@bujibu_chempel | 339,120 followers
Dah 18 kali saya reject kucing lain, tapi yang ini.. aura dia... MashaAllah 馃尭
Finally back from Sabah.

Done with Jelajah Sabah! Selepas ini Jelajah Sarawak pula.

3 hari berkampung di Sabah, 5 kawasan, pelbagai rural sports infra yang diluluskan.

Saya mahukan pembangunan infra sukan luar bandar yang terbaik bagi orang Sabah. pic.twitter.com/eZI72sZyyl

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 175 replies and 313 quotes found
 
In reply to @bujibu_chempel
Wah jibu sampai dua kali quote nampak
 
In reply to @bujibu_chempel
Up! & selamat pagi makhluk Bumi sekalian
 
In reply to @bujibu_chempel
Memilih betul Bujibu. Nk kucing menteri
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Jibu dah sunat pun cani, sebelum sunat macam mana la
 
In reply to @bujibu_chempel
silap2 kucing YB tu jantan 馃槀馃槀馃槀
 
Tolong lah YB @SyedSaddiq Kesian pulak! 馃槀馃槀
 
aura虏 kna reject oleh kucing tu kan jibu ? HAHAHAHA
 
In reply to @bujibu_chempel
bapak gatal jibu , padanlah single
 
In reply to @bujibu_chempel
jibu pakai songkok lainkali
 
 
In reply to @bujibu_chempel
bila 18 kucing yang direject tu baca twit ni .. pic.twitter.com/PthLWNlBHD
 
In reply to @bujibu_chempel
Jibu, kenapa tak try yang bismillah assalamualaikum tu? Mana tau dapat, tapi setakat ni saya try still tak dapat lah. Tapi mana tahu rezeki jibu
 
In reply to @bujibu_chempel
Saya pula tertarik dengan yang berkaca mata dah 18 kali saya reject orang lain,tapi yang ini.. aura dia... MashaAllah 馃尭
 
In reply to @bujibu_chempel
Please yb, tell jibu. It's actually jantan
 
In reply to @bujibu_chempel
Semoga Jibu disatukan dengan pilihan hatinya.... bila nak langsungkan.... jangan lupa undang kita 馃榿馃榿馃榿馃榿馃榿 pic.twitter.com/HAX7Bt7IhU
 
In reply to @bujibu_chempel
perhhhhhh aura white keeee
 
In reply to @bujibu_chempel
tu..... jantan kan??? wow.... open a new world ye jibuuu馃槀
 
 
Tak payahlah jibu. Ni bukan kucing Mekah jibu.
 
In reply to @bujibu_chempel
Bujibu dah gatal. Dah mula musim mengawan agaknya. Lagi2 musim tengkujuh skrg ni...馃槀
 
AIYO BUJIBU WIN HSHSHHSHS
 
Plot twist, dia jantan.
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Uishhh @bujibu_chempel dah besar dah pandai bercinta dah sekarang 馃槄
 
kucing pon kelakar kau bila lagi?
 
bujibu klako AHAHHAHAHAH
 
In reply to @bujibu_chempel
Bujibu tak da kekuatan dah nak tolak Mashallah aura dia dijaga oleh @SyedSaddiq netizen yang lihat menyaksikan percintaan bujibu dgn yang berbulu 馃グ
 
HAHAHAHAHAHAHA JIBUU
 
 
kali kedua try tackle kucing syed saddiq ek hm bebetul in love ni
 
HAHAHAHAHAHA ya allah kesian ustaz yang kena perli tu
 
YB @SyedSaddiq , jodohkanlah kucing YB dengan Bujibu ni 馃槀
 
Aku punya tahap kena reject sama dengan kucing馃槶
 
Dah sunat belum tu bujibu?
 
Nak kuceng menteri je dia ni
 
NGUAR PUSAK TOKKK KENJA JUAK EHHHH TANG PUSAK JAK SIA
 
ternampak kucing ni depan kaabah allahu tak sampai hati nak reject 馃槏
 
In reply to @bujibu_chempel
jgn mcm2.. kucing menteri tu
 
Aip jibu! 馃樉
 
parodi paling win setakat ni hm 鉁婐煆火煒
 
Aih bujibu ni walaupun kucing, kuat menganjing jugak dia ni
 
mentang-ii tuan dia syed saddiq terus masyaallah, ermm gila harta ! HAHAHAHAHA
 
Bujibu bertemu di tanah suci
 
kucing lagi high taste dari manusia, poke2 kucing menteri. jibu2
 
Eeee!! Gewreemmm itewww 馃槀
 
 
Okay weird thought but...imagine YB main nn kucing ... wow cute
 
 
Jibu sudah terpiCAT 馃槀馃槀
 
 
 
In reply to @bujibu_chempel
Maaf jibu,kucing tu 1 kaler je...kemungkinan besar dia jantan 馃槀
 
In reply to @bujibu_chempel
Kucing menganjing pon power
 
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH JIBU
 
 
HAHAHAHAHAHHAHA KELAKAR SIAAAA
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
18 ? Kahkah kucing ni ustat ke ? Pertalian cinta macam khadijah dan nabi. Gurau2. 馃槄
 
eii bujibu ni tahulah awak tu handsome gebu suka hati je reject kucing yang lain. kene reject nanti dengan kucing YB tu padan muka terciduk kamu馃ぁ
 
bujibu nii 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
Hahahahahahaha kemain ek cicibu
 
HAHAHAHA comelnya HAHAHA awh
 
 
sengallah 馃槀
 
Pusak pun pndei reject dak lain
 
Tak valid sbb jumpa dekat twitter bukan depan kaabah!
 
Hahahahaha ya allah jibu menganjing 馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
 
Kucing pun bercinta. Hmmm
 
BONGOK BA CAPTION HAHAHAHAHAHAHAHAGAGAAGAG
 
HAHAHHAHAH SUMPAH BODO
 
Plot twist :

kucing tu jantan 馃槀
 
 
In reply to @bujibu_chempel
aura abang tu ke?
 
In reply to @bujibu_chempel
Kompem ke kucing menteri tu betina, jibu? Ke ko mmg berkenan dgn jantan jgk ? Anyway, ko dh sunat, x boleh bagi anak, kata kucing tu.. sorry, jibu.
 
In reply to @bujibu_chempel
Yang punya pun auranya masyaallah
 
In reply to @bujibu_chempel
Jibuu, nak tumpang niaga sini tau. Nak buat beli tiket ajl nak tengok masdo and atm馃槏馃ぃ thankyou twitter.com/farisanuwar/st鈥
 
In reply to @bujibu_chempel
Yang pakai spek tu ke jibu?
 
In reply to @bujibu_chempel
Jibu nak kucing kucing menteri je...
 
In reply to @bujibu_chempel
LMAO 馃槀 PUNCHLINE SAMPAI!!
 
In reply to @bujibu_chempel
kau dengan bujibu sama. Dua ii nak reject orang
 
In reply to @bujibu_chempel
Cis, yang ada pangkat jugak jibu kejar. Kucing ngan manusia sama je.
 
In reply to @bujibu_chempel
Lepasni Hairul Azreen berbesankan Syed Saddiq lah citenya..
 
In reply to @bujibu_chempel
Nahh ada lagi @_Jiha__ hahahahahhaa
 
In reply to @bujibu_chempel
Selera bukan main kau yee makhluk bulu
 
In reply to @bujibu_chempel
Salam. Kalau nak buat ayat macam ni mana boleh guna 'saya'. Kena guna 'Buji/Jibu/Uji/Chempel' baru la sesuai.
 
In reply to @bujibu_chempel
 
menganjing hahhahahahaahaha
 
Dah dua kali jibu try ni. Effort tu penting馃槍
 
 
kah kah jibuuuuu 馃ぃ
 
 
Dasar kucing jantan tengok rupa & harta
 
 
 
 
ANNOYING LA BUJIBU NI HAHAHAH
 
Over 388 replies and quotes not shown

Retweeters

32,805 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login