@mdhosni | 200 followers
Whose pelamin idea is this i just wanna talk

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 131 replies and 375 quotes found
In reply to @mdhosni
Apa yg dia cuba lakukan tu..... hurm pic.twitter.com/glb98urKKQ
 
 
In reply to @mdhosni
Pengantin be like; 鈥渁ku yang kahwin, engkau yang panas鈥 hahshshs
 
 
 
 
In reply to @mdhosni
Photographer: "Extra payment pls. I risked my life just for your picssssss"
 
In reply to @mdhosni
Ketika EO Resepsi dan EO fotografer nya musuhan pic.twitter.com/4q7uNlC3SH
 
馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
if i show up to this, i'll head back and refund the whole thing OR charge X5 for my medical coverage
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
Ma when i say buat kecik kecik je this is not what i meant...
 
In reply to @mdhosni
Maybe dekat indo. Pernah nampak kat tv ada satu tempat, laluan rumah nya sempit虏
 
High risk jugak eh jadi photographer ni hahaha. Moga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki abang photographer 馃槉鉁
 
Pengantin: Wahh cantiknya pemandangan *tunjuk bumbung*
 
 
gile apa letak pelamin mcm ni wehh
馃槀馃槀馃槀馃槀..

bapak sempit dohh
kot ye pun nk berjimat cermat agak2 la hahahaha..

tak pasal2 kesian photographer..
 
Ya ongloh macikk..kau tinggal di flat tingkat 4 ka ni ?
 
Kenapa tetamu semua tak bersila je atas bumbung tuh 馃槀
 
maybe the lighting ah HAHAHA
 
Kalau jatuh tu mati syahid
 
Abuduuuu pedih siak dpt job mcm ni. Tlg laa pikir sikit n plan betul-2 majlis korang, da brpe kali kes mcm ni 馃槄 photographer yg jadi mangsa, pastu complain gmbr da kalau majlis tk proper tp expect gmbr mcm kt hotel gituu 馃槀馃槀
 
ni nak hadap apa weh? taik burung??
 
Fotografer berdedikasi tinggi 馃槍
 
 
Nak tengok hasil tangkap gambar pengantin tuuu
 
bila duduk flat tapi degil nak buat depan rumah....
 
Kepada yang bakal kahwin, kalau dapat discuss tempat pelamin dengan wedding planner elok-elok, sila lah. Kesian kami photographer kalau dapat macam ni 馃槅
 
 
 
 
Angkat topi untuk tukang fotonya :)
 
 
Naya photographer 馃槀
 
Gue pernah ke nikahan yg begini sih. Dan masalahnya bukan ide, tp emang simply karena keterbatasan.
 
real NSFW photographer edition 馃槀
 
Antara cabaran seorang yang bergelar jurugambar, sape cakap keje kami petik2 keluar gambar.
 
ni aku rasa wide pn tk lps ni ahahahahah
 
Hahahahhahahahah 馃槀馃槀馃槀
 
 
kalau gini lepak atas bumbung jelah sampai habis majlis 馃槀
 
Ini macam nak ambil piala kat Wembley Stadium ni
 
Kalau gini suruh klien selfie ajelah.
 
The photographer is risking his life damn
 
This the good time to use wide lens, i guess so
 
Mesti sebab kat situ je dapat lighting lawa 馃槀馃槶
 
Lain maciam hahahahauaha
 
 
 
Whose pelamin idea is this i wanna ketuk
 
In reply to @mdhosni
kalau aku shinobi, dahlama aku buat kahwin mcm ni, lari2 atas bumbung sambil tangan kat blakang
 
In reply to @mdhosni
 
 
 
In reply to @ismihaqeem
@ismihaqeem Bila lagi weh hahahahaha
 
 
 
In reply to @affan_roslan
@affan_roslan kita nak reject job ni ke or letak harga lagi tinggi if dapat job macam ni 馃ぃ
 
In reply to @aidilmidil
@aidilmidil jajajaja ni kalau bawak 85 je ni.. mampos du
 
Nasib la ada atap tu. Kalau tak de acano? Lu fikir la sendiri 馃槅馃槅馃槅
 
 
When I asking to snap my angles this is what I mean. @TheWhiip
 
 
Ni konsep drive-through ni. Nk salam pengantin kena beratur.

@AmirulAnwar93 penah jumpa?
 
Tabik hormat kpd photographer
 
The struggle is real
 
Reminds me of the place at Concorde.
 
 
Wow GG hahahahaha tok baruk mancits hosni. 馃槀馃敟馃敟馃敟馃敟
 
 
Kalau aku jadi pengantin, aku nangis
 
 
Struggles is real 馃槀
 
In reply to @shaifullahh
 
 
 
I also need to talk to the photographer
 
jgn majlis kahwin tukar jadi majlis tahlil dah la
 
 
Hahahahahahahaaha
 
 
In reply to @mdhosni
Tema McD Drive Thru kah...?
 
In reply to @mdhosni
 
Thats why suka tanya pelamin dulu before deal
 
Gurauan apakah ini? ya ampun 馃ぃ馃ぃ馃う馃徎鈥嶁檧锔
 
Ada jugak manusia mcm ni馃う馃徑鈥嶁檪锔
 
In reply to @mdhosni
Mesti menyumpah tak habis ii photographer tu 馃槀馃槀馃槀
 
 
 
Macam drive thru punya pelamin. Laluan satu hala. Habis bergambar boleh blah馃ぃ
 
馃う馃徎鈥嶁檧锔忦煠︷煆烩嶁檧锔
 
 
 
In reply to @mdhosni
Yg pelik2 selalunya dekat indonesia. Cepat la wei claim ni dari negara kalian dong! 馃槄
 
 
Hahha mesti indo
 
Over 410 replies and quotes not shown

Retweeters

32,165 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now