@ikaazamani | 2,139 followers
Hari last starbuck jual, 6/1/2020 ika beli har tu
Sedap ika minta kurang manis lah, 馃槤
SEDAP !
dapatlah merasa. Hmmmm

Masa pergi counter tu ika nak sebut apa @Ashril_92 mention ni, sampai drizzle je aku dah give up nak teruskan, terus hakak tu kata, oh yang viral tu ke.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 29 replies and 112 quotes found
Serious question, ada barista Starbucks tak dekat timeline I ni? I wonder would any barista get annoyed dapat order pelik pelik extra macam ni? Or yall think its part of the menu/order since boleh customize?
 
Kalau aku dah give up dah, toffee nut latte frappe kepala buto panjang nak mampos
 
In reply to @StarbucksMY
@StarbucksMY dh boleh tukar nama kot utk menu yg ni jadi

Toffee Nut Ash Latte

Credit to @Ashril_92 for making it viral. 馃槀
 
y'all want to get diabetes issit
 
In reply to @ikaazamani
Sameeee. Barista tu shook bila i sebut satu satu. Pastu giveup i tunjuk je screenshot recipe hahaha pic.twitter.com/KDRDJMer3a
 
In reply to @ikaazamani
Skarang yg baru punya sedap gak 鈥淥KINAWA鈥
 
In reply to @ikaazamani
Arghhhh kene tunggu bulan 11 pulak 馃ズ馃ズ
 
 
In reply to @ikaazamani
ini kalau aku g stabak then tunjuk gambar cakap 鈥渘ak ni!鈥 haa senang. hahah
 
 
Birthday sape 20/8 i nak belanja dia ni okay cepat cm HAHAHHA
 
 
sis tunjuk ss ja pastu terkejut org tu smpai garu kepala 馃槀
 
Kalau buat macam sayoq subway boleh dak? Buh semua
 
Orang kampung macam aku ni nak order mesti terkelu lidah depan cashier, lagi lagi cashier perempuan. Apesal panjang benor nama nya yob!
 
How to order starbucks drink like this without being judged by the baristas? Ergh 馃檮
 
Okay la hakal tu kata gitu,yg aku ni tunjuk gambar je pastu hakak tu siap baca satu2 apa yg ditulis 馃槀馃槀馃槀 @FaizzulNaim
 
selalu pergi starbucks sebab nak try ni. tapi nak order je terus keluar CARAMEL MACCHIATO satu 馃槫
 
 
 
Korang datang bawa recipe je barista takde hal we got u meh minum kopi
 
 
I鈥檒l find you and I鈥檒l drink you~
 
 
In reply to @ikaazamani
Terliurnya tengok gambarr馃い馃い
 
 
In reply to @ikaazamani
ala dah habis hahahahaha
 
In reply to @ikaazamani
lessgo try ni
 
 
The next time i go to starbucks im getting this
 
 
Serious talk, aku yang starbuck lover ni pun rasa perisa yang ni level manis boleh potong kaki sia
Tapi Rm 24 kau tak rugi ah sebab sedap gilaaaaaa
 
 
Uuuu nampak sedap tapi aku bukan penggemarnya馃槍 minum tapi takkan habis.. it toooo sweet for me, aku taksuka manis sangat. Kerna manisnya sudah ada pada aku . Aaaa tibeh馃槍
 
Frappe tu sebutannya frappe ke frappe? Tanya jee......
 
Toffe nut latte ni mmg umph sedaaaapppppp!
 
In reply to @ikaazamani
Maksud hari last..??menu tu dah tak boleh order lagi ke camne..??
 
 
 
In reply to @ikaazamani
Xde rezeki nak merasa. Huhuhu
 
In reply to @ikaazamani
How much for this diabetes?
 
In reply to @ikaazamani
Nak try jugak. Argh
 
 
sedapnya :(
 
馃槶馃槶馃槶
 
 
 
 
In reply to @natashafarhanim
 
Aku macam nak, tapi nak share2 je dengan kawan. Takde reja nak beli sendiri minum sorang. Pening kepala nanti馃ぃ
 
 
 
Argh dapnyaa. Tapi bkpe dah lastt?! Jom @fahmisahak tanya kt ecm ade ke dok lagii. Liur nyoooo 馃い
 
馃構馃構馃構
 
Taknak kacang boleh ke?
 
Aku je eh yang akak starbucks tu taknak layan apa aku request 馃槍 xpa laa..hm
 
Seriously ika dah reti order ke? @zulaikaatahir
 
Sayang bila nak cuti nih ? Jom kita ONNN STABAK @mujahid_08 馃槅馃槅馃槅
 
Boleh beli guna Rm30 kerajaan bgi ni馃ぃ
 
sumpah sedap and masa beli tu aku dapat murah je. dalam rm18 juga.
 
In reply to @AzfarAdib
@AzfarAdib hi master bila mau repeat?
 
Frappucino chips ada kan?! Kenapa certain starbuck je faham apa yang aku order :( diaorang be like 鈥渙h awak nak frappe ke?鈥
 
someone said to me , just said harry potter . they will know it. 馃槉. and this is so freaking yummy馃お
 
 
 
In reply to @arumuahmuah
 
kalau nak sebut senafas ni kena oder ngan membe. separuh separuh
 
Brp riban air potong kaki ni?
 
Dah berapa tahun tak minum starbuck ni 馃ズ bila nak beli fikir berkali2 馃憠馃徎馃憟馃徎
 
Just remember , toffee nut itself da mmg manis hawau. Hahahhaah. Tambah pulak caramel drizzle, memang high la sugar intake 馃ぃ
 
Ice latte grande triple shots for Adam

Thanks 馃槉
 
yang ni srs sedappp huhu teringat ingat lagiii
 
ramai bagi aku phone diorang,pastu senyum2.
 
bolehlah pakai ewallet rm30 kerajaan bagi kan 馃ズ
 
 
 
 
Boleh buat appointment nak potong kaki dah
 
macam mau try pulak 馃構
 
 
Allahu teringin nya gua nak rasa. Fuh takleh takleh tahan tahan 馃槀
 
Over 500kcals.. 馃槶馃槶馃槶
 
If it was me, tunjuk gambar je settle huhu
 
 
 
In reply to @ikaazamani
Store sy ada je lgi. Tgk availability bahan haha
 
 
In reply to @ikaazamani
Sorry kita nak tanya berapa total harga dia ? N kalau nak kurang manis req low fat susu ke cemana eh ? 馃槄馃槄
 
In reply to @ikaazamani
jum lepark starbucks order air ni sambil buat2 busy study
 
In reply to @ikaazamani
Hari ni last,means hari ni ada lg kan??馃ぃ馃槴
 
 
In reply to @ikaazamani
serious aa last hari ni
 
In reply to @ikaazamani
Hahah pnjng gila siot..haha ni kalau aku tunjuk ja ss ni..haa sy nk order ni..馃槀馃槀馃槀馃槀
 
 
Tak panjang pulak nak mention
 
 
Alaaaaa tak sempat nak beliii 馃槶馃槶 dahla suka toffee nut je 馃槶馃槶
 
bukan ckp air viral je, air yg biasa pun aku tak pernah reti order. jejak starbuck lagi lah. last darjah 6 tu pun cousin belikan. hambar betul. 馃槀
 
Oh kitorang panggil ni air twitter kencing manis
 
Cawan besar ni kalau kena dengan harganya, sanggup aku beli 馃お
 
Over 41 replies and quotes not shown

Retweeters

2,458 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now