@sepocen_ | 1,141 followers
“bila crush masuk live.”

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 219 replies and 1,652 quotes found
imagine having someone liking u & eventually gets excited when seeing your name?? YOUR NAME?? uhh thats powerful 😫✊
 
In reply to @sepocen_
"Find a guy who feels nervous and excited when encountering someone that he loves" Well rose, you found one.
 
hahaha I KENNOT CONTROL 😂😭
 
In reply to @sepocen_
 
haahhahha bapak cuteeee yal
 
In reply to @sepocen_
saja try stalk dia ni keluar pulak dia live hahaha. semua perli dia pasal crush dia😂 pic.twitter.com/TVBhXTt2JB
 
In reply to @sepocen_
hahhahha comel k comel rose you got one
 
In reply to @sepocen_
comel gilak skskskssk
 
Skcjdjcjiddkddj COMEL LA BODOOOOO 😩😩😩😂😂😂 but fr tho that’s how id act too. Stupid af
 
In reply to @sepocen_
aku excited jugak tengok dia ni😂
 
In reply to @sepocen_
Wth muka dia macam James charles la syeal 😂
 
In reply to @sepocen_
HAHSHAHAHHA COMEL GILA
 
 
You're so lucky. Crush i tak follow ig i pun🙂
 
In reply to @sepocen_
Rose please consider him...he can take care of u..i believe that..comelll gilaaaa perangaiii
 
SIAL BRO THIS MAKES ME LONELY
 
If only boys could keep up this energy.
 
“Bila @ikmalamry masuk live aku”
 
In reply to @sepocen_
Eh lelaki pun ada gedik dia 😰
 
In reply to @sepocen_
HAHAHHAHAHAHHH cute gilerrrrrrrr
 
This type of guy sumpah cute
 
baie cute HAHAHAHAHAHAH
 
In reply to @sepocen_
Baru ini laaa nampak aok kat twitter paiq haahahha
 
 
cute nya subhanallah
 
bapak comel hahahahahaha
 
 
weh aku tgk banyak kali do vid ni kt memane tak bosan pun HAHA
 
omg this is sooo cute he's sooo cute geez rose you lucky a$$
 
Crush kita jangan kan nak masuk live, followback pun tidak 😕😕😕
 
So... when’s the wedding? :3
 
1000 kali lalu tl 1001 kali tengok
 
 
 
 
This is what we want. A guy yang suka sangat sampai tahap gelabah takle bawak bincang.
 
Crush sekda org masok live pun sekda hahaha can't relate :')
 
weh bapak cute do hshshsshhsjj
 
 
In reply to @sepocen_
When he says “Astaghfirullah” to control himself. I find that so charming 😭
 
 
 
Gelabah weh HAHAHAHAHAH THIS IS SO CUTE 😂
 
this is the cutest thing ever ughh i wish someone‘s this excited bila nampak my name hm HAHAHAHA
 
In reply to @sepocen_
 
 
HAHAHAHAHAAHAHA COMEL GILA YA ALLAH SUBHANALLAH HAHAHAHAHAHAHA
 
In reply to @sepocen_
I pun ada juga 🤪 crush masuk live😂😂 pic.twitter.com/Gs1pq6HccS
 
Mcm ada iras iras James Charles
 
Retweet 10 kali sbb hensem
 
In reply to @sepocen_
Takut pulak aku tngok dia nervous gitu😂😂😂 dah mcm kene strok haba😂😂😂
 
In reply to @sepocen_
Dia punya gemuruh sama macam aku bila nak try cakap dgn crush 😂
 
 
 
man are so fucking cute when they're in love
 
Weh ADA TAK ORANG RASA CAMNI KAT AKU AHAHHAHAHAHHA OMG THIS IS SO FREAKING CUTE WHATTTTTTTTT
 
cutenya reaction dia
 
Hw cute is this 🥺
 
Dia punye tak lek tu tkleh bwk bincang 😂😂😂
 
get yourself a guy like this holyshet
 
siapa reject dia sumpah kau kena repair mata
 
CUTENYA ANJIIIIRRRRR NAPE AKU BURUK NAPEEEE ARGGGHHHHH AKU STRESSSS COMEEEELLLNYYAAAAA WOOIIIII😡😡😡😡😡
 
In reply to @sepocen_
tak yang aku pun tesengeh dah kenapa?
 
 
boleh tak someone excited macam ni bila nampak aku? ugh jealous nya
 
tak terkeluar sia suara 😂
 
He looks stupidLY cute HAHAHAH
 
In reply to @sepocen_
Comel je. Nak crush suka kita balik? Haa nahh belanja die ni.. Igshop maneess_co Wasap.my/601119629221 pic.twitter.com/vLEK5pf5mo
 
 
yal dah lama takde rasa excited crush
 
 
 
weh comel nye !! 😭😭❤️
 
Sorry mati mati ingat james charles tadi
 
aku pulak yang senyum senyum tengok video ni 😂
 
Can someone like me this much
 
 
Why do I find this hella cute. I'm grieving 😭
 
Pehal cute sgt hahahahahhaha hahahahahahahahah
 
 
 
CUTE CUTE CUTE CUTEST EVER
 
 
" aku tak boleh cakap " COCOCOMELLLLLLL
 
 
In reply to @sepocen_
so cutee 😂😂😂
 
Cute gila reaction! 😂
 
WEH COMELNYA REACTION DIA 😹😹😹😹😹😹😹😹
 
hensem siot dia ni
 
baru kat live... aku jumpa depan depan nampak okay lepastu belakang dia aku rembat tiang, aku rembat member aku
 
If a girl were to have the same reaction, she would be labelled ‘gedik’ instead.
 
In reply to @sepocen_
sampai menangis beb fanboy dia :( REAL LOVE OMG SEMOGA FUTURE BOYFRIEND I GET THIS EXCITED ON ME AMIN
 
Untungnya dia. Harap suatu hari nanti sesiapa yg baca dan tgk vid ni akan jumpa juga seseorang yg excited mcm ni sekali bila nampak kita. Terharu gila 😂
 
Excited pulak aku tengok dia excited
 
 
 
ok but srs tgk ni leh senyum2 sia comelnyeeeeee 🤩😆
 
 
 
weyhhh comelnyaaaaaaaaaaaa arghhhhh
 
Over 440 replies and quotes not shown

Retweeters

36,910 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now