@ijaicool | 172,111 followers
Screenshot kajian ini dan hantar kepada gadis untuk menawan hati mereka. Contoh:

“ *hantar screenshot* Macam tak betul je kajian ni...”

“Hah kenapa”

“Bukan awak ke wanita tercantik...”

100% berkesan

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 158 replies and 228 quotes found
 
In reply to @ijaicool
Ok ok maybe tak berkesan 100% but in my defense maybe sebab wife aku dah masak dengan perangai aku tapi tak bermakna anda tak boleh berjaya! pic.twitter.com/NyAkRvphPG
 
In reply to @ijaicool
mohon orang single jangan baca komen 🥺 pic.twitter.com/TM4LKiL7OY
 
In reply to @ijaicool
Rasa macam kena friendzone walaupun gf sendiri 😂 pic.twitter.com/jT1ElWSRTs
 
In reply to @ijaicool
Penat nak melayan member sorang ni hahahaha pic.twitter.com/Wdv3dKXqWr
 
 
 
In reply to @ijaicool
hm tengoklah apa yang ibu balas😂😂😂😂 pic.twitter.com/FvFSHh7i1s
 
In reply to @ijaicool
Punyalah nak mintak kena puji secara halus sampai kena screenshot sendiri pic.twitter.com/APhTifsKgZ
 
 
 
In reply to @ijaicool
 
 
 
In reply to @ijaicool
Hormat orang single plisss.. Hahaha
 
In reply to @ijaicool
 
 
 
 
In reply to @ijaicool
nak send kat siapa je? aku member perempuan pun takde 😞
 
 
In reply to @ijaicool
Over je laki aku ni konon nak yakinkan HAHAHAH itu pun lambat faham 🙄 pic.twitter.com/rRF1bJnDbR
 
In reply to @ijaicool
Bro memang menjadi bro! 🤣 thanks bro! pic.twitter.com/4uDnCsxYoS
 
Ni lah padah kalau burak ngan budak law 😔🤟 pic.twitter.com/Mi3d1NroyL
 
In reply to @ijaicool
Hmmmmmmmm susah tau kalau spesis tak sweet ni. I is give up! 😭😭😭 pic.twitter.com/B3eKkuK7af
 
In reply to @ijaicool
 
In reply to @ijaicool
Tidak berani untuk aku screenshot convo seterusnya. Hahaha pic.twitter.com/2ckRwyMM7W
 
Scroll and baca satu persatu comment hurmm nak buat kat nik laa
 
 
In reply to @ijaicool
Hahahaha dia dah kenal sangat dah, haish pic.twitter.com/JUZKVLAudw
 
hi takde siapa nak try trick ni kat aku? oh okay...
 
Fuhh buat kat crush tapi tula crush x react apa² pun huhuhu
 
In reply to @ijaicool
Hahahaha. Sekali @LOLShaika follow plak ijaicool ni. pic.twitter.com/ipdo2uXhoH
 
 
Hahahahaha jadi!!! Tapi dia fikir ada udang di sebalik batu 😅 pic.twitter.com/nnMRMjdR0c
 
So aku try kat kawan lelaki aku. Kau tgk ape die replyy.. 😭😭😭😭 kalau bukan kita sape lagi nk puji diri sendirii oiii ☹️☹️☹️ pic.twitter.com/HBr1wxrYVu
 
In reply to @ijaicool
Thanks ijai members idea utk minta kebenaran main game mlm ni
 
 
 
In reply to @ijaicool
 
Tiada girf buat mcm mn ? Buat kt kawan sendiri takut kena pelempang pulak 🙇🏻‍♂️
 
Nk buat gf tkde...tktau nk buat kat spe😂😂
 
In reply to @ijaicool
APA NIII TAK JADI PUNNN 😭😭😭 pic.twitter.com/IF6p8mWxLy
 
 
 
Aku rasa sendu sikit lepas baca komen. Harap engkorang yang single jangan bukak komen lah ye pic.twitter.com/Cgvc4UiyOs
 
In reply to @ijaicool
tak ada yang nak buat untuk aku ka?
 
 
In reply to @ijaicool
Aku rasa bini aku nmpk dulu kau punya tweet ni bro hahaha pic.twitter.com/HmKXRot0UK
 
In reply to @ijaicool
Nasib baik jawapan dia tak mengundang letusan gunung berapi HAHAHHA pic.twitter.com/T0jmqjYGoo
 
In reply to @ijaicool
lagi cantik mcm princess
 
In reply to @ijaicool
Hormat kami yang single ni bang. Menahan sebak dalam hati. Be like pic.twitter.com/eYG21ZDFLd
 
 
kalau single jgn baca comments😂😂😂
 
Tak brapa nk jadi la bang 😅 sush skit sbb dia ni lepu pic.twitter.com/aPaNdKIPoH
 
 
 
In reply to @ijaicool
Aku rasa dia nak buat jugak ni tapi dia yg palau aku balik. pic.twitter.com/t1YSSwTnj8
 
 
Ya Allahhh terhibur kejap dengan all the replies 😂😂
 
In reply to @ijaicool
Tk boleh nk try dkt bini aku ijai. Die pun follow hang 😂 Kantoi laa. Haha
 
 
In reply to @ijaicool
Sis cuba dan sis kuciwaa😭😭😭 pic.twitter.com/axwhmkV9GT
 
 
In reply to @ijaicool
aduhhh nak send kat pakwe, pakwe takde
 
 
 
Guys imma leave it here. You know... just in case..
 
Laugh in single
 
Im saving this tweet for future use
 
xda org akan buat kat kmk huhuhuhu
 
Saja je nak attention dari member 🌚 pic.twitter.com/eMcJnG7M44
 
baca komen. mcm.... hmm
 
 
 
hmm nak buat dekat sape eh
 
HAHAHA annoyed do
 
 
 
 
Twitter banyak benda sweet² ni tapi aku je takde gf nak buat benda macam ni.. Hahahaha
 
 
Yang single dah boleh bersurai
 
Golongan single, dilarang tengok. Takut bertambah sendu
 
*pura pura menunggu*
 
Dah screenshot, tiba tiba teringat! AKU MANA ADA GF SIALLAHAHAHAHAHAHA!!
 
In reply to @ijaicool
menjadi nampaknya. ada chance mkn sedap2 mlm ni 🤣🤣 pic.twitter.com/VevK9PDfwF
 
 
In reply to @ijaicool
Bile ko text husband time die lunch 😅😂😂 pic.twitter.com/RhOLDfxAGV
 
 
In reply to @ijaicool
 
 
In reply to @ijaicool
 
In reply to @ijaicool
Baru nak ejas utk second baby 🤣🤣 pic.twitter.com/X30lvGwEQ5
 
 
In reply to @ijaicool
😏😏😏😏
 
In reply to @ijaicool
my boyfriend did this 😂
 
 
 
 
Over 286 replies and quotes not shown

Retweeters

8,111 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login