@syahrezaamir3 | 5,317 followers
Pelik sangat ke kalau bilik student lelaki macam ni ? 🤔

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 233 replies and 1,019 quotes found
tak pelik pun jadi pembersih, yang pelik rupa hensem lawa tapi pengotor, umur dah nak jadi bapak orang pun bodoh takde common sense nak mengemas
 
Bila roomate nonok be like:
 
fellas, is it gay to have a neat and tidy room? 🤔
 
In reply to @syahrezaamir3
Video ni throwback masa aku junior, lepas tu aku dah duduk rumah sewa. Sebenarnya aku tak macamni pun. Aku tak pandai menghias, aku jenis yang asal nampak kemas kira okay dah, standard lah kan haha. Tapi bilik ni jadi berhias macamni sebab roomate aku, dia kretif.
 
No. It means he is well organize and neat.
 
 
 
In reply to @syahrezaamir3
Tak pelik pun !! Bilik i sekarang hehe pic.twitter.com/MfCduBUavk
 
Having a roommate that prioritises cleanliness is really a blessing 🤩
 
I need to find this kind of partner so that he can design 'our' future house!
 
In reply to @syahrezaamir3
Bilik kena re-decorate sebab syah dah balik rumah dulu sebab paper dia habis awal 😂 pic.twitter.com/A4FgNGSB64
 
As the room is neat and tidy, sure their attitudes are great too 💯😇😍✊🏻💕🔥✨
 
In reply to @syahrezaamir3
suddently aku rindu bilik kat rumah sewa so aku rasa cam next sem nak warna hijau lah 😂 pic.twitter.com/QCdt2nCvVh
 
it's not weird right?
 
 
 
I nak number phone dia!!!!!!!
 
In reply to @syahrezaamir3
Bilik kami paling lit dekat blok. Ada led light & speaker boom box. 100% siap ada tapestry yg instafemes tu pic.twitter.com/WXb2DeMlQm
 
In reply to @syahrezaamir3
Untungnya dpt roommate yg pembersih and kreatif. Roommate aku mcm dugong, tempat pon mcm dugong bertandang
 
کاو ج بوات ڤليق
 
dapat roommate pembersih, tak gantung kain yang basah dalam bilik, buka tingkap waktu malam , barang tak bersepah sana sini, tak ambik 70% space in the room and rajin mengemas ni so lucky, omg tea 💖
 
sumpah suka lelaki pembersih, pandai mengemas, rajin menghias, teratur semua ni 😭😭😭 dia cam sejuk hati gituuuuuu
 
In reply to @syahrezaamir3
 
 
 
lama dah pasang niat nak dapat masuk u yang bilik dia cantik and dapat rommate yang pembersih macam ni aww i hope i will this year 🥺🥰
 
 
actually perempuan lagi turn on dengan lelaki yang kemas dan bersih
 
Jarang jumpa bilik lelaki straight mcm ni.. Biasa aku tengok mcm tongkang pecah..
 
Tolong lah masuk U nanti dpt roomate pembersih and satu kepala ngan aku😭
 
bestnyaa dpt lelaki yg pengemas mcm ni🥰 at least dh kwin dia tawu cana nk handle rumah dn make sure rumah sentiasa kemas💪🏻
 
In reply to @syahrezaamir3
Haaa nak tak deco room dgn gambar polaroid mcm ni?Cantik tauu😍.Ini contoh dari Pinterest je but why not cuba buat sendiri,then upload gambar cantik macam ni! Haa saya ada buat service polaroid printing macam gambar kat bawah ni . Jom tengok & share now!😁twitter.com/frnxrin/status… pic.twitter.com/QWZayrl21k
 
In reply to @syahrezaamir3
Kemas bersih, WOW IM SPEACHLESS!!
 
Pelik jika anda seorang studio base student 😊☝🏻
 
In reply to @syahrezaamir3
tak pelik kan kalau bilik saya mcm ni even saya lelaki 🤪 luar flat dalam condo 😬✌🏻 pic.twitter.com/G0OSxc9gPi
 
nope,lagi kemas lagi bagus personality seorang lelaki dan lagi matang cara dia berfikir
 
potted plant ✅
big mirror ✅
animal plushie ✅
positive vibes quotes ✅
fairy lights
scented candle
 
girls love neat boys. yeah fullstop.
 
In reply to @syahrezaamir3
tumpang promote drawings bang 😂🤟🏻 anything can check on my instagram: intt0xxicated becoz im going to sell my sketch soon hihi pic.twitter.com/nwuuwoh2vF
 
wow suka lelaki yg mcm ni 🤩🤩
 
Org laki camtok baruk okay if di Bismillah Assalamualaikum.
 
 
Kau pernah tgk bilik @naeemhaziq ? Pergh macam hutan aku tgk
 
Tudiaa helok 😍😂
 
while in bertam , we cannot stick/hang ANY STUFF on wall .. decorate meja study je mampu
 
In reply to @syahrezaamir3
Meja study yang tak seberapa. Bolej hirup2 udara segar sambil study pic.twitter.com/ltc6afFzh7
 
kalah bilik perempuan. cantik + kemas
 
Ni baru bilik student lelaki. 10 orang satu dorm, kalau lepak boleh dapat 20 orng dalam ni haha. I miss my second home pic.twitter.com/fNH47IrNpC
 
 
In reply to @syahrezaamir3
hi nak tanya, yang dalam drawer ada macam pembahagi compartment tu beli dekat mana? pic.twitter.com/1NJI1djC2H
 
lelaki ni malas kemas bilik tapi sampai satu tahap kemas bilik dah macam hotel
 
baby shark kita sama hahahahahaha
 
whoever you are, i stan you cantiknye bilik 😭
 
bestnya kalau ada roomate macam ni! mesti automatik jadi kreatif jugak nak decorate bilik
 
Girls can say asrama lelaki tongkang pecah or whatever but not boy's room. I said what i said
 
Kind of blessing dapat roommate nok same energy camtuk 🥺
 
Balik setiap weekend? Rindu katil rumah? Kini tiada lagi
 
 
 
Tak pelik . Yg peliknya kenapa aku takleh kemaskan bilik aku smpai macam ni em
 
Memang aku chop laki mcmni sebagai husband aku
 
tak pelik pun kalau hari first , esoknya dah mcm kandang lembu
 
In reply to @syahrezaamir3
Bila tak manja . Maaf takde karpet pic.twitter.com/rDfK53AAQ5
 
bilik student lelaki mcm ni sumpah limited dooo
 
Perempuan pun tak macam ni
 
bilik 10 orang cant relate
 
I will never fucking FORGIVE UiTM JENGKA for kicking the boys out of Tok Gajah. FUCK Y'ALL.
 
 
pelik? having a neat and organized roomate is truly a blessing
 
Kalau lelaki macam ni time dekat hostel dia lepastu dia kemas bilik macam ni mesti bila dah kahwin rumah dia pun kemas kan
 
A tidy room doesnt define the gender.
It just a common responsibility for every person.
If some people felt weird enough for a guy to have this kinda neat room.
Better go check up the brain, afraid it already has stage 4 tumour.
Barua punya stereotype
 
comel tu eh JSJSJSJS
 
Xpelik..sebenarnya bagus la lelaki pandai kemas..rumah..itu sebagai train bila u all dah kawen nt
 
cantikk, nak bismillah Assalamualaikum boleh?
 
lets pray sem depan dapat kolej first
 
If i could stay 5 years in college, id decorate my room like this yooo
 
COBA AJA ASRAMA TIAP SEM KAGAK MINDAHIN BARANG.. KAN BISA KEK GINI KAMAR KIMACK
 
Buat cantik-cantik boleh duduk satu sem je🥺
 
In reply to @syahrezaamir3
Sapa yang kelabu asap tktau nak decorate bilik, rajin kanlah diri ke Kaison. Daripada lantai sehingga ke siling , boleh buat bilik jadi stylo sumpah.
 
In reply to @syahrezaamir3
Ni bilik member aku, kalah bilik aku yg prmpuan ni tau. Ni belum tengok rumah lagi, masyaallah cantik gilerrrr wei rumah dia, dia hias dan kemas sorg jer. pic.twitter.com/HSIwwFNZHD
 
Lahai rindu nya zaman uitm ✨
 
In reply to @syahrezaamir3
Bagus. Thanks to Kaison kan 😂
 
Yang pelik bilik pengotor je
 
I like this kind of room even my room tak cantek as this 😭🤟🏻!!
 
TAK PELIK LANGSUNG !! I NEED THIS KIND OF MAN 😭
 
Aku suka laki yang mcm nih , tk kesah kau hensem ke tak tpi kalau pengotor serious out !
 
The shark is so cute 🥺
 
aku perati je lantai, kalau bilik aku dah memang penuh dah dengan rambut
 
I don't think so it's pelik since it's our room. Kau balik bilik penat kelas seharian, nk lepak dalam bilik pun ada mood. Certain people bilik bau bangkai, dahtu lepak bilik orang sbb bilik dia bau lembu.
 
wtf i need a dorm like this
 
Salute on you boy hahahaha . Siap lagu lagi . Mana nak jumpa lelaki macam ni tahun 2020 ni 😍😍😍😍😍
 
 
Wowwww crushnya jenis kemas macam niii😍😍
 
Aku jnis mcm ni tpi member sebilik plak tak support😂
 
Eh sama la INDAH nya dorm 15 aspura...kn?😜
 
Lagi cantik dari bilik perempuan 😍
 
Eh dia ada shark lah boleh kawan dengan dophy i 🙆
 
 
Lagi suka aku , bapak tenang nyaa . Nak main game tenang , lepak tenang , nak buat assignment pun tenang . Boek laa korang
 
Serius adore laki macam nii
 
Over 454 replies and quotes not shown

Retweeters

10,172 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now