Is anyone getting married?

These dresses are only RM400!!!
Murah gila kan?

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 53 replies and 230 quotes found
Retweet to save someone else's money.
 
If Iโ€™m tall and slim i will definitely wear this to my convocation. If I get that anugerah canselor, I will freaking wear this!!!
 
kekalkan harga ni sampai 2026 boleh tak ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜‚
 
tiba tiba rasa nak kahwin,,,,,,, eh?
 
murah & cantik gila ๐Ÿ˜ ya allah, jodoh mana ni datang la ๐Ÿ˜ญ
 
Dress kembang always cantek ๐Ÿ•บ
 
Saja rt, manatau ada orang bawa kawin
 
rasa macam nak book sekarang ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
kalau tak kahwin but nak beli je boleh takkkkk??? cantiknya๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
Hello mama, saya nak kawin
 
 
Ni pun sama tolong la kekalkan harga 5 ke 7 tahun lagi sementara aku cari dan pilih
 
Rm400 JE? Baik mati ๐ŸŒŸ
 
 
 
can the price stay until Iโ€™m like 25
 
 
In reply to @LanWarna_Warni
@LanWarna_Warni cuba tgok sini murs murs jew.
 
beli dulu , kawin kemudian boleh tak๐Ÿ˜น๐Ÿ˜น
 
Not getting married . Just getting broke...&...ken
 
Hope 5tahun lagi , nak kawin ada lagi baju ni and harga mcmni.
 
Woah๐Ÿ˜
 
 
 
Lawanyaaaaaaaaaaaaaa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Dear future imam.. Can i have this pink dress?
 
Lagi worth it daripada harga baju raya 200
 
Mak nak kawin ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘ˆ๐Ÿผ
 
kalau lah saya kurus hm
 
Dem id buy this for no reason & make a photoshoot out of it โœŠ๐Ÿป๐Ÿ˜”
 
In reply to @nurulaainaa__
@nurulaainaa__ dah sedia untuk dibungkuskan ?
 
Can i wear them without getting married ๐Ÿคฃ lawa kot, pakai raya haaaa 1 kampung tengok AHAHHAHAHAHAH
 
Omgggg the pink one so prettyyyyyyy okay I'm marrying myself after internship
 
Antekk kan @_MusfirahAzli ??! Saje mention bride to be. Nak save tepi zaman aku tak pakai dah hahahahah
 
Lawaaanyaaaa! Why in KL ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
 
yeayyyy!! dah boleh kawin ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‚
 
ma nak kawin sekarang
 
Wehhh ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ dah tgok kat ig sepasang 500 je ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ dah boleh usha2 tak mok? @ariff_16 ๐Ÿ˜‚
 
Bagi aku lah kahwin
 
 
In reply to @_natashaanuar
Awakkkkkkkkk @puteeriiii_ cantikkkkkkkk sgttt๐Ÿ˜
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
In reply to @_natashaanuar
 
Alaaaaaa dh book dh baju ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Maa nak kawennn๐Ÿ˜‚
 
Me bookmarking this knowing i akn kawen in next 10 years ๐Ÿ˜‚
 
Cantiknyaa ๐Ÿ˜
 
belum nak kahwin lagi tapi boleh kot beli siap siap ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
 
 
Nak kahwin sekarang plishhhhh!! Murah sangat ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
Nak pakai saja2 boleh tak!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ
 
Beli then simpan few years baru pakai boleh tak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜…
 
Teringat baju siti @Q_Aek .. Hahahhaha
 
Not getting married. Calon pun takde. Tapi nak pakai ni for my 25th birthday celebration hahahahah
 
Tiba tiba rasa nak kahwin sekarang emmm emm๐Ÿ˜โค๏ธ
 
 
Takde nak kawen lagi tapi AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ LAWOOOOO
 
The moment i get a body that can fit in this,i will get married asap
 
Kenapa baru nampak ni ๐Ÿ˜ช
 
 
Okay untuk baju pengantin dah settle โœ”๏ธ
 
Tolong simpankan baju ni untuk tahun 2025 .
 
 
In reply to @_natashaanuar
Kat manaaaa?
 
In reply to @_natashaanuar
da bole ready
 
In reply to @_natashaanuar
hehegehe
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
eh ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
 
 
In reply to @_natashaanuar
Lin buat baju raya
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
In reply to @_natashaanuar
yang pink tu cantik๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
 
In reply to @_natashaanuar
Kenapa jauh sangat ๐Ÿ˜ญ
 
 
In reply to @_natashaanuar
Cantik gilaaa tp tkda bf nak kawin ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
In reply to @_natashaanuar
 
 
 
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
Ya Allah...!! Cantiknya lahai dusty pink tu...!! ๐Ÿค•
 
 
 
 
 
 
 
sec pic ๐Ÿ˜
 
Ni aku menabung sebulan ni, dapat sehelai dua ni. Tapi lama lagi laaaaaa๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ tapi cantikkkk๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโค๏ธโค๏ธ
 
Over 183 replies and quotes not shown

Retweeters

5,886 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now