@eriesyaemyr_ | followers
Tweet unavailable : Deleted

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 410 replies and 1,702 quotes found
When a good woman leaves, it’s usually not because of another man, but rather because you’ve changed & the man you have become, is no longer the same as the one she fell in love with.
 
Dapat bf yang soft spoken bukannya lucky, mmg patutnya macamtu. Bila dah tau bf sendiri suka maki2, bawak2 lah berambus. Dia tak mampu kawal perasan marah tapi kita mampu cari bf lain.
 
Hang dah buat lelaki ni marah lepastu nak play victim pulak. Ape la agaknya perempuan ni buat sampai marah sangat lelaki ni sampai suruh delete hshshhshs gambar dia tengah berak ke apa
 
ada beza lelaki dengan jantan, so ni jantan. aku harap kau pandailah fikir nak stay or blah
 
Dia screenshot, tweet it siap pin dekat profile dia semua makian bf dia degrading her. Aku taktau sama ada awek ni try to prove a point or try to prove apa ex dia cakap tu betul.
 
I pernah duduk keadaan you. Srs I decided break up sebab i memang tak tahan dah. I hati tisu cepat nangis. Pastu dia duk memaki cakap i manje. Sebab dia i takot nak kenal other guys. 😭 stay strong sayang 🌸
 
If you haven’t dumped this stupid ass man I’m gonna lecture you for one hour straight.
 
 
Leave his toxic ass. High chance he’s going to physically hurt you if you continue to be with him.
 
Lelaki macam ni kan kesukaan perempuan..yg soft spoken,tak maki hamun,tak naik tangan ni yg selalu kena tinggal😌
 
Lelaki tolong lah kawal amarah tu, aku salah satu nya panas baran. Cari lah jalan mcm mna nak hilang kan that attitude.Serius, kau tak control skrng kau tak layak dipanggil suami/bapa.Tolong yang bernama lelaki.Find the way to avoid it.Please.
 
Haih.. jantan jenis apa ni . tak gentle la eh maki perempuan macam gitu. Sampah betul . tiba2 rasa bengang. sorang yg sampah habis semua laki dicop sampah nanti
 
How do you guys stay when my boyfriend raise voice by one tone I cry immediately
 
Lelaki, kalau panas baran macam mana pun control lah temper nak lagi dengan org yg tersayang. Dia sayang kau tak bermakna dia kena sentiasa sabar dengan perangai bangang kau. Bapak aku dulu panas baran tak bertempat, dah bercerai dengan mak aku baru nak menyesal beria nak balik.
 
Leave him. I pernah mcmni after 2 months i tak tahan terus tinggal. Baru couple dah maki mcmni mau nt dah kahwin tangan kaki dia hayun
 
Kah kah kah kalau takda apa2 takkan lelaki tu boleh maki teruk macam ni. Btw jangan dengar sebelah pihak. Nak pesan tu jela.
 
Lelaki kuat maki ni potensi nak up jadi kuat pukul tinggi.
 
I'm so lucky sebab tak pernah kenal dengan mana mana lelaki yg suka maki hamun perempuan macam ni. Hati perempuan ni lembut, cepat terasa. Confirm bila kena macam ni sampai bila bila dia akan ingat.
 
Itu sebab bagi aku zaman sekarang ni seeloknya kenal dulu hati budi atleast 2-3 tahun dulu. tahun pertama tu memang indah2 je semua. tahun kedua tu dah boleh tengok dah dia bosan ke berubah sikap ke sikit2 nampak belang dah. kalau semuanya ok, tahun ketiga tu baru decide kahwin.
 
Aku tak pernah faham dengan orang yang suka guna harsh words toward their loved ones. Little that they know that your words cut deeper than a knife?Now I need someone to breathe me back to life.
Got a feeling that I'm going under. Move on. You watch me bleed until I can't breathe
 
I don't understand guys who have the heart to talk to girls this kind of way
 
If a guy controls his emotions when he is angry, that is not "lucky", that is NORMAL. It is absolutely not normal for someone to lash out at you in this way when angry, be it physically or thru harsh words or vulgarities. It's toxic. It's a problem that THEY need to address.
 
Dulu ex i pun macam ni. Even i lambat balas ke apa mesti kena maki. Babi anjing tu wajib every day dia panggil i. Tahan je 😌 lama lama i blah and now i ada bf. I’m so happy with him right now lepastu sampai sekarang ex i tu single padan muka
 
i dulu pun pernah kena. macam2 dia carut i tapi i tak pernah carut balik sayang kononnya lol pastu one time i only say 'fuck' and dia koyak lepastu kata "first time you mencarut kat i. i ingat you boleh tahan dengan i" wtf my life 💆🏻‍♀️ get out from the relationship girl, seriously
 
bukan perempuan suka yang bad boy ke? lelaki yang soft spoken ni jarang la korang pandang.
 
You have my utmost respect if you remove yourself from this kind of toxic relationship. It takes strength to leave a situation that you know isn’t good for you, but I promise you when you let it go, life is so much better.
 
Rude sangatlaaaaah haih nak nangis bila tengok org lain kena mcmni. Stay strong sister! U layak dpt lagi elok. Takecare 😘❤️
 
Potong kote dia baru dia tahu langit tu tinggi ke rendah, suka dia je maki org mcm tu je ye
 
i know it’s a lonely world out there but please dont be with someone that do this to you.. dont even think you want to change him.
 
Apa kejadah la lelaki borak dgn gf macamni. Dia buang tebiat nak mampus ke apa?
 
wow panggil betina. tinggalkan jelah lelaki yang tak hormat perempuan macam ni. esok lusa naik tangan
 
Sampainye hati cakap dengan perempuan macam tu. Sebab tu la I tak cakap kasar dengan perempuan. Selalu "I" and "you" je. Kalau marah pon "eh apani you" haa centu je. Hm
 
Okay anak-anak seperti kalian nampak ini adalah species yang hampir pupus dan kita mesti lah pupuskan species ini kerana mereka bisa memburukan kaum lelaki, okay itu shaja anak2 untuk hari ni 🥰😊
 
This type of boys, low tier asf Istg
 
nasib baik aku dapat laki yg soft spoken tapi dia tinggal aku bye.
 
Girls, if you still stay with someone who verbally abused you then I think you got a problem.
 
Pnh dapat sekali , dia maki aku , aku maki balik 🥴 pastu chaw la kang tak memasal dia naik tangan haa 😂
 
Kalau soft spoken, ckp laki takde telur pulak. Last2 pilih yg mcm ni jugak. Hmmm.
 
You’re trash if you treat anyone like this. You’re also trash if you know someone who’s in a relationship like this and tell them to stay together 🤷🏻‍♀️
 
This fucking attitude deserve a fucking slap straight to their fucking face. No fucking manners. Aku mencarut jugak tapi bukan kat perempuan. Kalau macam ni la perangai takpayah la stay. You guys deserve better. Ramai lagi lelaki yg baik.
 
"kerana nila setitik rosak susu sebelangga"
 
It's not normal for anyone to act this way when angry. Straight up toxic. Also, "I hurt innocent people because I'm hurt" is a stupid excuse.

Where's your humanity?
 
i could never ever tolerate with guys who used harsh words, idc if it’s coincidence or not i CANT u obv can be mad but be reasonable
 
Saya rasa bukan perempuan lain yang "bertuah", awak yang "malang" kerana dapat lelaki macam tu.

Kesian, benda yang bare minimum, untuk hormat perempuan pun dikira "lucky". Macam semua orang dia jumpa kerjanya mencarut je.

Sikit2 nak maki ni pun irritating jugak, mintak penampar
 
If you talk to ur gurl like this,,, you’re disgusting
 
One sided story. Show us the whole conversation. One person doesn't simply say such things without a cause.
 
I dah rasa tempat you bukan kena maki je. Tapi kena angkat tangan sekali. But dia gila kot sampai ugut kalau i tinggalkan dia. Alhamdulillah sekarang jadi ex 5 tahun yang lepas HAHAHAHAHAH. Puas hati lah sebelum kitorang putus tu dapat belasah dia.
 
leave him, ni baru maki. belum lagi naik tangan sepak terajang.
 
Pray to myself that i will never be this type of guy coz so far aku ni penyabar and boleh kawal marah.
 
penat mak ayah jaga dari kecil, macam menatang minyak yang penuh. dapat boyfriend senang senang nak maki and layan anak orang macam ni. girl, you’re better than this. leave his toxic ass.
 
Leave him. We don’t need this kind of man. This is why we said man is trash. We don’t have to explain anymore 😪
 
Mak bpk aq x pernah ajar nk maki org sampai tahap mcm tu.. tp lagi sedih kalau org yg kita syg marah2 cakap mcm tu walaupon bukan marah dkt kita..tp kita terasa apa yg dy cakap..dah tegur bnyk kali.. nk buat mcm mana la..haish..
 
Time dapat lelaki baik, perempuan rijek: “awak terlalu baik.”

Dapat lelaki perangai macam bangsat, tak suka pulak. Perempuan memang aneh.
 
Heran la boleh tak sesiapa explain kenapa sesetengah perempuan masih stay dengan lelaki macam ni? Jangan bagi alasan cinta la tu alasan budak tadika berhingus.
 
why are yall even dating guys like this, its not like you dont have a choice huHuHUh
 
Weh bf aku jenis tak layan ws sgt tapi bila marah takda la mcm ni. Last last dia yang nangis
 
Mulut lelaki tu boleh lah dicuci dengan detergent ke, clorox ke ataupun gosok dengan kertas pasir ke. Have the decency to speak nicely lah. Memang tak mampu brain orang macam ni.
 
tunjuk la your side of the text hek eleh
 
Yes omg i used to think that it’s normal and common that boyfriends are soft spoken to his girl when they’re mad but after listening to few of my friends’ problems about her man being verbally abusive when they’re mad makes me SYUKUR af that my man is diff
 
Kalau sebelum kahwin pun dah guna perkataan tak baik, lepas kahwin pun tak mustahil akan jadi benda sama. Just imagine kalau dia carut2 depan anak2, kan dah bagi contoh yang tak baik je tu.
 
Abih kalau pompuan yg ckp mcm ni haa hmmmm
 
Batubi tubi makinya
 
nasib i dapat yang soft spoken😊
 
kalau kapel dengan spesis Pali memang ginila jadinya puii
 
Expose him so that nobody will date him after this. So rude
 
 
Leave him. I first kena maki dengan laki, I told my mum sambil menangis. My mum cakap “dia bagi makan anak aku ke sampai dia ada hak untuk maki?” Baru maki time couple, silap hari kang kahwin dapat makan penampar setiap hari babe. 😊
 
wow boys like this exist.. malu anjir
 
eh i dont get it kenapa eh lelaki sekarang bila marah senang senang je nak maki panggil itu ini dekat perempuan? aik, mak ayah dia kasi kau bercinta dengan anak diorang lepastu sekaligus dapat lesen maki hina anak perempuan orang ke? trash.
 
Tp....malang ny dia x bersyukur...😊 pic.twitter.com/Ksgl122wdW
 
sumpah tak faham kenapa lelaki nak maki maki kalau benda kecik je. pls la girls, leave him kalau bf asyik maki je sebab benda bodoh . kalau nak stay sebab sayang please fikir balik.put yourself as a priority please
 
Aku boleh menangis kalau ada orang cakap macam ni. No one deserve this :'/
 
Lori sampah lupa kutip la ni hmm
 
I’m blessed to have him 😭
 
cuma nak tanya lah, apa yang dia suruh delete tu. kahkahkah dasar play victim ! lain kali ss lah semua skali. bukan tunjuk yg kau starred msg je. tutup salah sendiri eyh? kahkahkahkahkah kesiann. siap pin tweet HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
Been there babe. This is one of the worst hinaan dia pernah bagi dekat i. Seriously girls, kalau dpt bf yang jnis maki korang masa tgh marah, LEAVE THEM. LEAVE...👏🏻 THEM....👏🏻 dh bagi pluang brubah but nothing change dkat dia, please... you deserve better. pic.twitter.com/P1NzXelDyp
 
Bukan bf je, any guys shouldnt be allowed to say things like that to any girls, even tengah marah sekali pon. Duhh be a gentleman!
 
If you cakap dekat perempuan macam ni, you bukan lelaki but you’re trash. Bercinta dah macam ni, kahwin? Your words show who you are 😉
 
Girl you didn’t deserve this type of guy, just leave him & find ur happiness eventho dah 10 yr kenal ke parent dah know each other ke, there’s a guy out there that will appreciate you and treat you better. If not, in the future he will treat you like a trash.
 
Ya Allah korang if ada bf camni leave la him please. If a man calls me ‘betina’ pun bukan setakat taknak jadikan bf, jadikan dia kawan pun taknak weh
 
Sebaiklah dia dapat gf yang baik. Cuba dapat aku, memang aku puki puki kan dia sampai 7 keturunan
 
I really wanna know apa yg buat your bf rasa triggered dan mahu marah2.

Jangan cerita sebelah pihak je. I bet dia mengamuk teruk BERSEBAB.

Dia suruh delete apa tu? Takkan dia suruh delete history web-browsing kot?
 
That's fucking true 💯
 
cukup la dapat ex sorang macam ni. Lepas dia maki marah tengking aku, aku tak cakap banyak, aku terus tinggalkan dia. Barang-barang dia, aku pulangkan, barang aku, aku mintak balik. Lepastu dia merayu kat aku jangan tinggalkan dia.
 
Kenapa kasar macam ni. Jangan laaaa 😭😭😭
 
Lelaki mcm ni jenih x cukop didikan mak bapak, pendek kata kurang ajaq! X sesuai to continue with assholes like this and the likes, they will x b good husbands n will definitely x be good fathers, forget them and move on, u guys deserve better lah..😊
 
Ya laki ni teruk tapi can i read the whole conversation?
 
Cursing itself is a worst. But cursing yo girl is beyond obnoxious.
 
Nak sangat punei badboy kan? Haaa hadaplah laki bangang macam ni. Selera nak badboy lepas kena maki cakap men are trash. Kesian lelaki baik, setia, penyayang macam aku kena tempias.
 
Jenis lelaki yg macam ni don't deserve any of you, girls.
 
Aq x excited sgt or trharu kalo diorg reply 😂 sbb aq x minat mana2 artis even mana2 bangsa 😅

so dear future husband, awok mudah nak jaga sy sebenarnya 😜
 
dah dapat yang soft spoken jaga leklok
 
Prnh dpt mcm ni dlu dgn ex..maki pe semua,bila kena sekrng rasa nak nangis je..but alhamdulillah now im with someone yang lagi better ❤️
 
pernah dapat jugak spesies macam ni, diri sendiri pun bodoh gak bertahan sampai 3 tahun then baru rasa betul2 fed up & blah 😂 finally sangat bahagia tanpa spesies jantan durjana macam ni. tak payah stay la kalau orang perangai macam ni. makan hati je banyak nanti dgn makian dia
 
and i dah hadam dengan setiap caci maki nye setiap hari . caci maki tu dia buat macam gurau je :)
 
Lelaki macam ni tak layak ada gf/wife. Biar tak kahwin sampai mampos💁🏻‍♀️
 
Im blessed w my boyfriend who respect me. Alhamdulillah. Because i teach him not to start w curse word. Once you bagi dorg to curse you thats it. Lama lama nanti makin melampau...Like this example.
 
pls i hope semua perempuan tak dapat bf and husband mcm ni :'(
 
So kita nak dengar dari sebelah pihak je lah kan hmm ok
 
Kalau dapat yang cantik macam ni pun kena maki aduhhh apa lah nasib aku nanti
 
Over 542 replies and quotes not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now