@ajuwaaannnn | 635 followers
AKU TERHIBUR SIAL DAPAT CLASSMATE CAMNI HAHAHSHAHSHSHDHSHSHAHAHAHA BOLEH BAWAK GADO SIAL

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 323 replies and 1,367 quotes found
In reply to @ajuwaaannnn
" Kau yang call aku ke aku yang call kau ni? " I cannot brain 😂😂😂
 
WEH BABI KALAU AKU MACAMNI TAHAN GELAKNYA, MEMANG LEPAS TU CRAMP SATU BADAN SIAL

HAHAHHAHAAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
 
In reply to @ajuwaaannnn
Tak sekarang ni Do yang mati dulu ke Minah yang mati dulu?
 
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
 
HAHAHAHAH INI BARU BETUL2 PANGGILANNNN HANGITTTT 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Betul bro. Boleh bawak gaduh kalau mcm ni. Mula2 elok dah kenal member pastu...... sorry @__haziqqrzmn @ammarmahfizan pic.twitter.com/xqZj8MvOvF
 
In reply to @ajuwaaannnn
Sumpah lawakkkkk tapi kalau aku buat dengan classmate aku ennn jadi hambar , memasing tak support
 
In reply to @ajuwaaannnn
Otak kau brfikir mcm mana dia berfungsi. Faham tak hahahahha
 
In reply to @ajuwaaannnn
Done rt seperti yg disuruh
 
ini kelakar hanat hshshshshshhshs siallaaaa
 
Legend say they still confused till now , dekah
 
Stai bodo HAHAHAHAH
 
Wehhh HSHSHSHSHHHVSHVSHSH
Tak baik doo hshshsh boleh bawak godoh betul betul do srs diorang bunyi pon mcm nk bergaduh dah ahaahah
 
HAHAHAHA kena cubaa ni
 
hahahahahahahahahahahaha bbunnyaaaaa 😂😂😂😂😂
 
boleh try ni HAHAHAHAHA
 
 
prank level 9999999
 
Tak pasal pasal aku yang kena
 
 
dengan aku pon ikut tahan gelak sekali😂😂😂
 
In reply to @ajuwaaannnn
Hahahahaha bongok la
 
 
HAHAHAHA BODO LAH😂😂😂😂
 
In reply to @ajuwaaannnn
prank yang paling aku boleh terima setakat tahun ni
 
“ehhh” “oklaokla bye” HAHAHA
 
Mmg aq dh kene pon camni
 
Girls on verbal fight are damn cute!
 
Adik2 sekalian ni kita namakan sebagai istilah (kamu ke dia ke kamu)
 
 
In reply to @ajuwaaannnn
Diorang tahan gelak tapi pahal aku terikut
 
uih bole cuba ni HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
 
Hahahahahah mcm bodo
 
Adoiiiiuuu...nak try laa 😂😂
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA SUMPAH PRANK NI YANG PALING PALING HANAT PERNAH WUJUD ATAS DUNIA.!!!!
 
FUCK HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAGA
 
Kelakarnya 😂😂😂😂
 
TERHIBURRRRR WEHHH HAHAHHAAA
 
Bodo laaaa perangai 😂😂😂😂😂😂
 
Adik: Kau yang call aku la bukan aku yang call kau

Kakak: Aikk? Okay la okay la bye
 
In reply to @ajuwaaannnn
buat kat mama ngan ayah jom. Or maybe your friends HAHAHAHA
 
 
 
Babi tergalak teruk sia aku🤣😂😂
 
 
Ooo bazilah and the geng ini ea inspirasi ko
 
 
FRIENDS!! LETS. DO. THIS. 🤪
 
 
Have to try it HAHAHA
 
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KELAKARRR GILAA HAHAHHAHA
 
In reply to @ajuwaaannnn
Hello nak tanya how you buat led light yang menyala nyala kt phone tu eh? Ajar please😭
 
In reply to @ajuwaaannnn
boleh lah guys naik sem ni 😂😂😂 @AlyaaDinie1 @nrwrdinaxx @01Hudhud
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
"Kau yg call aku ke aku yg call kau?" "Kau call aku!!!"
"Aikkkkk"
Dekah bodo hshshshs
 
Hoi cuba bayangkan korang takdapat masuk syurga sbb kau confuse kan dua kakak nih 😂😂😂
 
Malas fikir bye terus hahahahaha 🤣🤣
 
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
 
 
Aduh pecah perut aku HAHAHAHHAHAHA
 
HAHAHAHAHAHA NI SUMPAH BODOH SIAL!!!! 😂😂😂😂😂
 
first of all, sumpah creative . 2nd, bongok kelakar siot😂😂😂😂😂😂😂
 
i want to do this.... HAH
 
ALA MACAM BODO HAHAHAHAHA
 
 
Aku pun turut tahan gelak apahal 😑
 
"Kau yang call aku ke aku yang call kau ni" 😂😭😭
 
 
HAHAHAHAHAHAHA KRNG TAKMU MCM GINI EH HAHAHAHAHAHAHA @putputsayang @nanxketotty @blvck_pvnthvr
 
In reply to @ajuwaaannnn
Aku nk try buat kat membe aku ah hahaha
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
In reply to @ajuwaaannnn
lucuuu hahahahhaha
 
In reply to @ajuwaaannnn
lawak yang tak boleh dikecam, hahahahahahaa...
 
In reply to @ajuwaaannnn
nak tahan gelak tu sUmPaH dEmi allah susah SKSJDHSHSHD
 
In reply to @ajuwaaannnn
Alar bodoenya hshhaahhahaha
 
In reply to @ajuwaaannnn
woiiiii hahahahaha
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
 
 
In reply to @ajuwaaannnn
aku lg terhibur yg org putih.. mcd dgn pizza hut.. deme siap maki2 hahahahahah sila buat prank pada mcd dgn pizza hahahaha
 
Nak try comfirm tak tegur sebulan
 
HAHAHHAHQHQHHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA MACAM BODO
 
 
tunggu aku dapat phone memang membe aku ti kena macam ni aa HAHAHAHAHAHAHA
 
HAHHAHAHAHAHHAHAHA
 
Wei lawak anjay HAHHAHAHAHAHAHA
 
AHHAHAAHAHHAHAHAHAHAAHAHAAAHAHHAHA
 
Tak kenapa aku ikut sekali tahan gelak time diorang tengah call tu😂
 
 
HAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHHHA SUMAPAH MEMANGGGGG TERHIBURRRRR HAHAHAHAAHAHAHHAHAHHHAHHA
 
 
Awal lah aku nk try hehehe😂
 
HAHAHAHAHHAHAHAHA JAHATNYA 😂
 
Aku terhibur lah 😂 "Aikkkkkkkk!"
 
"sumpah demi Allah" PACAH KETAWA KU EH AAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA
 
In reply to @ajuwaaannnn
 
Over 542 replies and quotes not shown

Retweeters

48,669 retweeters not shown
Get Full Access Now
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

Existing users can login