@Deenaaaaaaa93 | 208 followers
Alhamdulillah my boutique in Wangsa Maju now dah 6 tahun bertahan but business have been slow lately. InsyaAllah dengan kuasa twitter boleh selamatkan my hard work all these years. Help RT and spread around! Concept boutique is all Unicorn! 🦄

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 161 replies and 493 quotes found
ada lagi this kedai omg lmaoo
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Nak pos pun boleh je whatsapp me at 0186694993. Instagram.com/wickedwardrobe kalau nak tengok more items boleh check out our lg acc! pic.twitter.com/uLo7XMnI7J
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
omg my 14-year old self would be crazy to hear about Wicked Wardrobe
 
ohmygod im getting 2014 flashbacks
 
omg i used to buy from Wicked Wardrobe all the time 🥺🥺🥺
 
this was like the most popular teen boutique in 2014
 
Wicked Wardrobe was FAMOUS when I was still in school, now I’ve graduated and they’re still open?? Amazing 😳
 
mase primary school dulu hot gila do brand ni kat sekolah
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Redesign your signage. It seems old. Make it unicorn-ish color. Also! Bad choice for the wording. I can barely read it. That’s all ✌🏻
 
OMG OKAY MASUK WISHLIST!! 😍🦄
 
Wah!!!comelnya...masuk ni tak nak keluar dah.💞💖💖
 
lawa nak mampus🤩
 
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Wicked wardrobe has always been my fav since i was 12 and im kinda surprised seeing the mastermind behind all this wow but your stuffs are great and rlly adorable ❤️
 
omg wicked wardrobe ! siapa tak tahu masa zaman i sekolah menengah masa tu macam ketinggalan zaman 😂. kedai ni everythinggg masa zaman tumblr feed dulu fuh lawo teruk !
 
I remember coming all the way from ttdi/ampang to wangsa maju just to go to this store 😂
 
My standard 5 ass would beg my mom on saturdays to go to their booth at curve LOL
 
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
omgggg its alll unicornsssssssssss!!!! 🦄🦄🦄@memphiswess dekat sik ngau ndur dik?? u have to buy stuffs for me here!! 🙊🙊🤣🤣🤣
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Omg i kenal butik ni but i tak kenal owner dia ! Glad to find you here 😍😍 jangan give up sbb kita dulu selalu tengok ig wicked wardrobe
 
 
aaargh my fav childhood store😍!
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Ada dpt financial support dari mana2 financial institution?
 
The stuffs look great!😻❤
 
🥺🥺🥺
 
Kepada peminat unicorn sila lihat ini !!!!
 
Sape gf saya saya belanja 🤣
 
 
So much love for Wicked Wardrobe! Dulu waktu 2nd year @KameliaHQ, they invited us to put our products there.

Owner cantik ni pandai make-up k, dulu selalu stalk hehe @Deenaaaaaaa93 😍
 
omaigod kalau pegi kl kedai ni mmg wajib singgah aesthetic sungguh
 
Kiyotnya 🥺 dekat je dengan aku rupanya butik ni 🥴
 
assalamualaikum comelnyaaa🥰🥺
 
AWHHHH PIPAH JOM JERIT SAMA SAMA @afifahshm_
 
In reply to @aimanaim_
 
In reply to @nanajwaaa
@nanajwaaa nampak ni habis kedai ni 😂🤚🏽
 
 
 
In reply to @frhfrzna_
@frhfrzna_ ur heaven! time to bodek kakak 🥳
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Ka @ezzazizz 😍 asal unicorn msti ingat kaka 😂🤣
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
dulu famous jugak kat sekolah pasal butik ni aaaaa, mmg big fans teruk duluu
 
boleh gila aku kalau masuk sini @MariahIzzaty
 
ni tempat fav aku ni😭
 
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Omg dulu suka gila pergi sini!!! Sanggup la drive dari gombak malam malam. Pastu naik motor sebelum nak closing. Memang gila masuk wicked wardrobe. 😍😍😍😍
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
i wanna goo🥺🥺🥺🥺🥺
 
 
 
U punya favourite ni @epppp_
 
dulu pernah beli beg raya kat sini bcs design galaxy gitu 😂
 
Ahahahahaha igt lg zaman drjh5, almost borong satu kedai 😂❤️
 
wicked wardrobe legendddd
 
 
In reply to @MahirahRmln
@MahirahRmln your fav. boleh jenguk jenguk
 
 
ehem @Sya2_Zulaikha nanti you boleh cari hadiah birthday I dekat sini tau. Wkwkwkwkwkwk
 
In reply to @hajar_nadzirah
@hajar_nadzirah sisss your fav 😂
 
I DAH PERNAH PERGI KEDAI NI!!! SUMPAH CUTE SEMUA BARANGGGGG DIA😩😩😩😩❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
 
Full set pinky me please 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
 
 
 
 
Hye future husband first date kita sayang nak borong ni semua ye hihihihi geli siot
 
AWHHHHH COMELNYAAAA 😭😭😭
 
Weh i love this stall since foreverrrr! But up till now still takde rezeki nak pergi! Used to follow their ig. Semua cute stufff!!!
 
Rindu nya zaman sekolah. Gi wicked wardrobe dkt empire 😂
 
Nasib baik anak buah aku kecik lagi
 
I USED TO WANT TO BUY ALL THESE STUFF BUT TIME TU BELUM KIJE LAGI HARHARHAR
 
 
 
used to come here after balik sekolah with adlina and ija and messing around. with kak mira worked there “sabar je la aku 3 orang budak ni datang”
 
Ahhh my obsession in school. Proud owner of a 3 way bag 🥰. Sanggup dari shah alam dulu ajak parents pergi wangsa maju semata-mata haha. Korang supportlah kedai ni, everything is adorable.
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Jommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
 
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Haih teringat time primary school, I kept eyeing on those galaxy bags and pencil cases everytime they’re having a booth in subang parade sebab tak cukup duit nak beli HAHAHAHAHAH
 
Such a dream kalau aku masuk kedai nii!!!!! Omg 😍😍😍😍😍😍
 
 
Please wujudkan dekat Kedah satu 🥺
 
Wow dah 6 tahun rupanyaaa dulu teringin sangat nak beli barang kat sini sampai dah lupa dah 😂
 
 
tolong la kedai ni ada depan rumah aque🥺😭
 
 
gonna to bring my gf here
 
Someone bring me here please😭
 
😍😍😍😍😍
 
 
 
Ni klau bawak adell confirm xnk balik punyee .hahahaha cc : @quinsellasya
 
 
teringin nak pergi wicked wardrobe ni lama dah 😭
 
 
 
I know a unicorn lover haha
 
 
Kali ni nak tag sebab nak ajak gi sini please ! @ahmdfdhi__
 
 
 
In reply to @LOLShaika
@LOLShaika bawak Anis ni, jadi gila dia
 
WEH AAAAAAAA CANTIK BENAR YA SEMUA 😭😭😭😭😭
 
 
Over 382 replies and quotes not shown

Retweeters

16,245 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now