@_natashaanuar | 44,540 followers
Is anyone getting married?

These dresses are only RM400!!!
Murah gila kan?

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 53 replies and 230 quotes found
Retweet to save someone else's money.
 
If I’m tall and slim i will definitely wear this to my convocation. If I get that anugerah canselor, I will freaking wear this!!!
 
sebelum naik harga jom la kawin
 
kekalkan harga ni sampai 2026 boleh tak 😌😂
 
tiba tiba rasa nak kahwin,,,,,,, eh?
 
Kalau harga gini gamaknya aku book untuk pakai 10 tahun akan datang nanti😭😭
 
murah & cantik gila 😍 ya allah, jodoh mana ni datang la 😭
 
Dress kembang always cantek 🕺
 
Saja rt, manatau ada orang bawa kawin
 
rasa macam nak book sekarang 😭😭
 
kalau tak kahwin but nak beli je boleh takkkkk??? cantiknya😭😭😭😍😍😍
 
Hello mama, saya nak kawin
 
Ni pun sama tolong la kekalkan harga 5 ke 7 tahun lagi sementara aku cari dan pilih
 
Rm400 JE? Baik mati 🌟
 
 
 
 
 
 
can the price stay until I’m like 25
 
 
In reply to @LanWarna_Warni
@LanWarna_Warni cuba tgok sini murs murs jew.
 
I dont wanna get married. I just wanna wear pretty dresses
 
beli dulu , kawin kemudian boleh tak😹😹
 
Not getting married . Just getting broke...&...ken
 
Hope 5tahun lagi , nak kawin ada lagi baju ni and harga mcmni.
 
 
 
 
Lawanyaaaaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Dear future imam.. Can i have this pink dress?
 
 
Lagi worth it daripada harga baju raya 200
 
Mak nak kawin 👉🏼👈🏼
 
kalau lah saya kurus hm
 
Dem id buy this for no reason & make a photoshoot out of it ✊🏻😔
 
In reply to @nurulaainaa__
@nurulaainaa__ dah sedia untuk dibungkuskan ?
 
Can i wear them without getting married 🤣 lawa kot, pakai raya haaaa 1 kampung tengok AHAHHAHAHAHAH
 
Omgggg the pink one so prettyyyyyyy okay I'm marrying myself after internship
 
Antekk kan @_MusfirahAzli ??! Saje mention bride to be. Nak save tepi zaman aku tak pakai dah hahahahah
 
Lawaaanyaaaa! Why in KL 😩😩
 
yeayyyy!! dah boleh kawin ni 😍😂
 
Diamlah aku nak kawin sekarang
 
Wehhh 😭😭 dah tgok kat ig sepasang 500 je 😱😱😱 dah boleh usha2 tak mok? @ariff_16 😂
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
Awakkkkkkkkk @puteeriiii_ cantikkkkkkkk sgttt😍
 
 
 
 
Alaaaaaa dh book dh baju 😭😭
 
Maa nak kawennn😂
 
 
Me bookmarking this knowing i akn kawen in next 10 years 😂
 
 
belum nak kahwin lagi tapi boleh kot beli siap siap 🤣🤣🤣
 
 
 
Nak pakai saja2 boleh tak!!! 😍😍😭
 
Beli then simpan few years baru pakai boleh tak 😂😅
 
Teringat baju siti @Q_Aek .. Hahahhaha
 
Not getting married. Calon pun takde. Tapi nak pakai ni for my 25th birthday celebration hahahahah
 
Tiba tiba rasa nak kahwin sekarang emmm emm😍❤️
 
 
 
Takde nak kawen lagi tapi AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 LAWOOOOO
 
The moment i get a body that can fit in this,i will get married asap
 
Kenapa baru nampak ni 😪
 
 
not getting married, but can i just get this dress?

just in case ma crush likes me back.
 
Okay untuk baju pengantin dah settle ✔️
 
Tolong simpankan baju ni untuk tahun 2025 .
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
eh 🙊🙊🙊🙊
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
yang pink tu cantik😍😍😍
 
In reply to @_natashaanuar
Lawaaaa and murahhhh huarghhhh
 
In reply to @_natashaanuar
 
In reply to @_natashaanuar
Kenapa jauh sangat 😭
 
In reply to @_natashaanuar
Tetibe rasa nak kahwin tapi kecik lagi 🤣🤣🤣
 
 
In reply to @_natashaanuar
Cantik gilaaa tp tkda bf nak kawin 😂😂😂
 
 
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
Hi, for bride only or bride&groom rm400?
 
Over 183 replies and quotes not shown

Retweeters

5,935 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now