@husni_cuni | 58 followers
Cara untuk korang download atau update apps korang yg melebihi 150mb tanpa menggunakan wifi jiran sebelah..

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 50 replies and 72 quotes found
Sebenarnya ada seribu cara nk download/update apps over 150mb ni . Cukop lah ubah date n time 2 mggu ke depann dh boleh download and update apps 150mb . tak perlu scroll sampai penat date smpai tahun depann 😂 Benda boleh senang kan buat apa susah 😂😂😂
 
First korang pegi dkt setting phone korang..select GENERAL pic.twitter.com/c4WAhzqaiS
 
 
Sedih kan? Phone mahal-mahal tapi kena buat stupid trick baru boleh download over 150MB. Stupid Apple.
 
Kenapa jadi camni eh bro lepas tukar tarikh pic.twitter.com/7r0GKg3nVG
 
 
Nape pas set tarikh tu tetibe appear minta password apple id ye? Dah try ignore tp apps store plak xleh masuk😓
 
Lepas update pubg kan, time nak main tu kenapa dia terkeluar sendiri? Ke phone aku tak support? Hm takkan lah
 
Atau ikut cara bangsawan. Pakai android. I mean-
 
Ok cun boleh update pubg dah haha
 
 
Bro, tahu tak mcm mana nk biarkan gambar kt camera roll x kena download dh? Sbb gmbr2 lama asyik kena download balik je
 
Ohhh all ios user need to know this
 
drop your pes account. jom duel. hehe
 
set tarikh minggu depannya pun boleh sebab selalu buat ehehe 🤙🏻 cc @nurullnajihahh
 
PLEASE RECORD I STILL TAK DAPAT FAHAM
 
cant connect to appstore huhu
 
 
Thanks. I dah download guna data. Lepasni dah boleh pubg 😂
 
 
Tak boleh weyhhh 😭😭😭
 
 
Utk korang yg takda wifi hiks @IqbalHykal @aaizatnizam take note
 
 
Thanks bro. Huawei pun boleh
 
 
 
Tak boleh juga.. takpe lah pinjam hotspot kawan jelah😭
 
 
Sumpah benda nilah aku duk buat dari pagi tadi sebab nak update pubg .....
 
eh danial baru je ajar petang semalam HAHAHAHHA WEW
 
 
YA ALLAH TAHU TAHU JE AKU TGH KUSUT NAK UPDATE PUBG SEBAB TAKDA WIFI 😭
 
AKU BARU JE CURI HOTSPOT IBU NAK UPDATE PUBG AAAA KENAPA BARU SEKARANG AKU NAMPAK TWEET NI
 
 
 
 
Takyah tukar ke tarikh tahun hadapan pun takpe, 2 bulan ke hadapan pun is okay ☺️✨
 
Sekali data pun tak jalan daaa hahaha
 
 
Reaaallyyy helps alot! Thanksss nanti pes online match jom??
 
Kalau kes mcm ni bro tkleh tekan set automatically pic.twitter.com/Mow5x7LEJx
 
Patutlah takleh update pubg guna data thanks bro!
 
 
ok done 😂 jadi jugak la 😂
 
 
boyot rasa nya kau dah boleh dw pubg nii 🤟🏻🤟🏻
 
 
 
Nnti aku update boleh lah lawan dua hahahaha..lama dah x update sbb xde geng nk lawan..member main guna android pic.twitter.com/h57BjIg8P0
 
Nahhh @atkhjmldin i dah ajar u td, tetibe keluar pula
 
ehhhh bukan apple dah fix this issue??? so can try lah ni 😁
 
Aku stress tau banyak kali aku buat macam ni asyik tak jadi je 😭
 
HAHAHAH WIFI JIRAN SEBELAH HAHAHAHA SAMPAI KESUDAH SAMPAI HABIS SEM AKU TAK DAPAT CIS BETUL JIRAN GUE 🤣
 
Aku baru tgok utube dah up kat twitter pulak. So gais can follow below yer
 
 
aku dah give up, orang lain buat jadi je tau sampai aku tak jadi aaaaargh stress .
 
thankyou bergune sgt do☺️
 
 
 
@ainaaiza_ boleh update pubg sekarang
 
 
 
 
Aku dah tukar android semula anat baru kau muncul. Uhai. Buang duit neli phone jelah aku ni. Haih
 
Android can't relate -,-
 
 
Mai dtg uma pakai wifi uma aku 🤣
 
 
Apa struggle sangat iphone nak download apps?
 
Dah try and mmg boleh tapi kalau pakai umobile esk baru siap. Sama je mcm pakai ukm WiFi ni
 
 
 
 
 
@izfrn pin tweet ni, jangan tanya aku lagi aku tak pakai ip
 
Pakai je android kan senang
 
I did this yesterday since I couldn’t connect to any wifi
 
 
 
 
 
Damn I REALLY need this. Brapa hari sdh pubg aku blm update😭 Kalau d kk laju ja aku update
 
 
@imnooronaldo nah untuk user ip yg tak lekang dek masyalah masyalah ehhhhh ayyyy
 
 
 
huhh, nak pakai jugak phone yang menyusahkan diri ni.
 
Bukan update xleh ke? Kene unistall lepas tu install balik?
 
nak try tapi takuttttt 😂
 
 
 
 
Kenapa tak boleh 😭
 
 
 
 
 
Jap, tapi bila dah update dah on pubg dia tk response from server then bila launch balik pubg, still ask to update hm
 
 
Over 22 replies and quotes not shown

Retweeters

4,319 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now