@SterkProduction | 298,200 followers
Korang mintak, kitorang bagi.. #SterkProduction

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 603 replies and 1,570 quotes found
 
 
 
 
 
In reply to @SterkProduction
jujur dulu berapa kali take ni
 
HARITH ZAZMAN IS A REAL CRACKHEAD
 
In reply to @SterkProduction
try buat 'anysong' challenge pleaseee
 
In reply to @SterkProduction
tngk nep dorg buat bila dorg janji Kau bila lagi😔
 
In reply to @SterkProduction
Belah kanan apahal beria sangat hahahahahahaha
 
 
 
In reply to @SterkProduction
tengok 7 kali, 6 kali untuk setiap sorang, sekali untuk semua. whos with me😂😂😂
 
 
Korang tengok apa dah jadi?! Suruh kitorang buat benda bukan bukan je en!
 
 
 
In reply to @SterkProduction
HAHAHA AQUE TAK BOLEH LA MIROL
 
2k rt aku buat dgn shamil and aqil
 
 
 
10rt aku buat gentle
 
Repeat 6 kali sebab nak tengok muka sorang sorang! 🤣 @mirolsabirin cute gila! HAHAHAHAHA
 
 
 
10 rt , aku dengan @zlshrf remake
 
 
Gempakkk Sterkkk!. Okay. Cukup 2020 RT, dengan ini aku dan budak journalism akan remake.

Crew.
@ashyiqqimi
@HadyArmeen
@Azraiiiii
@hrzfitri
@FirdausCena
ALIF

PADAN MUKA HAHAHAHA.
 
baju belang dekah sial hahahshshhs
 
In reply to @SterkProduction
Yang tepi sekali belah kanan baju belang belang . Awak kelakar 😂 energy 💯😂😂😂
 
In reply to @SterkProduction
Adan rilek adan
 
 
kalau takde ni masa warm up road run, aku balik awal
 
 
In reply to @SterkProduction
Aku suka semangat dua dari kanan tu😂😂kaw kaw dia cedok🤣 pic.twitter.com/qeb5dj7v9D
 
Hegehnya x boleh bawak bincang hahaha
 
Yang last tu acap nak cedok apa je tu hahaha 😂😂😂 @amirulee @SterkProduction
 
100 rt aku remake gentle
 
 
In reply to @SterkProduction
aduh si harith ni aduh HAHAHHA
 
In reply to @SterkProduction
ADAN DENGAN MIROL AHAHAHAHAHHAH SEMANGAT BETUL
 
In reply to @SterkProduction
aku takle lah tengok dia twerk ni HAHAHAHAHAHAHA MEMBER ENJOY KAWKAW pic.twitter.com/Z2t0P0lBuA
 
Teringin nk tgk @OfficialDhiaMy buat mcm ni. Tambah2 kalau ada @waliha_Wally 😍😍😍
 
Hiburan mantul coming soon 😂
 
In reply to @SterkProduction
Dammnn serabut shiall mirol.. Hahahahaha
 
 
 
 
 
Kenapa harith keras sangat tu HAHAHAHAHAHAHHAHA
 
In reply to @SterkProduction
Haha boleh tahan eh @mirolsabirin . Betul2 kasi lepas semua
 
adan x rilek dan 😂😂😂😂 sterk ni dari zaman aku form 4-5 (2017-18)😂😂😂 hampir kenal smua ahli ; rashdan,harith,paan,mirul,iskandar,asyraf etc.
credit to @azaaaaa14 yang subscribers tegar shsjajshhs
 
tak rileklah 😂😂
 
In reply to @SterkProduction
Lepasni buat mosh
 
paling padu takat ni 😂
 
adan paling tak rilek 😂
 
 
 
COMELLL BODOEEEEEE HAHSKAKAJSKAKAKAJA 😂😂
 
In reply to @syfqhsafri
@syfqhsafri kene buat group ni HAAHAH😂🤟🏻
 
adan dengan mirul sumpah tak rilek😂😂😂
 
i hate tiktok songs but this one lawa tarian diorang
 
ya Allah, this made my subuh HAHAHAHAHAHHA i love them🥰🥰
 
In reply to @mirolsabirin
@mirolsabirin tu pahal? lepas gian ke? hshshs
 
In reply to @SterkProduction
Yang belakang tu paling semangat 😂
 
aaaa love ter0x hahah 😍
 
boleh nampak la yg adan dh lama teringin nk buat. beria bebeno dia😂😂😂
 
Yang dua kanan tu kemain 😂
 
aku terhibur HAHAHAHHA
 
 
semangat betul @rashdansamsudin hahahah comel nak mamposssss 😂
 
 
In reply to @SterkProduction
OMGGGG HAHAHAHAHAHA DAMNNN PIKIR JOKING JEEE
 
In reply to @SterkProduction
Acap paling keras tu letak belakang kan 😂
 
In reply to @SterkProduction
Rashdan overdose caffeine ka? Ahahasahjah energetic semacam
 
100 rt i'll remake this HSHSHHSHSHSHS
 
Jgn focus kat paanzem. Focus kat rashdan.
 
Cute sgt nih😂 i want friendship like this .. sama sama masuk air 🤟🏻😚
 
 
 
tgk la bloopers sumpah nda mnyesal HAHAHHA
 
 
In reply to @SterkProduction
teha orite ah buat time rayo @fatihahhhhh___
 
 
 
 
 
 
Aku perhati tau mirol ni gelek macam hari hari pergi dangdut je ni. 🤣🤣🤣
 
 
 
Berapa kali try ni 🤣🤣🤣
 
HAHAHAH PADAN MUKA 😂
 
that baju belang guy is a mood
 
Tiktok yg boleh aku terima melainkan yg lain nya 😂😂😂😂😂😂
 
 
malay man dancing and not actually being dumb abt it? PERIOD!!
 
Aku harap2 @bulletofmine dgn @aasrymuhammad menari lagu ni dkt tiktok masing2. Kemonnn baru boleh pergi jauh dlm medium tiktok. Gagahaha
 
In reply to @AtiqahMahyadin
@AtiqahMahyadin woiiiiiii..... Kenapa kita tak buatt sem niii
 
 
Over 542 replies and quotes not shown

Retweeters

46,534 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now