@mdhosni | 211 followers
Whose pelamin idea is this i just wanna talk

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 130 replies and 375 quotes found
In reply to @mdhosni
Apa yg dia cuba lakukan tu..... hurm pic.twitter.com/glb98urKKQ
 
 
In reply to @mdhosni
Hey it’s ad time. Me n buddies are photo/videographers based in Kuching. Do check us out on instagram and give us a follow! instagram.com/ht.studios?igs… pic.twitter.com/HjgXFKkSYI
 
In reply to @mdhosni
Pengantin be like; “aku yang kahwin, engkau yang panas” hahshshs
 
 
 
 
In reply to @mdhosni
Photographer: "Extra payment pls. I risked my life just for your picssssss"
 
In reply to @mdhosni
Ketika EO Resepsi dan EO fotografer nya musuhan pic.twitter.com/4q7uNlC3SH
 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
 
In reply to @mdhosni
Maybe dekat indo. Pernah nampak kat tv ada satu tempat, laluan rumah nya sempit²
 
if i show up to this, i'll head back and refund the whole thing OR charge X5 for my medical coverage
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
High risk jugak eh jadi photographer ni hahaha. Moga dipermudahkan urusan dan dimurahkan rezeki abang photographer 😊✌
 
Pengantin: Wahh cantiknya pemandangan *tunjuk bumbung*
 
Ma when i say buat kecik kecik je this is not what i meant...
 
YOU KNOW CAMERAMAN PUNYA STRUGGLE NAK DPT GAMBAR MEMBER YG ELOK TAPI CAMERAMAN TAKDA GAMBAR PUN MF
 
 
Kaki lima sekolah eh sial
 
Hahahhahahah aku dah cakap jarang org indon ni tak kelakar, aku harap mak aku balik esok kelakar la
 
 
 
In reply to @mdhosni
 
 
Ya ongloh macikk..kau tinggal di flat tingkat 4 ka ni ?
 
gile apa letak pelamin mcm ni wehh
😂😂😂😂..

bapak sempit dohh
kot ye pun nk berjimat cermat agak2 la hahahaha..

tak pasal2 kesian photographer..
 
HAHAHAHA THIS ONE 🤣🤣🤣
 
Disebalik gamba yg lawa,ada org yang perlu bekorban🤣🤣
 
 
Kalau jatuh tu mati syahid
 
Kenapa tetamu semua tak bersila je atas bumbung tuh 😂
 
Kepala otak dia pelamin cm ni bahahahaah
 
Kepada yang bakal kahwin, kalau dapat discuss tempat pelamin dengan wedding planner elok-elok, sila lah. Kesian kami photographer kalau dapat macam ni 😆
 
Nak tengok hasil tangkap gambar pengantin tuuu
 
 
EPIC WKWKKWKWK
 
 
Fotografer berdedikasi tinggi 😌
 
bila duduk flat tapi degil nak buat depan rumah....
 
ni nak hadap apa weh? taik burung??
 
Hahaha betul menduga lah pelamin dia , btw credit to abg cameramen 😂 u did well salah sikit kecandak bawah
 
In reply to @mdhosni
 
In reply to @mdhosni
Read the comments is always the best🤣
 
In reply to @mdhosni
kesian photographer nyawa terancam 😅
 
 
golden hour lighting cantik hahahahaha
 
Indonesians are all unique in their own way
 
Angkat topi untuk tukang fotonya :)
 
Buat dekat koridor kelas ke apa ni doo😂🤣
 
In reply to @mdhosni
kalau aku shinobi, dahlama aku buat kahwin mcm ni, lari2 atas bumbung sambil tangan kat blakang
 
 
Whose pelamin idea is this i wanna ketuk
 
 
real NSFW photographer edition 😂
 
Naya photographer 😂
 
 
This the good time to use wide lens, i guess so
 
Mesti sebab kat situ je dapat lighting lawa 😂😭
 
Hahahahhahahahah 😂😂😂
 
Antara cabaran seorang yang bergelar jurugambar, sape cakap keje kami petik2 keluar gambar.
 
Kalau gini suruh klien selfie ajelah.
 
kalau gini lepak atas bumbung jelah sampai habis majlis 😂
 
 
 
Gue pernah ke nikahan yg begini sih. Dan masalahnya bukan ide, tp emang simply karena keterbatasan.
 
Nikahan drivethru?
 
ya amplooooooooop 😆
 
Pelamin dia mcm mau celebrate piala fa di atas pentas 😂😂😂😂😂😂
 
The photographer is risking his life damn
 
 
 
Allah, hampir ketawa.
 
Nightmare untuk fotografer 😂😂
 
feeling rabi model ngene ae mene
 
 
In reply to @mdhosni
😭😂😭😂😭😂😭😂😂😂😂😂
 
In reply to @mdhosni
 
In reply to @mdhosni
banyak job skang
 
In reply to @mdhosni
 
 
 
 
 
 
Wow GG hahahahaha tok baruk mancits hosni. 😂🔥🔥🔥🔥
 
 
In reply to @affan_roslan
@affan_roslan kita nak reject job ni ke or letak harga lagi tinggi if dapat job macam ni 🤣
 
Reminds me of the place at Concorde.
 
Tabik hormat kpd photographer
 
 
Kalau aku jadi pengantin, aku nangis
 
 
 
 
When I asking to snap my angles this is what I mean. @TheWhiip
 
In reply to @ismihaqeem
@ismihaqeem Bila lagi weh hahahahaha
 
The struggle is real
 
In reply to @arulkedahan
@arulkedahan @Nyakdanial @AmirHaikalzz . Nasib hampa tak kena mcm ni. Hahahaha. Naya weyy nayaaa
 
Say goodbye to prime lens. 😂 wehh kesiannya photographer ni.
 
Ni konsep drive-through ni. Nk salam pengantin kena beratur.

@AmirulAnwar93 penah jumpa?
 
Over 351 replies and quotes not shown

Retweeters

31,798 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now