OMG A BOUQUET OF TUDUNG & FLOWERS

NAKKKKKKKKK!!!! 馃槶鉂わ笍

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 19 replies and 419 quotes found
 
In reply to @_natashaanuar
I dah lama usha this ig, mmg lawa terukkkkk 馃槶. Look at thisss 馃槶 pic.twitter.com/pAmHcl0riy
 
 
Weih bestnya nak jugakk 馃ズ馃槶
 
dear bestfriends, one day i will give each one of you this doa kawan awak banyak rezeki ok馃構
 
Saya nak ni masa graduation pls
 
the only bouquet that i鈥檒l be accepting is a bouquet of money
 
forget sunflower, this is my fav flower now
 
comelnya. birthday siapa dah nak dekat? angkat tangan
 
CANTIKNYAAAAA kalau i ni lelaki i nak bagi gf i ni 馃槶
 
I WANT THIS MORE THAN CHOCOLATES
 
CHOCOLATE BOUQUET WHO?!
 
 
Alaaaaa i nak please huhuhuuu lupa single lagi rupanya sobsobsob
 
 
 
this is better than chocolate, ok sapa nak bagi ni as my birthday gift?
 
untung sia馃ぇ
 
tak mintak banyak, nak ni je pelish
 
Tak perlu benda mahal2, just a bouquet of tudung/flowers like this could make me the most happiest woman in the world. Even with just a small effort you could make your girl smile and feel loved :)
 
Ya Allah ni kalau dapat aku orng paling bahagia
 
 
OMAIGADDDD SAPA KASI AKU NI SUMPAH AKU SAYANG DIA DO 馃槶
 
i always prefer a bouquet of scarfs instead of a bouquet of chocolates :/
 
 
 
I need a lottt of tudung. Idc if it's cheap, i just need it. A lot. I mean, A lotttttttt. Gaji lama lagi eak..
 
Nak jgk tpi nk surprise utk diri sendiri!
 
Bagi bouquet camni nice sebab pemberi boleh dapat pahala 馃樆
 
konon konon ni hint la ek
 
Ingat nak post tadi but fikir layu pulak em :(
 
 
 
omg function gila bouquet ni!!!
 
Dapat ni pun okeyyy馃お
 
 
OOOOOOOOOOO SOMEDAY I MIGHT JUST DO THIS SHIT HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
 
BESTNYA HAHAHAHAHA
 
Sape bagi aku jom kawen hehe
 
wuuuuu so pretteyyhhh
 
lambatnya u grad @nrulhusnaa_ 馃憠馃徎馃憟馃徎 nak bagi nii!!
 
Ya tuhannn i need this tooo !!
 
22/5 okay? tudung raya pls
 
馃槏馃槏馃槏馃槏馃槏
 
Got this kind of bouquet for my graduation day last year
 
 
 
birthday nak dekat tapi nak bagi hint kat boyfriend, boyfriend takde twitter so kumpul duit beli sendiri jelah 鈽猴笍
 
What I've imagined so far HAHAHAH
 
Shoooo kiyodddd ok ni valid sebab tudung boleh pakaii
 
 
okay i prefer this than babybreath !!!
 
 
Hello my collaboration partner! 馃槏
 
 
 
Hope that "someone" can actually give it to me
Sis is so lonely...
 
馃憠馃憟馃憠馃憟
 
Better than dri bunga
 
masyaAllah anteknyaaaa sisturrrrrr
 
Ni happiness siott
 
 
i want i want aaaaaaa
 
 
semekom...,,,,,,,,,,,,,,,,,
 
 
Convo aku nanti nak order guzel.kl punya like this pls. @nhmzhx Pls help
 
Masa graduation nnti (InsyaAllah), nak mcm ni please. 馃拝馃槶
 
 
Ekhem 27/3 馃ぉ
 
 
 
馃槶馃槶馃槶馃槏
 
 
CAN I HAVE THISS? Can ah cannnnn 馃ズ馃槶
 
Omg i need that bouquet of tudung 馃槶
 
Wow. I鈥檒l be more than happy to receive this.
 
Pleaselah give me this combination on my graduation day later
 
hi 馃ズ馃ズ馃ズ馃槏馃槏馃槏
 
 
you have 11 months ya mau kumpul duit hehe
 
馃槶馃槶馃槶馃槶
 
Still will wearing the black one hm
 
best nyeeee.... dpat lakkk ameera zaini punya tudung... 馃槤
 
 
A need for graduation
 
My kind of bouquet since I dont fancy flowers that much. Replace them with something handy like thiss
 
ok now i want this over flowers HAHAHA
 
CAN I GET A BOUQUET OF MONEY FOR MY CONVOCATION?馃き
 
 
 
In reply to @_natashaanuar
ya allah bila aku nak dapat beli ni ;(((
 
In reply to @_natashaanuar
Kalau bagi hadiah macam ni berbaloi la. Ni kalau setakat bunga, last2 layu jugak
 
Patutnya bagi hint dekat sue bagi bouquet yang ni masa birthday hari tu 馃槀
 
 
bismillah assalamualaikum
 
i prefer a bouquet of tudung 馃槏
 
Ui aku pun suka dibagi bgini kalau hadiah 馃き
 
AHHHHHH I WANT THIS ALSOOOO!!! 馃槶馃ズ
 
I can buy for myself 馃ズ
 
Over 240 replies and quotes not shown

Retweeters

10,335 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now