@FaruqAzmnn | 628 followers
Bayangkan anak perempuan korang kena rogol dengan kejam?

Itulah yang Nabila Huda rasa dalam filem ni. Anak dia kene rogol pada hari lahir dia sendiri. Sedang dia menunggu kepulangan anak dia balik sekolah dgn sebuah kek, anak dia tiba dalam keadaan yang sangat mengerikan.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 261 replies and 1,109 quotes found
In reply to @FaruqAzmnn
Filem thriller yang jarang ada dekat pawagam malaysia. Mengisahkan tentang konflik, kesedihan dan apa yang terjadi kepada seorang mama itu untuk menghadapi dan menerima apa yang jadi dekat anak dia. Peminat filem thriller boleh lah tengok kat wayang 6 februari ni. #M4M4
 
In reply to @FaruqAzmnn
Sama dgn crita ni..tapi apa pun tahniah sbb sekurangnya nak jugak dapatkn ilham dari film luar...good job. pic.twitter.com/LAyXd63HKg
 
In reply to @FaruqAzmnn
Aku harap walaupun cerita ni dikatakan sama macam cerita omputih, kuria dan hindustan, orang Malaysia support dan tak bash macam cerita Misteri Dilaila tu. Orang luar pun biasa cerita ceduk ceduk ni. Harap kita boleh tengok versi Malaysia pulak.
 
 
Uuu menarik. Nak tengokkk
 
In reply to @FaruqAzmnn
Student FiTA ramai yang dah tengok filem ni awal awal. Aku salah sorang daripadanya. All I can say, agak rugi la kalau korang tak pergi tengok kat cinema nanti
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
gonna be my first movie in 2020
 
 
can we talk about the cinematography, it looks so freaking good omg
 
In reply to @FaruqAzmnn
I dah tengok masa malam promosi filem FiTA! You guys kena temgok movie ni sebab movie ni best gila!
 
In reply to @FaruqAzmnn
Kalau tak sabar nak tengok boleh tengok dulu citer hindustan tajuk dia "MOM". Sridevi yang berlakon citer dia.
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
Mcm cerita spit on your grave
 
Trailer ni buat aku tak nak keluar rumah dah.....
 
Wau mcm best! Ok kena tengok
 
Sekolah dia馃ぉ馃ぉ
 
macam movie korea 鈥渄on鈥檛 cry mommy鈥 huhuhu
 
who want to watch it w me ? :-P
 
In reply to @FaruqAzmnn
mcm i spit on your grave...
 
if this ever happen to my child, im doing god鈥檚 work by taking those bastards life straight to hell
 
omg this kind of movie will for sure tarik my perhatian 馃槻馃槻
 
yall i鈥檝e seen this movie cause ada promosi filem at my uni haritu and YOU GUYS KENE TGOK CAUSE SUMPAH BEST!
 
PLS PLS i hope sg ada i rlly wanna watch this
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
mok Best siakcite ni moh lah kite
 
aku taknak keluar this year tapi , anyone feb date? HAHAHAHAH
 
Who still thinks rape jokes or rape in general is funny after watching this film, then you have a mental problem. Men and women.
 
Isn't this movie sounds like a mix of Ajji and Mom (both released in 2017,available in Netflix)? pic.twitter.com/f3PNVoUmgG
 
cam gempak wat tayangan
 
 
finally, a good movie
 
 
Untung jadi student FITA, tayangan perdana filem, kami dapat tengok dulu haha

Filem ni best ya kawan-kawan. Hype teruk
 
nak tengok tapi cem biasa ah aku takut cerita cemni... so anyone jom tengok sama sama?
 
Siapa nak tengok the other side of me ? HAHAHAHA lets watch tgt
 
 
 
aku takleh sial budak kena rogol ni yg rela tu takpe ah memang bodo ah
 
i cant watch this. very triggering. i cant.
 
In reply to @FaruqAzmnn
 
Eh macam seronok ni kalau layan
 
Cam knl je skolah tu..
 
i wanna watch but scared get triggered
 
Ngl , first time local movie get my attention. Harap not a disappointment la.
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
Macam cerita don't cry mama
 
Cerita macam ni la kita nk bukan cerita cinta je orang sekarang banyak lagi la masalah hidup bukan masalah cinta je orang kene hadap
 
taccoodd 馃槶馃槶
 
Mohon mamat indon tu pun tengok movie ni
 
i have to watch this biss
 
NAK TENGOKK TASHABAR 馃槶馃槏
 
ok aku nak habiskan duit sape nak teman
 
I'm looking forward for this kind of movie馃槫鈽濓笍

There's also similar story like this one;
Don't cry, mommy (korean/movie)
Revenge (thai/netflix series)
 
wanna watch but i have exam 馃ぁ
 
 
 
 
" If they can't punish them, I will do it myself. "
 
Tok bok nya. X kedak typical malay movie. 馃専
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
Waaaa gila rare jalan cerita
 
Main lari ii lu kat lab science VI
 
 
this will sure be a super great movie but my weak heart cant take it for sure. pause seribu kali la nk habiskan satu movie.
 
*adding to list*
 
Sekolah nya seperti pernah ku lihat tapi di mana yaaa
 
i'm going to watch this 馃搶
 
Aaa finally nak keluar dah cerita ni. Tak sabar nak tengok!
 
Filem Best dengan mesej yang jelas, kasih sayang ibu. Penceritaan sahaja sedikit berat, nah bila lagi cerita Melayu nak layan lawak ringan MLM ja, itu pon sekarang dah ada elemen nasihat.
 
Faizal Husein as the inspector?????? TAKE MY MONEYYYYYY
 
Ehem, bismillah assalamualaikum @nr_azmh . Nanti ajak along sekali hehehe 馃槀
 
 
Macam hope sikit :(
 
 
 
In reply to @zril____
@zril____ @__nurdini @_ShahBosco alang2 takde cite best kt wayang masetu. kita tngok ni je nanti okay ke tidokkkk?
 
 
 
 
Perform smk jalan hang tuah
 
Peh wajib tngok ni!
 
Jalan cerita dah best macam 鈥淢om鈥 kat netflix tapi kenapa cerita melayu ni mesti nak jugak ada part 鈥渉antu鈥 tu eeeeee
 
Okay malay movie yang ni aku akan tengok sebab pelakon dia power power!!
 
Aaaaaaa nak tengok gakkkk no matter how pengecut i ammm
 
 
In reply to @FaruqAzmnn
Arwah boss gonna be proud with this movie bro!
 
cam kenal la skolah tu
 
 
 
Nak tengok tapi.......
 
anyone teman ?
 
Kesian gila馃槥
 
 
I spit on your grave malay version
 
In reply to @shahfikaziz
@shahfikaziz baby kite nak tengok cerita ni tau! 馃お馃お馃槶
 
 
WEH BODO MACAM BEST ANAT TOLONG AH AD ORANG AJAK AKU TOLONG AHH AKU MERAYUUU
 
ni kalau ajak mama abi tengok cerita ni mesti taubat tak bagi i keluar rumah. bukan sebab tak percaya anak, tapi tak percaya environment kat luar. balik dari uitm naik ets pun sampai 10 kali call, sanggup rushing pickup amik anak kat kl sentral walhal boleh balik sa naik lrt
 
nak tengok nak tengok
 
Over 482 replies and quotes not shown

Retweeters

34,555 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now