@AstroRadioNews | 3,099 followers
Malaysians flock to cinemas as early as 6.30am to catch the first screening of Avengers: Endgame. They'll be among the first in the country to catch the movie! #AvengersEndgame

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 5 replies and 25 quotes found
There are things i cant understand in this world
 
In reply to @AstroRadioNews
Several cinemas in Malaysia have screenings as early as 7am for hardcore #Avengers fans. pic.twitter.com/qFwwZH12RN
 
 
 
 
Ramai mc ke tuuuu?
 
Pegi keje on-time tak reti, wayang punya pasal sanggup bangun awal pagi.
 
 
Mesti depa masih dalam wyg ni.
 
Knpa nak tgk cepat虏 and jdi orang pertama tgk movie ni? X faham aku
 
Berapa ribu orang MC hari ini sebab #AvengersEndgame? 馃ぃ

RT kalau MC
Like kalau ponteng
 
 
 
In reply to @AstroRadioNews
pepagii dah layan avengerss haaa pagi sangattttt niiii 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
In reply to @AstroRadioNews
plg awal was 0020
 
Ini semua amik cuti ni 馃槀
 
Haha brother baju merah tu ambik cuti setengah hari ke kahkahkah
 
Avengers is out, bila la dpt tengok ni.. Please siapa yg dkt panggung wayang jgn up story bagai. Record sikit2 ketuk kang!
 
 
 
Waktu ni tengah mandi takut air habis 馃槕
 
quoting my sisters
adik: "padia pagi2 buta mamai x abeh lagi p tengok wyg" 馃槀馃槀馃槀
kakak: "ni geng2 nak jadi cnn, nak post spoiler nanti" 馃槒

dah tengok tu duduk diam2. klu ada yg spoil jgk, semoga dia akan cirit birit seminggu, kad touch n go hilang, henfon dia crash bnyk kali.
 
In reply to @alifidzhar
@alifidzhar @MHarithIrfan @thiwah_ yg pakai bag tu amik half day, korang cuba la
 
 
Over 6 replies and quotes not shown

Retweeters

182 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now