@NaufalAntezem | 32,475 followers
Kegilaan kita semua suatu masa dahulu

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 24 replies and 162 quotes found
Usually we get this as wedding door gift but imo tak sedap 😭🤮
 
Fefeling pil khayal dulu makan gula gula ni

I’m wild
 
 
yang rose tu paling sedap 😍
 
siapa cakap tak sedap dia noob eeee
 
Time kecik2 bila demam selalu dapat kat clinic.
 
aku paling suka makan bnda ni dulu ii lpstu suka bau plastik dia lagi ii yg rose tuu hahaha aroma diaa fuhhh hshshshshhshs
 
Aq sanggup mkan hacks hitam tu lagi
 
In reply to @NaufalAntezem
rose punya paling SEDAP
 
In reply to @NaufalAntezem
And seronok nak makan benda ni sebab senang gila nak bukak
 
"Budak 90 ja tahu"
 
 
In reply to @NaufalAntezem
 
finally budak 90s tak claim 😭
 
Alhamdulillah xdak yg nak claim batch "Ni jha" yg taw😂😂😂.
 
budak 90' an je tau benda ni
 
I never like this. There’s one time my classmates gave it to me & it tasted like ubat nyamuk 🤢
 
I need ❤️
Mana mahu cari ?
 
i think i’ve tried the rose one & it tastes like ass
 
 
 
In reply to @NaufalAntezem
Kalau beli banyak" semua berebut nak rose . Kopi paling tak laku 🤣
 
Arwah Tok & Mek buka kedai runcit dekat rumah dyorang. Setiap kali nak balik KL dah, Arwah Tok akan bagi satu plastik penuh gula2 Bento ni buat bekal dalam kereta sbb Arwah tahu cucu2 dia suka makan.

Bila tengok gula Bento ni, teringat kat Arwah berdua :'))
 
Dulu arwah ayah angkat aq suke bg gula2 niem.. Actually aq x suke pum tapi die suke bg.. Depan die aq mkn la.. Gigit derah2 n telan.Sbb die berhabuk tu aq x suke.Tapi bile aq terpandang gula2 niem kat kedai. Aq beli sbb rindu kat arwah n mkn Nikmat seolah2 die ade(senyum sendiri)
 
uuu the rose one is my fav!
 
Orang kedekut je bagi niiiiiiii tak sedap 😭😭
 
Mana nk cri benda ni? I need to save these for anak cucu
 
 
 
In reply to @NaufalAntezem
Dulu tiga biji 10sen Now tiga biji 20sen
 
Weh dadah aku ni
 
Aku jeke yg tak suke benda alah ni....
 
Yea memang boleh jadi gila sebab tak sedap
 
paling suka yg rose..habiskan perisa lain dulu baru makan yg rose
😂😂
 
Dulu time pergi klinik mesra dkt Setiawangsa mesti dapat ni, hmm rinduu
 
 
Sampai harini jadi kegilaan jugak , tapi dah susah jumpa 😪
 
I actually doesnt like them but the rose one was goooddddd
 
 
In reply to @NaufalAntezem
tp yg baru ni dah lain rasa dia dengan dulu .. so kurang sedap dah.
 
Hisap lu. Dulu i beli satu packet besar and makan all pastu nenek i mengucap tgk i buat cemtu hehe
 
 
 
 
Ouh ni budak 90' an je tau (uhuks)
 
sorry tapi gula gula ni tak sedap do
 
tak sedap rasa mcm ubat batuk🤢
 
Budak 90an taknak claim ke yang dia je pernah makan ni?
 
 
 
 
sampai sekarang pon aku gila kalau jumpa. cuma dah jarang jumpaaa
 
In reply to @NaufalAntezem
Until now pun masih kegilaan🙊
 
In reply to @NaufalAntezem
Bukan dulu je sekarang pon jadi kegilaan kalau jumpa😂
 
In reply to @NaufalAntezem
Coklat sedap. Nyumms 🤤🤤🤤
 
In reply to @NaufalAntezem
Until now. Pi kedai eco mesti beli cekelat bento ni
 
In reply to @NaufalAntezem
masih lg smpai skrg bro 😅
 
In reply to @NaufalAntezem
Aku suka gigit gula ni. Lagi puas. 😁
 
In reply to @NaufalAntezem
Current fav ok bukan dulu je.
 
 
In reply to @NaufalAntezem
dulu kalau pi klinik mesti doktor tu bagi free ja
 
 
In reply to @NaufalAntezem
Coklat n coffee punya sedap gila tho
 
 
Masih sampai skrg...
 
 
Yang rose tu 😍😍😍😋
 
Yg coffee tu memang ketagih
 
 
only maryam azli and maryam azli eats these yikes i dun like 🤮
 
taksedap langsung, sampah
 
 
Selalu dpt klau pegi klinik haha smpai panggil ‘gula gula klinik’😂
 
 
selalu dpt masa g kenduri😂
 
Tengok pic ni tiba-tiba buat lidah terasa semula keenakkan gula-gula ni. Especially yang coklat tu.
 
SEMUA PERISA SEDAP.
 
 
Tak takut jumpa doktor time kecik dulu sebab nanti doktor bagi sweets ni ataupun vitamin after check up 💕
 
Dulu orang cakap coklat ni ada babi. Tapi kesah pulak aku, sedap kot lagi2 chocolate punya. Hahahahahahhahahahha.
 
We all know that Rose paling sedap 😭
 
Sampai sekarang. Lagi lagi rose tu. Fuhh
 
 
Kitkat perisa rose tu rasa sebijik macam gula2 ni
 
 
Sharpnya camera sampai nampak texture kulit tgn
 
Gula2 mcm ni susah dh nk cari tu pun dapat kalau dpt gula2 time pergi kenduri kahwin huhu
 
Kat klinik paling senang jumpa ...
 
 
Where can I find these now? 😋
 
Salah satu gula² yg aku x suka..rasa dia off do
 
One of the reason suka pergi klinik AU sbb nanti doc bg gula2 ni . hehe
 
... dan sekarang juga 😋 My favorite gula-gula 😍
 
Yes, sehingga sekarang masih makan lagi gula2 ni hikhik
 
Lagi lagi kalau gi clinic 😂 pastu mntk doc nak extra utk makan ubat 😂😂😂 selalu mintak rose 😂😂😂🥰🥰🥰🥰
 
 
yesss pernah beli banyak2 then letak dalam bekas
 
srsly tak sedappp
 
Only rose taste good yang lagi dua tu rasaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
 
 
Over 86 replies and quotes not shown

Retweeters

2,033 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now