In reply to @Deenaaaaaaa93
Nak pos pun boleh je whatsapp me at 0186694993. Instagram.com/wickedwardrobe kalau nak tengok more items boleh check out our lg acc! pic.twitter.com/uLo7XMnI7J
@Deenaaaaaaa93 | 218 followers
Replying to @Deenaaaaaaa93
Location butik senang sangat nak cari. 3 Minutes drive from Wangsa Walk je. Kalau naik LRT the closest is LRT Sri Rampai. Thank you in advance for RT-ing! Semoga murah rezeki โค๏ธ๐Ÿ˜

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 2 replies and 2 quotes found
In reply to @Deenaaaaaaa93
Selain dari barang Unicorn pun ada. Slime, accessories (rantai,cincin), macam2 juga kita jual. Jemput datang, singgah cuci mata okay! Buka setiap hari kecuali Isnin. 12.30PM-9.30PM Operating hours. pic.twitter.com/2xQmO9dsdk
 
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
My opinion maybe kena cari location lain sebab area situ macam like tak sesuai. Kalau tempat yg betul mesti ramaiiiii
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

62 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now