@faraahanipp | 2,447 followers
Weh terus terkena heart attack lepas dengar suara sajat 馃お

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 87 replies and 494 quotes found
Maybe sajat slowly nak bagi hint, who knows kan. Kita doa semoga dia kembali ke fitrah dia yg asal atau pun kalau betul dia perempuan, kita doa yg baik baik jelah okay. 馃
 
Sajat lately ni makin terbawa bawa Sifat Kejantanan dia tu
 
asal dia panggil nama i do hahahah cis
 
HAHAHA kenapa suara macam Nobita dari cerita doraemon馃ぃ馃槶
 
Unpopular opinion: aku rasa korang dah boleh stop kot share video dia. Stop bagi depa ni semua famous 馃拋馃徎鈥嶁檪锔
 
yeee sajat aku syamil, takde apupun laaa nanti kita lawan suara jantan
 
 
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
 
Lain mcm je bentuk rantai sajat
 
Kau tak tengok ni lagi teruk 馃ぃ pic.twitter.com/mdClkRBIhY
 
Tanjat gegurl馃槼馃槀
 
makin lama aku makin takut dengan sajat
 
 
I rasa I dah jatuh cinta dgn Sajat. I turn on lah dengar suara lelaki garau garau ni 馃槴馃槶馃檶馃徑馃槶馃槴馃檶馃徑馃槴馃槶鉂わ笍馃檶馃徑馃檶馃徑馃槶
 
HAHAHAHHA ENOUGH LA SAJAT HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Kakak habib dkt bilik tu selalu buat suara camni hahahaha
 
Aku ulang banyak kali sbb lawak sangat
 
HAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHHHHHAHAHAHA ANJIR WAIT WHATTT HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAAA
 
 
Actually sajat ni memang lawak. Hahahhahahaaaahhaha
 
 
Kenapa panggil saya?
 
 
 
Tapi dia cantik dohhh.
 
HAHAHAHAHAHHAHAHAHA AKU DAH TAKBOLEH SIAA NGAN SAJAT NI 馃槀
 
Bodo馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
 
hahahahahaha kelakar teruk sajat sekarang ni ye 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀 hahahahhahahahaha aku terhibur weh
 
kalau aku murung, aku mesti tengok video video sajat. pastu aku gelak macam dah lupa aku tengah murung hahahaha sumpah la dia ni makin kelakar woi
 
 
HAHAHAHAHAH WEHHHH SUARA JANTAN DIA HAHAHAHAHAH
 
Bahahahahahahahahahahahhahahahaha
 
Untuk hiburkan hari anda yg stress dan demam 鈾ワ笍 gws 馃挒 @nnnjjjhh
 
TERHIBO NA AN SAJAT LAMAK TOK EH AHAHAHAHHAHAHA
 
馃槀馃槀馃槀 alaaa bangangnyaa sajadiah ni
 
 
@_amirahisham terhibur siot malam2 ni 馃槀馃槀馃槀
 
 
 
HAHAHAHAHHA KELUAR DAH SUARA KEJANTANAN DIA TU
 
Aku jugak pusinggg 馃槀
 
HAHAHAHA lately ni kelakar betul dia ni
 
"yang tak reti buat suara lelaki" tuuuuu
 
Hahahahahhahahahhaha sumpah kelakarr
 
Seram gila last part tuuu 馃槶
 
ish suara thanos beb
 
peh macam macam nama eh guna, yang paling latest, nursajadiah HAHAHAHAHAHA
 
WEH HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHJAHAHAHHA BONGOK TERKEJUT SIA AJAHAH
 
wehh nk bd ringtone yg last tuu. AHAHHAHAAHHAH
 
鈥滒煒 gituuuu鈥 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
 
 
bodo la diani HAGAVSGAVSIXBAIANSIBSSHSBAIDBSU 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃ぃ馃ぃ馃槀馃ぃ馃槀馃ぃ馃槀馃ぃ馃Χ馃徔馃Χ馃徔
 
 
 
Kalau tak tengok vid sajat ni sehari murung aku. Kelako馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
omg terkejut gue
 
 
 
Alaaa machonyaa suara GAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHHAHAHA
 
Semua yg ada dlm video ni cakap mcm Ibnu 馃拃馃拃
 
apoo kelakor sangat sajat ni hahahahah 馃ぃ
 
HAAHAHHAHAHA SIAL LA
 
KAU NI PUSING2, PENING KEPALA AKU SHAMIR
 
 
Play for surprise! Tak menyesal srs tak tipu! 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
Tu boleh buat suara lelaki
 
@AlpAmirul helo why are u in here 馃ぃ
 
Btw, bukan saya ye yang bawa kereta tu.
 
 
weh memey takukkkk 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
please tengok addinnnnn
 
 
suara dia lagi dalam dari suara aku...matilahnak
 
HELP BABAHAHHAH im so doing this to you when i see u
 
 
Hahahahahahksksksj
 
i LAUGHDE DAMN HARD HAHAUSHAHAHAHAHAJHAHAHAHAHAISHUSJSUS
 
Hahahhahahahahaha serius lah sajat hahahahaha terhibur
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
鈥淭erposing-posing!鈥
 
WEH SUARA JANTAN DIA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
馃ぃ馃ぃ馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
AHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHAHHAA NAK KAHWIN DENGAN SAJAT 馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ
 
Dengar sampai habis weyy馃槀馃槀馃槀
 
@SyamilSafri SAJAT PANGGIL YOU HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
 
Suara asli bhai. Takutnyaa 馃槀馃槀
 
@shamelikmal kau ke dalam kreta sajat tu? 馃槀馃槀 "Terpusing2"
 
hahaahahahahaha teringat sajad kawad
 
 
 
 
Sajattt ndk prnh ndk lawakkk bosss hahahaahahahahahahhahaahah
 
Over 308 replies and quotes not shown

Retweeters

18,373 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now