@IzztAimn | 531 followers
Paling rare. Hilang penat kerja sial

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 30 replies and 122 quotes found
"korg gelak la dulu..nnt dh siap psg kita tgk siapa diatas siapa dibawah.. Kah3😆" - drebar
 
Ni sebenarnya kerangka bas, diorang bawak dari ptp sampai ke mana entah aku pun tak tahu. Paling kesian masa diorang redah hujan atas highway. Mana boleh berhenti dekat bawah jejantas.
 
After months of cerita member aku pasal lori baru yang kosong which is takde kotak & ‘cockpit’. Harini baru terjawab semua imagination aku 😌✨
 
Tapi ini masa lalu kt tol, jurutol cuak tau. Sebab confused nak kelaskan sebagai kenderaan kelas 2 atau bas 😅
 
He’s gonna ride till he can’t no more
 
Mcm ni lah rupa lori or bas yg baru siap pasang rangka enjin gearbox smua.. ni dia nk pi tmpt pemasangan bahagian body tu sbb tu bwk mcm tu je tpi style wey
 
Fyi itu adalah main chasis Bas...diorng nk testing chasis and enjin bas sebelum psg yg lain² part...its okay ko nak gelakkan die dh itu kerja die...kalau 1 hari kau tertengok payslip gaji die,baru kau tau sape yg kene gelak.
 
Noone believed me when i told everyone I saw a stripped truck 3 years ago. Just look at this shit.
 
siyes siyes tiap kali otw ke sekolah nampak lori ni
 
Wei aku jumpe smlm dia kluar tol seremban menghala selatan. Selalu Sgt jumpe pagi². Xpasti pg mana. Dia punye laju xingat.
 
bapak seronok lah anat😂
 
Lain macam helmet...ingat GTA ke
 
Ni lori atau bas yg kosong takda rangka nak testing enjin boleh pegi ke tidak cenggitu la. Correct me if im wrong 😊
 
Bas sebelum pasang seat dgn body pejadah semuaa ..
 
Bukti malaysia ni panas.. bas pon bogel
 
 
 
Highway nak ke kampung ku bersepah !
 
 
Paling asiaaaaaaaaaaaaaaaaa
 
 
standard ni dari kargo sampai klia . jakun gak aku at first hahabha
 
Nak appy lesen apa untuk bawak ni
 
STYLE GILA NAK TRY BOLEH TAK
 
Selalu nampak orang bawak benda ni lalu depan rumah angkat buah sawit 🙄
 
 
Selalu nampak kat rawang. Siap helmet bhai. Sebab mmg laju x hingat punya. Berdosup. Tak padan dengan lori bogel . Lagi mau laju. Hhhhahha
 
HAHAHA rare gila 😂😂
 
 
Ini rangka lori transporter, lepas ni, mereka akan customized the peti di belakang.
 
 
Pakai helmet takle tahan😂🤟🏻
 
Ni orang jawa panggil "ceketeng" 😂
 
Cheat invisible car.
 
accident.instant dead
 
@miyo_des , ko tak caye. Naik kete kena pakai helmet ! Patutlh kena saman ritu
 
After months of cerita member aku pasal lori baru yang kosong which is takde kotak & ‘cockpit’. Harini baru terjawab semua imagination aku 😌✨
 
Bapak best😂😂😂😂
 
 
 
mana boleh macam ni bang hahahaha
 
hahahahhahaha style bodo
 
 
Ahahhahaha. Dah selalu tengok kat Sendayan ni HINO bawak keluar berduyun duyun pi isi minyak kat Petron.
 
 
Habis open eh 😂
 
Ayah aq pernah keje mcm nie wei. Ingat lagi masa aq kecik. Malam tu dia balik, terus terbaring. Rupanya sebab kena hujan. 😭😭😭😭. Tapi sekarang dia dh bukak bengkel.
 
 
Dekat ptp kan ni bro sebab ada nampak minggu lepas?
 
Haha. Bnda ni banyak belah enstek. 🤣 taktaw la kilang atau memang laluan dia
 
ape nme lori tu hahhh, selalu nmok gakk
 
Hahaha nampak jugak hari tu. Terus macam wow 😂
 
 
 
 
wei diorg pun jakun tngok benda alah ni bukan kita je hahaha
 
Macam best je duduk atas tu tiiup angin2
 
Lane tengah siot 😂😂😂
 
 
 
is it a megatron? or shockwave?
 
Fuhh ingat bawak heli td
 
Cheat gta san andreas ps2

Segi-tiga, L1, segi-tiga, R2, Segi-empat, L1, L1

Itworks bro!
 
@eykaabdlh weh kalau bawak benda tu sticker P nak lekat kat mana eh? 🤔🤔🤔
 
 
What the actual fuck and how the actual fuck is that allowed
 
 
 
Beli sikit sikit. Last baru masuk bodypart. Bijak
 
pagi pagi lalu kat lbj bersepah kenderaan macam ni
 
selalu sgt tgk 😅😂 sbb dorng akan lalu dkt area rumah aku 🤣
 
 
 
Nasib tak jumpa JPJ.
Kalau tidak naye.
 
kt trafik light jb benda ni lalu, terkejut dn terpesona.. haha steady je
 
Hahahahahaha!! Helmet tu yang penting!! 😂😂😂
 
 
 
Dekat highway lima kedai - tuas banyak kali lalu 😂
 
 
 
 
other country develop flying cars,
meanwhile, Malaysia is another up rare level.
 
Dh biasa tengok. Kt area senai selalu jgk terserempak. Tpi drebar pakai kerusi plastik je 🤣🤣
 
bahaya sial hdjfjfj
 
penat la do gelakkk
 
@hanipipot aku terhibur moga kau pun..
 
Cb asal aku dengo macam suara kau? @AmirRadzi
 
Seronok yal dpt bawak chasis bas
 
كل رجل وضيعته 😂😂
 
Ni @AreliemzRules Yang aku cerita kat hang aritu. Yang time tayar kereta pecah kat highway tu.
 
 
Bila tak sempat siap bina kereta Lego tapi nak main jugak
 
Dia potong kiri........
 
 
 
pakcik ni selalu lalu highway klia kdkdkdkdkdkdk 😂
 
Hahah pernah nampak masa otw balik dari KLIA 😂
 
Comel nyee siap pakai helmet
 
 
Over 52 replies and quotes not shown

Retweeters

17,839 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now