Qitmir adalah nama anjing ashabul kahfi. Satu2nya anjing yang masuk syurga dan Qitmir ini juga adalah raja segala anjing. jika dikejar anjing sebut nama #Qitmir. Inshaa Allah, anjing tu akan duduk diam.
@Izhairee98 | 743 followers
Replying to @IzwanHs
Kalau nak suruh member senyap, sebut an jing

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 7 replies and 20 quotes found
Patut sajat selalu cakap
 
Ohh ingatkan an cing
 
 
 
Patut la classmate aku dulu suka menganjing
 
 
Bdekah aku gelak. Esk aku nk tny colleague aku lah. Hahahahaha
 
 
Mmg lah senyap, sentap kena panggil anjing, hahaha
 
 
 
Patut lah @Qaiyatul suke duk diam je. Senyap je selalu
 
 
 
 
HAhahha yess betul this for diam. Teringat masa amir, syaidi ngan ang kena marah ngan Yan Laoshi sebab dorang sembang dalam kelas. Dia jerit " anjing" satu kelas ingat laoshi tu mencarut kat dorang.
 
 
Tak tahu nak promote apa, tapi kalau minat Anime or nak mintak aku rekomen Anime, boleh lah follow twitter.com/Izhairee98
 
 
Femes jangan lupa member 😂
 
 
Kalau kita tweet fakta, sediakan la sumber2 yang sahih. Kalau ragu-ragu, better kita an jing.
 
Over 5 replies and quotes not shown

Retweeters

834 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now