 
"Abbiamo sconfitto la principale menzogna sostenuta dallo Stato. La giustizia tedesca nega che il referendum del 1° ott fosse ribellione. Ogni minuto che passano i nostri compagni in cella è un minuto di vergogna e ingiustizia. Lotteremo fino alla fine, e vinceremo!"@Foreign_Cat
 
"Every minute that our colleagues spend in prison is a minute of shame and injustice. We'll fight until the end, and we will win!" says deposed Catalan president on German court rejecting his extradition for rebellion but accepting it for misuse of public funds
 
DIRECTO cort.as/-83uQ Puigdemont valora la decisión de la justicia alemana de rechazar la extradición a España por rebelión: "Hemos derrotado la principal mentira sostenida por el Estado"
 
La primera reacció de Carles Puigdemont a la decisió de la justícia alemanya catradio.cat/directe
 
Ara només falta derrotar les mentides que ens heu dit a nosaltres i que, entre d'altres coses, han suposat no aplicar l'1-O i que el President de la Generalitat no sigueu vos.
 
In reply to @KRLS
Hem de fer que un altre 1 d'octubre sigui possible, i després un 3 i un 10, però aleshores amb una declaració solemne d'independència, sense volta enrere. Som-hi Presidents @QuimTorraiPla i @KRLS !!!!
 
In reply to @KRLS
El que està clar es que si no fos x l’estratègia súper encertada del President @KRLS d’anar-se’n cap a Europa , el procés estaria mort i els haurien fotut a tots 30 anys de presó injusta per delictes inexistents , aquesta es la realitat .
 
In reply to @KRLS
President, no hi ha hagut rebel·lió, ja ho sabíem, però la injustícia continua! Ajudeu-nos a fer difusió! | Vídeo 06 · No han fugit #theyellows_cat
 
In reply to @KRLS
Endavant President!
 
 
In reply to @KRLS
no deixeu que aquesta prevaricació quedi impune a ulls del món que creu en la democràcia i la justícia ... força President!
 
In reply to @KRLS
Lluitem lluitem sempre
 
In reply to @KRLS
Endavant President!!! #Nosurrender Fins a la plena #Independència i la #RepúblicaCatalana
 
In reply to @KRLS
No deixarem mai de lluitar! Mai!
 
"Hemos derrotado la principal mentira sostenida por el Estado. La justicia alemana niega que el referéndum del 1 de octubre fuese rebelión. Cada minut que pasan nuestros compañeros/as en prisión es un minuto de vergüenza e injusticia. Lucharemos hasta el final ¡y ganaremos!"
 
 
Puigdemont: "Hemos derrotado la principal mentira sostenida por el Estado" elconfidencial.com/espana/catalun…
 
Carles Puigdemont celebra la decisión de la justicia alemana: "Hemos derrotado la gran mentira apoyada por el Estado".
 
 
In reply to @KRLS
Vostè pot guanyar 5 anys de presor i no se quans d'inhabilitació. I les declaracions de Montoro? El Tribunal alemany s'ha empassat els informes falsos de Llarena i la GC? Sembla una decisió política no basada amb fets objectius. A Espanya el judici no serà just.Estic perplexa
 
 
In reply to @KRLS
Fins el final amb vostè MHP Carles Puigdemont #seguim #llibertatpresospoliticsiexiliats
 
No hi ha sedició ni rebel·lió. Exigim la immediata posada en llibertat del presos polítics #LlibertatPresosPolítics
 
In reply to @KRLS
Ànims President, ens en sortirem.
 
In reply to @KRLS
 
La justícia alemana diu que el poden extraditar per malversació i a @KRLS li sembla que han derrotat l'Estat, així, a l'Estat sencer, i el motiu és perquè no hi ha hagut rebel·lió, com és evident. Doncs res nou, un pobre pastelero loco, com deien els seus companys de partit. 🥧
 
In reply to @KRLS
 
In reply to @KRLS
Molta força president. SEGUM! 💛🎗💪
 
Primera valoració de Carles Puigdemont un cop coneguda la decisió de la justícia alemanya d'extradir-lo només per malversació
 
In reply to @KRLS
I tant que guanyarem, molta força President 💛 💛 💛 💛 💛 💛 💛 Ànims GUANYAREM 💛💛💛💛💛
 
Były Przewodniczący katalońskiego @govern podkreśla, iż niemiecki sąd uznał, że katalońskie referendum niepodległościowe #1oct nie było aktem rebelii czy też zamachem stanu.
Na tym kończą się dla niego dobre wiadomości...
#Katalonia #Puigdemont
 
⚠️ @KRLS reivindica que la justícia alemanya ha tombat "la principal mentida sostinguda per l'Estat" i considera de "vergonya i injustícia" que els presos polítics continuen entre reixes. #inforac1
 
In reply to @KRLS
Us esperem per fer República. Tenim pressa, molta pressa.
 
Puigdemont reacts to extradition decision: "We've defeated the main lie sustained by the Spanish state. The German justice system rejects the 1st Oct ref was rebellion. Each minute our friends spend in prison is a minute of shame and injustice. We'll fight until end & we'll win"
 
In reply to @KRLS
President! Estem amb vostè!! No està sol!! Seguim!! Visca Catalunya!! 😘😘😘
 
In reply to @KRLS
Per si algú no li queda clar el que avui ha succeït, li deixo aquest humil ninot MHP @KRLS, perquè li expliqui. #seguim. Via @comuni_cats pic.twitter.com/7SCpOg59H5
 
In reply to @KRLS
Junts i sense defallir ho aconseguirem, ni un pas enrere!!!
 
#NoSurrender Lluitarem fins al final. Per dignitat, per llibertat!!
 
In reply to @KRLS
🎗🎗Posaré aquest tuit cada dia fins que hi hagi President de la República: Carles Puigdemont @KRLS és el legítim president de la República de Catalunya. Sort mentrestant al Pt Torra. Visca Catalunya i el seu poble lliure i sobirà!
 
In reply to @KRLS
Robar al pueblo es legitimo? Porque tu lo has hecho y queda comprobado por la justicia alemana. Así que eres un "Dieb" y te importa un rábano?
 
In reply to @KRLS
Oi, i tant, GUANYAREM! Si em permet MHP, no la principal mentida, sinó la principal calumnia: .." atribuir un delicte amb coneixement de la seva falsedat o amb menyspreu temerari envers la veritat". Estratègia feixista!.
 
In reply to @KRLS
ENDAVANT PRESIDENT!! Té tot un poble darrera seu! #youwillneverwalkalone
 
In reply to @KRLS
Força President i gràcies!
 
Devant d'un estat podrit/ corrupte o pots espera tot,l Malversació l negava Montoro,confiança President @KRLS 🌹🌹🌹🌹
 
Els tribunals europeus ho confirmen:

👉 El dret a l'autodeterminació no és delicte
👉 La proclamació de la #República no és delicte

Doncs aleshores a què esperem? @govern: #ObrimPresons ja!

#LlibertatPresosPolítics
#UsVolemACasa
#Puigdemont

twitter.com/KRLS/status/10…
 
In reply to @KRLS
Us VOLEM LLIURES I A CASAAAAA!!!!ESTIC MOLT CONTENTA SR PRESIDENT!!ANIMS US ESTIMEM!!🎗🎗🎗💛💛💛👏👏👏👏👏👏👏👏👏
 
In reply to @KRLS
L’enhorabona President. 👍 Donec Perficiam!! 💪 🌷🌷
 
In reply to @KRLS
Vosotros si que sois una vergüenza para Catalunya
 
In reply to @KRLS
Oggi una giornata dedicata dei grande Vittoria della giustizia ! E vergogna a sistema giudiziaria spagnola proveniente da tempi medievali e Franco ! E davanti principale Vittoria della Liberta!
 
"Vi har nedbrudt den vigtigste løgn, som staten har fastholdt. Det tyske retsvæsen benægter, at afstemningen 1. okt var oprør. Hvert minut som vores kolleger tilbringer i fængslet er et skammens og uretfærdighedens minut. Vi kæmper til enden, og vi vil vinde."
 
In reply to @KRLS
 
.@KRLS “hem derrotat la principal mentida sostinguda per l’Estat” “la justícia alemanya nega q #1oct fos rebel.lio”
 
 
In reply to @KRLS
Si President, lluitarem per veurals de nou junts i al Parlament
 
In reply to @KRLS
Enhorabona MHP @KRLS Qui va propiciar, colaborar, ordenar i exercir la violència l'1-O contra la població pacífica, son qui s'ha de jutjar. pic.twitter.com/7aP3DsMJ0f
 
In reply to @KRLS
 
#Catalogne Le fait que la justice allemande ne retienne pas le délit de « rébellion » est une victoire pour @KRLS Puigdemont
 
In reply to @KRLS
Força President ! No Surrender!
 
 
Lluitarem fins al final, guanyarem i hi veurem !!*!!
 
I tribunali tedeschi sostengono che il referendum catalano non fu un atto di "ribellione".
 
In reply to @KRLS
 
In reply to @KRLS
Seguim lluitant x la indepedència. No sereu moneda de canvi. Visca Catalunya !
 
In reply to @KRLS
Molta força! Estem amb vosaltres! Guanyarem! 🙌
 
In reply to @KRLS
Gràcies President per la labor que esteu fent!! Força i endevant, o aconseguirem. #UsVolemLliures
 
In reply to @KRLS
President estem amb tú, no permetre'm més catalans a la presó! Et volem lliure per seguir el camí cap a la República catalana!!! 🎗️ 🎗️ 🎗️ 🎗️ 🎗️ 🎗️
 
 
In reply to @KRLS
NO SURRENDER, la malversació tampoc té ni cap ni peus.
 
In reply to @KRLS
Clarament sabem que guanyarem President!! No defallim ni un minut!!🎗 Ànims @KRLS 💛
 
In reply to @KRLS
DONEC PERFICIAM! Amb Vostè, President!
 
In reply to @KRLS
Felicitats President, seguim!!!!
 
#Puigdemont desnuda a España ante el mundo.
#LlibertatPresosPolítics #LlibertatPresesPolítiques #CatalunyaLliure #RepúblicaÉsLlibertat
 
In reply to @KRLS
FORÇA PRESIDENT!#NoSurrender arribarem fins al final! Vindrem a on faci falta fins que el lliberin! No hi ha malversació tampoc! Van manipular-ho tot!Fer un referemdum no és cap delicte! Malversa és portar diners fora del país, com s’ha demostrat darrerament i el que han fet ells
 
El nostre legítim MHP sempre obrint el camí cap a la #llibertat #FreeTothom
 
 
 
In reply to @KRLS
President, allò de “Spain is different” segueix més vigent que mai
 
In reply to @KRLS
Endevant President!! estem amb tu i amb la resta de presos politics i exiliats!!!
 
In reply to @KRLS
gracies president.Guanyarem
 
In reply to @KRLS
Carles tambien dicen los jueces alemanes que no pretendias la secesion de cataluña. Estas engañando a tu gente? O sera que estos jueces alemanes no se enteran de tus intenciones?
 
In reply to @24h_tve
Carles Puigdemont valora la decisión de la Justicia alemana sobre su extradición: "Hemos derrotado la principal mentira sostenida por el Estado"
 
Tinc unes ganes que acabin aquestes injustícies! Sabia que Espanya actuaven com sempre, reprimint i mentin, però ara s'estan passant
 
Over 459 replies and quotes not shown

Retweeters

13,791 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now