In reply to @xxxoshAuni
aku layan la korean drama smpai 2 3 pagi mcmtu sorang2 kt luar sbb dh biasa..Ad satu malam tu pi dapur nk minum then nk balik ruang tamu balik aku nampak pakcik tu kt luar pagar rumah kitaorg.Langsir terselak sikit so aku nampak dri sliding door.Ap lagi..cau luh pakcik mekacih-_-
@xxxoshAuni | 1,425 followers
Replying to @xxxoshAuni
Tu belum lagi cerita dia suka main2 kat table top dapur gais T-T tak tahu la setan ke babi .haishhhh..lbih kurang camni laa table top nya..Asl kluar dri tandas je berasa selalu la meremang bulu satu badan dh la aku SORANG weh. Smpai aku rasa aku dh biasa kot, buat x thu je la

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 1 replies and 1 quotes found
In reply to @xxxoshAuni
Org yg ubatkan mak aku tu ckp...mak aku akn jumpa siapa yg buat dia tu dalam mimpi dia nanti...dlm mimpi tu nanti org tu akan malu dgn ap yg dia dh buat pd mak aku.Mmg dia x bgthu orgnya cuma dia bgthu org yg buat ni perempuan and dia rakan sekerja mak aku.Dia senang hati sgt sbb
 
'Tak taula setan ke babi' GSJAAHAHAHHQHSHSHHSHENE
 

Retweeters

28 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now