@sepocen_ | 1,188 followers
“bila crush masuk live.”

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 219 replies and 1,652 quotes found
imagine having someone liking u & eventually gets excited when seeing your name?? YOUR NAME?? uhh thats powerful 😫✊
 
In reply to @sepocen_
"Find a guy who feels nervous and excited when encountering someone that he loves" Well rose, you found one.
 
hahaha I KENNOT CONTROL 😂😭
 
In reply to @sepocen_
 
In reply to @sepocen_
saja try stalk dia ni keluar pulak dia live hahaha. semua perli dia pasal crush dia😂 pic.twitter.com/TVBhXTt2JB
 
In reply to @sepocen_
hahhahha comel k comel rose you got one
 
Skcjdjcjiddkddj COMEL LA BODOOOOO 😩😩😩😂😂😂 but fr tho that’s how id act too. Stupid af
 
In reply to @sepocen_
comel gilak skskskssk
 
In reply to @sepocen_
aku excited jugak tengok dia ni😂
 
In reply to @sepocen_
Wth muka dia macam James charles la syeal 😂
 
 
You're so lucky. Crush i tak follow ig i pun🙂
 
In reply to @sepocen_
Rose please consider him...he can take care of u..i believe that..comelll gilaaaa perangaiii
 
SIAL BRO THIS MAKES ME LONELY
 
If only boys could keep up this energy.
 
“Bila @ikmalamry masuk live aku”
 
In reply to @sepocen_
Eh lelaki pun ada gedik dia 😰
 
In reply to @sepocen_
HAHAHHAHAHAHHH cute gilerrrrrrrr
 
hi this is literally the cutest thing
 
This type of guy sumpah cute
 
In reply to @sepocen_
Baru ini laaa nampak aok kat twitter paiq haahahha
 
 
baie cute HAHAHAHAHAHAH
 
 
bapak comel hahahahahaha
 
 
weh aku tgk banyak kali do vid ni kt memane tak bosan pun HAHA
 
omg this is sooo cute he's sooo cute geez rose you lucky a$$
 
So... when’s the wedding? :3
 
1000 kali lalu tl 1001 kali tengok
 
 
This is what we want. A guy yang suka sangat sampai tahap gelabah takle bawak bincang.
 
 
 
 
weh bapak cute do hshshsshhsjj
 
 
 
Gelabah weh HAHAHAHAHAH THIS IS SO CUTE 😂
 
this is the cutest thing ever ughh i wish someone‘s this excited bila nampak my name hm HAHAHAHA
 
In reply to @sepocen_
When he says “Astaghfirullah” to control himself. I find that so charming 😭
 
In reply to @sepocen_
HAHAHAH COMELNYA
 
HAHAHAHAHAAHAHA COMEL GILA YA ALLAH SUBHANALLAH HAHAHAHAHAHAHA
 
hahahahaha cuteeeeeeeeeeee!!!!
 
Mcm ada iras iras James Charles
 
 
In reply to @sepocen_
Takut pulak aku tngok dia nervous gitu😂😂😂 dah mcm kene strok haba😂😂😂
 
In reply to @sepocen_
Dia punya gemuruh sama macam aku bila nak try cakap dgn crush 😂
 
AHAHAHAHAHAHAHA😂😂🤦🏼‍♂️
 
 
 
Weh ADA TAK ORANG RASA CAMNI KAT AKU AHAHHAHAHAHHA OMG THIS IS SO FREAKING CUTE WHATTTTTTTTT
 
cutenya reaction dia
 
Hw cute is this 🥺
 
Dia punye tak lek tu tkleh bwk bincang 😂😂😂
 
get yourself a guy like this holyshet
 
CUTENYA ANJIIIIRRRRR NAPE AKU BURUK NAPEEEE ARGGGHHHHH AKU STRESSSS COMEEEELLLNYYAAAAA WOOIIIII😡😡😡😡😡
 
In reply to @sepocen_
tak yang aku pun tesengeh dah kenapa?
 
siapa reject dia sumpah kau kena repair mata
 
 
boleh tak someone excited macam ni bila nampak aku? ugh jealous nya
 
tak terkeluar sia suara 😂
 
 
He looks stupidLY cute HAHAHAH
 
In reply to @sepocen_
Comel je. Nak crush suka kita balik? Haa nahh belanja die ni.. Igshop maneess_co Wasap.my/601119629221 pic.twitter.com/vLEK5pf5mo
 
 
yal dah lama takde rasa excited crush
 
 
 
weh comel nye !! 😭😭❤️
 
Sorry mati mati ingat james charles tadi
 
aku pulak yang senyum senyum tengok video ni 😂
 
Can someone like me this much
 
 
Why do I find this hella cute. I'm grieving 😭
 
In reply to @sepocen_
Kalau crush aku masuk live aku, aku yang gelak macam setan tiba2 berubah jadi ayu. Cakap pun tak keluar suara. Hahahahah
 
 
 
CUTE CUTE CUTE CUTEST EVER
 
 
" aku tak boleh cakap " COCOCOMELLLLLLL
 
In reply to @sepocen_
so cutee 😂😂😂
 
Cute gila reaction! 😂
 
WEH COMELNYA REACTION DIA 😹😹😹😹😹😹😹😹
 
hensem siot dia ni
 
baru kat live... aku jumpa depan depan nampak okay lepastu belakang dia aku rembat tiang, aku rembat member aku
 
In reply to @sepocen_
sampai menangis beb fanboy dia :( REAL LOVE OMG SEMOGA FUTURE BOYFRIEND I GET THIS EXCITED ON ME AMIN
 
 
 
Pehal cute sgt hahahahahhaha hahahahahahahahah
 
 
 
weyhhh comelnyaaaaaaaaaaaa arghhhhh
 
 
bapak comel reaction dia hahahahah
 
HAHAHHAHAHAHAHAHAHA
 
 
 
 
*bila boyfriend masuk live hahahahahaahahahahahahhaa
 
Over 440 replies and quotes not shown

Retweeters

36,270 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now