โ€œBaby sayang versi budiโ€ HAHAHAHAHA IM DED

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 78 replies and 735 quotes found
In reply to @misytah
Tersenyum sorang sorang while watching this haahahahhahahaha
 
In reply to @misytah
Budi ni tengok mula2 rase macam annoying, bile tengok lama Lama rase kelakar dan rase macam nak lempang je hahaha
 
semua part budi aku tak boleh tahan gelak siot๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
HAHAHAHAHAHBABAB tak guna aku terhibur teruk yang budi tu kwkqjajsjsjajahsh๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
In reply to @misytah
Kadang2 suara budi ni mcm mr.bean lah kan
 
HAHAHAHA aduii sakit perut ketaweee !!
 
In reply to @misytah
aaaa my heart ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’”๐Ÿ’” pic.twitter.com/IqPT4kB2w7
 
Ya allah lepasni aku nak minat naim daniel pulk , sukanya hahahaha
 
Kepada yang tak kenal siapa budi, budi tu watak dalam cerita pia. Bolehla search youtube kalau nak tengok betapa specialnya budi :โ€™)

Jangan dok โ€œaku sorang je ke yang tak kenal budi niโ€ eh penat nak reply satu satu
 
ok i approve this guy. girls n gays go get him
 
AKU TERHIBURRR ๐Ÿ˜‚
 
 
10 kali ulang pun still kelakar omg๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
ASAL LAH AKU TERHIBUR SANGAT EKK AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
 
HAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA TERHIBURRRRRRRRRRRRRRRRRR
 
THE SERBUK ARANG GIGI DHEARBS HAHAHAHAHAHA I DIED
 
 
In reply to @misytah
naim daniel ni bila jadi budi suara dia auto tukar jadi goofy๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
WEH AKU TERHIBUR AKKDJAJHAHAAHAH
 
KELAKAR SIOT SEMUA BAHAHHAHAHAHA
 
Mlm mlm terhibur ngn dya HAHAHAHAHAHA
 
this guy is hilariously cute
 
hahahahah macam pukimak lah versiom budi hahahaahahahqh ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ
 
 
make my day !
 
"Jap jap kena tukar orang" HAHAHHA AKU TERHIBUR ๐Ÿ˜‚
 
๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
KELAKAR LA SEMUA ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
cringeeeee ๐Ÿคฎ
 
Aku gelak giler part budi tu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
Terencat rupanya dia ni. Patut berlakon jadi cacat menjadi.
 
In reply to @misytah
Budi tu siapa? Huhuhu
 
LAWAKKKK LAAAAAAAAA
 
 
Kagum gila part woshu woshi hhahaaha
 
budi tak pernah nak relax HAHAHAHAHHAHAH๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†
 
 
suka tengok dia jadi budi ๐Ÿ˜‚ cute and funny hehe
 
I can see budi, alif aziz etc
 
In reply to @misytah
Kau ni dah kenapa naim, terpusing pusing! Pening kepala aku naim
 
Wtf asal aku cair
 
part budi je aku gelak siot HAHAHA
 
Part serbuk arang diherbs dgn semua version budi ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
WEHHHHH ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Asal aku nampak mcm @syamee98 sikit๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿฅบโ˜น๏ธ
 
AKU TERHIBUR LAAA ANJAYYY AHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
 
WEH AGAKNYA BERDOSA TAK AKU GELAK PART BUDI TU AHAHHAAHHAHAHAHA
 
Dia buat story berjalan tmpt yg sama jaa hahahhahaha
 
Terhibur tengok semua๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
WOSHU WOSHU WOSHU UZTAD ADAM HAHAHAHAB
 
weh bab aku terhibur HAHAHH
 
 
Part budi tu lawakk yall
 
crush baru๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โœŠ๐Ÿป
 
He made my day ๐Ÿ˜‚
 
In reply to @misytah
"japjap kena tukar orang" ๐Ÿ˜‚
 
HAHAHAHAHA SUMPAH TERHIBUR AHAHAHHAHAHAHAHAHA
 
0:44 ehhhhhhhhhhhhh aku berguling
 
In reply to @BielaaIzzh
@BielaaIzzh bella mu sendu kan? Tengok ni jahahaahahaahahaaaa๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
UGHHH AHAHAHAHA
 
Rajin round satu rumah
 
Omaigodd thank youu for thiss ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ im laughing soo harrdd ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ
 
hahahahaha bungul
 
HAHAHAHAHAH IM IMPRESSED GILA PART WOSHU WOSHU
 
OMG๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
 
Saya sent ni dekat zati terus dia kata nak bunuh si budi ni
 
Nak kawin ๐Ÿ˜”๐Ÿค˜๐Ÿป
 
lawak anat HAHAHAHAHAHHA
 
noobnya siapa yang tak kenal budi๐Ÿ˜‚๐Ÿคช๐Ÿคช๐Ÿคช
 
In reply to @hahushui
 
HAHAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
Kesian budi ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ btw cerita pia sedih siak. Aq tiba2 trfikir kalau aq jd cam alif satar apa bini aq buat..mintak dijauhkan
 
In reply to @ailleshr_
@ailleshr_ ell, naim looks cute here especially that budi character HAHAHAHA
 
Bila naim daniel jadi watak budi sumpah laa tak berhenti senyum๐Ÿ˜
 
HAHAHAHAHA CUTE ๐Ÿ˜๐Ÿคฃ
 
COMEL COMEL COMELLLLL YA ALLAH COMEL GILA
 
Dahlah comel pastu kelakar pastu hensem pastu ehhhhhhhh aku tak boleh la ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ didi help meeeeee!!!!!!! @fieqaa_dd aku suka sangat ni diiiiiiii
 
cant stop laughing ๐Ÿ˜‚
 
Kejap sweet kejap lawak my heart is confused๐Ÿ˜”
 
Terhibur duh ahaha ๐Ÿ˜‚
 
 
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
 
 
TERHIBUR DOE ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ’•
 
Made my day enough
 
That last one hahahaha cem sia
 
HAHHAAHAHA so cute
 
Hahahaha ini kelakar
 
i love naim so much!!!!๐Ÿ˜ญ this just made my day!
 
Baby sayang ver garang hshshshshshssh
 
 
????? babi
 
HAHAHAHAHA TERHIBUR
 
HE'S SOOOOOO CUTE HAHAHAHAHAHAH
 
 
Dia punya serbuk arang gigi dherbs tu annoying gila jajajjajajajajha
 
Over 299 replies and quotes not shown

Retweeters

26,111 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now